Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για εγγραφή μουσικής σε CD

kostakos99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα ήθελα ένα πρόγραμμα με το οποίο θα μπορώ να γράψω μουσική σε ένα CD.

Eπίσης θα ήθελα να μου πείτε τι τύπου πρέπει να είναι η μουσική για να παίζει σε CD- PLAYER.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

:confused:

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι ακριβός Cd-Player. Είναι από αυτά που παίρνουν και κασέτες. Κάτι σαν αυτό δηλαδή:cd_player.jpg. Υποστηρίζει mp3 αρχεία;

Ε.. Με το Windows Media Player..

Και ειναι αναλογος το cd-plyer... Αν ειναι αρχαιο δεν θα παιξει Mp3 πχ

Με το nero αν το κάνω δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θέλω(να παίζει σε cd player);

Δημοσ.

Ναι μια χαρά με το nero επιλέγεις music cd και το κάνει να παίζει παντού,εξαιρούνται τα cd που δεν δέχονται data-cd όπου δηλαδή πρέπει να αγοράσεις ειδικά music-cd και τα player που δεν δέχονται αντίγραφά(έχει και τέτοια) πειραματίσου και δες.

Δημοσ.

wtf?

Τι δεν έχεις δει;

μουσικό

tdkmusiccdrw.jpg

απλό

TDK_CD_R_700MB.JPG

έχει κάποια player που απλά δεν δέχονται data cd απλά cd-r δηλαδή και πρέπει να είναι music/audio cd για να παίξει.

Δημοσ.

Τα έχω δει (σιγά το άγιο δισκοπότηρο) αλλά και τα απλά data κάνουν αν εγγραφούν ως audio cd.

Μη λέμε πως πρέπει να πληρώσουμε το νταβατζιλίκι των audio, για να ακούσουμε audio cd.

Δημοσ.

Τα έχω δει (σιγά το άγιο δισκοπότηρο) αλλά και τα απλά data κάνουν αν εγγραφούν ως audio cd.

Μη λέμε πως πρέπει να πληρώσουμε το νταβατζιλίκι των audio, για να ακούσουμε audio cd.

Αυτο που σου λεει ειναι οτι συγκεκριμενα μηχανηματα παιζουν μονο συγκεκριμενα ειδη cd. Πχ θυμαμαι παλια αυτο που χαμε παρει (εποχες 2002 ξερω γω) επαιζε μονο AUDIO TDK και Mitsui GOLD

Audio Cd θα παιζει σιγουρα, mp3 cd θα παιζει μονο αν υποστηριζει mp3.

Δημοσ.

Για να κάνουμε μία ανακεφαλαίωση. Στη αρχή το έγραψα με το Nero και έπαιζε μόνο στο δικό μου μηχάνημα.:

Oκ παιδιά, ευχαριστώ. Τελικά το έκανα με το NERO σε απλό Cd και παίζει μια χαρά. :rolleyes:

Σας ευχαριστώ όλους :shifty:

Μετά το έγραψα με το πρόγραμμα που είπε ο φίλος:

Δες και το Infra Recorded Portable

Το έγραψα ως AUDIO DISC. Έπαιζε όπου και αν το έβαζα...

Τι δεν έχεις δει;

μουσικό

tdkmusiccdrw.jpg

απλό

TDK_CD_R_700MB.JPG

έχει κάποια player που απλά δεν δέχονται data cd απλά cd-r δηλαδή και πρέπει να είναι music/audio cd για να παίξει.

... Και δεν χρειαζόταν και ειδικό CD(τουλάχιστον σε αυτά που δοκίμασα)

Ενδιαφέρον topic!

Για συνεχίστε?

(Βάζω popcorn...)!

:mrgreen:

(Για να κλείσουμε με λίγη ειρωνία )Εδώ τελείωσε το θέμα μας. Ελπίζω φίλε ntg1980 να το απόλαυσες. Πόσες σακούλες ΠΟΠ-ΚΟΡΝ έφαγες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...