Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ISO

mike1945

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Ξεκινωντας να κανω σεταπ me to ISO v.4.7 καποιο παιχνιδι,ξεκιναει κανονικα το σεταπ,αλλα υστερα απο 20 δευτερολεπτα διακοπτεται η εγκατασταση και μου εμφανιζεται το εξης μηνυμα ERROR 1311.SOURCE FILE NOT FOUND C\Users\mike19\AppData\Local\Temp\poweriso$\D2Feat-1.cab Verify that the file exists and that you can acces it και το προγραμμα ακυρωνεται.Σημειωστε οτι εχω τα WIN 7 ULTIMATE v.6.1.7601 SP1 Build 7601 και τσεκαρω τις επιλογες συμβατοτητα με win xp sp3 καθως και την επιλογη ως διαχειριστης,πριν την εναρξη του setup. Υποψη οτι το εν λογω συμπιεσμενο αρχειο ειναι γεματο αρχεια του παιχνιδιου τα οποια αποσυμπιεζονται κανονικα με το WinRar.Καθε βοηθεια δεκτη.Σημειωστε οτι ο υπολογιστης χρησιμοποιειται μονο απο εμενα.Καθε βοηθεια δεκτη.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Μήπως το iso που έχεις ειναι χαλασμένο για αυτο και σου πετάει το σφάλμα,δοκίμασε και αν εχεις κανένα αλλο iso να δεις αν παίρνεις πάλι αυτο το σφάλμα.

Πάντως εγω θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το daemon tools που ειναι απο τα καλύτερα για αυτην την δουλειά.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.Ηταν δικο μου λαθος διοτι επρεπε να βαλω το δευτερο CD και να συνεχισω

Δημοσ.
Υποψη οτι το εν λογω συμπιεσμενο αρχειο ειναι γεματο αρχεια του παιχνιδιου τα οποια αποσυμπιεζονται κανονικα με το WinRar.Καθε βοηθεια δεκτη.Σημειωστε οτι ο υπολογιστης χρησιμοποιειται μονο απο εμενα.Καθε βοηθεια δεκτη.

Τα .iso δεν προοριζονται για αποσυμπιεση, ασχετως αν το προγραμμα που εχεις για αποσυμπιεση τα αναγνωριζει, βαζει το εικονιδιο του σε αυτα και τα αποσυμπιεζει κανονικα. Αυτο ειναι λαθος πρακτικη.

Τα .iso προοριζονται για απευθειας εγγραφη σε δισκακι ή για να γινουν mount σε καποια εφαρμογη που εχει τις δυνατοτητες εξομειωσης ενος optical drive.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...