hartzoua Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Γεια σας, ψάχνω για δωρεάν (όχι απαραίτητα) script για hotel booking system. Τα διάφορα γνωστά που κυκλοφορούν είναι επί πληρωμή και βρίσκονται σε servers των εταιριών που τα έχουν αναπτύξει ενώ μεταφέρεσαι εκεί ανοίγοντας καινούριο tab από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Αυτό που θέλω είναι να ενσωματοθεί ο κώδικας στον κώδικα της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου και φυσικά να παρέχει όλη τη λειτουργικότητα που απαιτείται τόσο για το χρήστη όσο και για το διαχειριστή του ξενοδοχείου. Το κυρίως πρόβλημα έιναι το database schema που θα καλύψει όλες τις ανάγκες. ως παράδειγμα αυτού που θέλω να πετύχω έιναι κάτι του στυλ webhotelier, bughotel κτλ
fouros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μας έχει καλομάθει το open source βλέπω. Φίλε μου θέλεις κάτι που απαιτεί πάρα πολλές εργατοώρες δουλειάς μάλιστα συμβατό με διάφορες πλατφόρμες και να είναι από δωρεάν έως λίγα λεφτα. Σόρρυ αλλά δεν γίνονται αυτά. Ακόμη και να το βρείς θα χρειαστείς πάρα-πάρα πολλές παραμετροποιήσεις και φυσικά διασυνδέσεις με paycenter Ελληνικών τραπεζών. Υπάρχει μάλιστα πολύ καλή Ελληνική υλοποίηση αυτού θες να βρεις primalres
theomalegan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό και φτηνο πρόσθετο για το joomla http://www.bookit.istomania.com/Bookit/bookitgold.html
hartzoua Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μας έχει καλομάθει το open source βλέπω. χαχαχαχα δεν έχεις τελέιως άδικο. το θέμα έιναι ότι εγω ψάχνω απλώς να βρω το database schema και μετά δεν έχω πρόβλημα να κάνω όλη την υλοποίηση μόνος μου ώστε να έχω και το αποτέλεσμα αυτό ακριβώς που θέλω. Απλώς επειδή είναι πολύπλοκες οι σχέσεις και τα ερωτηματα που θα προκύψουν κατά την υλοποίηση προσπαθώ να αποφύγω τις συνεχείς αναθεωρήσεις πινάκων και ερωτημάτων που θα προκύψουν αν ξεκινήσω από το μηδέν. Όσο αφορά την πλατφόρμα που προτείνεις πρώτον υπάρχουν και καλύτερες στο ίδιο στυλ και δευτερόν προσπαθω να αποφύγω τη εκτροπή του χρήστη σε άλλο server σε άλλο παράθυρο. Πλέον και αυτό παίζει ρόλο για τη μεγιστοποίηση των κρατήσεων. thanks πάντως
fouros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 χαχαχαχα δεν έχεις τελέιως άδικο. το θέμα έιναι ότι εγω ψάχνω απλώς να βρω το database schema και μετά δεν έχω πρόβλημα να κάνω όλη την υλοποίηση μόνος μου ώστε να έχω και το αποτέλεσμα αυτό ακριβώς που θέλω. Απλώς επειδή είναι πολύπλοκες οι σχέσεις και τα ερωτηματα που θα προκύψουν κατά την υλοποίηση προσπαθώ να αποφύγω τις συνεχείς αναθεωρήσεις πινάκων και ερωτημάτων που θα προκύψουν αν ξεκινήσω από το μηδέν. Όσο αφορά την πλατφόρμα που προτείνεις πρώτον υπάρχουν και καλύτερες στο ίδιο στυλ και δευτερόν προσπαθω να αποφύγω τη εκτροπή του χρήστη σε άλλο server σε άλλο παράθυρο. Πλέον και αυτό παίζει ρόλο για τη μεγιστοποίηση των κρατήσεων. thanks πάντως Δυστυχώς δεν είμαι developer για να σε βοηθήσω με την αρχιτεκτονική, σου εύχομαι καλή επιτυχία στο εγχείρημα πάντως.Όσο αφορά το primalres , δεν έχω και μεγάλη σχέση με το αντικείμενο του τουρισμού και του booking, απλά είχα δει το demo κανα 2 χρόνια πριν και μου είχε φανει για Ελληνική προσπάθεια πολύ καλό.Τέλος για το νέο παράθυρο, πως αλλιώς θα μπορούσες να κάνεις integration ένα δικό σου συστημα σε μια στατική σελίδα ή σε μια σελίδα στημένη σε asp π.χ;
hartzoua Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Τέλος για το νέο παράθυρο, πως αλλιώς θα μπορούσες να κάνεις integration ένα δικό σου συστημα σε μια στατική σελίδα ή σε μια σελίδα στημένη σε asp π.χ; αν δημιουργηθεί κώδικας από εμένα τότε προφανώς δε χρειάζεται καινούριο παράθυρο. Ακόμα και αν πρόκειται για εξωτερική εφαρμογή όπως αυτή που πρότεινες θα μπορούσε να υπάρχει επικοινωνία μέσω xml.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.