Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θυμαμε τι ειχε ειπωθει αλλα μην αγοραζεις τιποτα. Το προβλημα ειναι σε software λογικα. Ενα φορματ ειναι η σγουρη αλλα ακραια λυση. Κανε εγγατασταση και κανενα codec ξαξα. Δοκιμασε με αλλον browser οπως πχ opera, firefox, chrome κτλπ....

Αρχιζεις και μαθαινεις σιγα σιγά εσύ πιτσιρικα!!! ;)

Επισης προσπαθησε να απεγκαταστήσεις τον flash player και μετά να εγκαταστήσεις την τελευταία διαθέσιμη εκδοση του!!

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχεις πρόβλημα με καρτες και τον δύο εταιριων ετσι??... Οποτε θεμα με τους drivers δεν τίθεται!!

Με μνημες και θερμοκρασίες αποτι είδα θεμα δεν τίθεται!!!

Το μυαλο μου για καποιο διαολεμενο λογο παει σε τροφοδοτικο... εκτος και αν το εχεις ελεγξει και αυτο!!

Δημοσ.

Τροφοδοτικό πριν 2-3 χρόνια το είχα αλλάξει γιατί μου είχε καεί το παλιό και έχω το Thermaltake 450W

Αν δε τραβάει το τροφοδοτικό πως το βλέπω?

Αυτό είναι...

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001013

Δημοσ.

Μονο δοκιμάζοντας καποιο αλλο!! Δανεικο κατα προτιμηση αν δεν σου περισεύει κανενα εξτρα!!

Δημοσ.

Έχω και το Thermaltake Toughpower 675w που έχω στο καινούργιο pc αλλά όπως έχω φτιάξει τα καλώδια

στο Corsair 600t δεν μου πάει η καρδιά να το ξηλώσω ρε γαμώτο... :-(

Αν εξαιρούμε ένα ένα και φτάσουμε σε αυτό να πάω να πάρω ένα καινούργιο αμα είναι :P

Κάρτα γραφικών δοκίμασα δεν είναι...

Ram έχω κάνει memtest δεν έχουν πρόβλημα...

ΜΒ ή CPU μπορεί να μου κάνει τέτοια κουλά?

Αν ήταν δεν θα έβγαζε και σε άλλα προγράμματα κολλήματα?

Δημοσ.
Αν ήταν δεν θα έβγαζε και σε άλλα προγράμματα κολλήματα?

Οχι απαραίτητα!!

ΜΒ ή CPU μπορεί να μου κάνει τέτοια κουλά?

Η μητρική ναι μπορει!!

Το κακο με το προβλημα σου είναι οτι δειχνει προς software μεριά ... αλλά εσύ έχεις δοκιμασει τα παντα!!

Να σου πω κανε μου μια χαρη και τρεξε κανένα linux live cd... να δούμε πως θα τα παει εκει με το flash!!

Επίσης απενεργοποιησε το hardware accleration απο τον firefox και απο τον flash player ... αν δεν το έχεις κανει ήδη!!

Δημοσ.

Αρχιζεις και μαθαινεις σιγα σιγά εσύ πιτσιρικα!!! ;)

Ποιος εισαι και τι εκανες τον stm????????????????????????????????????????

Δεν υπαρχει περιπτοση να κανει φορματ, και να βαζει κατι προβληματικο? πχ να εχουν προβλημα τα windows του η ο flash player Που εχει κατεβασμενο?

Δημοσ.

Ποιος εισαι και τι εκανες τον stm????????????????????????????????????????

Δεν υπαρχει περιπτοση να κανει φορματ, και να βαζει κατι προβληματικο? πχ να εχουν προβλημα τα windows του η ο flash player Που εχει κατεβασμενο?

Αυτο σκεφτηκα και εγώ και του ειπα να δοκιμασει live cd.. και απενεργοποιηση hardware accelaration!!

Δημοσ.

Απ ενεργοποίησα το hardware acceleration και δεν έγινε τπτ.

Δοκίμασα με live cd ubuntu που έχω αλλά δε κατάφερα να βάλω τον flash player για να δοκιμάσω...

Είμαι άσχετος με linux

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...