HollowMT Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Τώρα που είναι σε έκπτωση σκεφτομαι να αγοράσω την http://www.multirama.gr/products/product?pid=0534894&catid=060100 θέλω να ρωτήσω αν αξίζει. Θα την κάνω χρήση για gamming Η/Υ και ως τηλεόραση
ninos30 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 ΤΝ panel, όπως σχεδόν όλες οι monitor-TVs. U2311+Crypto Diva S2 ή Lifeview ή οτιδήποτε ανάλογο USB με MPeg4. Προσοχή να παίρνει RF κεραία. Απλά έχεις ανοικτό το PC
HollowMT Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Εγώ ρώτησα για τη συγκεκριμένη τηλεόραση είναι καλή η όχι. Απλά ενα ναι ή όχι.( για αύτά που δίνεις)
ninos30 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Που ακριβώς δεν έγινα κατανοητός? Είναι monitor με ΤΝ panel και επειδή έχει LED backlight την πουλάνε σαν να είναι δεν ξέρω τι. Σε όλα τα topics κράζουμε τα TN panels και προτρέπουμε τον κόσμο να πάει σε καλύτερα Monitors. Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ ένα τέτοιο, και θα προέτρεπα κάθε φίλο και γνωστό μου να πράξει το ίδιο. Γιαυτό σου πρότεινα και την άλλη "σύνθεση" με την πασίγνωστη πλέον U2311, που είναι και μια ίντσα μεγαλύτερη. Τώρα τα ευρώ είναι δικά σου, και υπάρχει μια διαφορά περίπου στα 50-55€. Για μένα αξίζουν και παραξίζουν, αλλά εσύ πληρώνεις. Τώρα αν την κοιτάξεις αποκλειστικά με γνώμονα την τιμή, και το πόσο πουλιούνται τα αντίστοιχα monitor-TVs, τότε θα έλεγα πως είναι μια τίμια πρόταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.