Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμμμ υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει κάτι????όπως ο ανεμιστήρας της κάρτας???ή να μην "ψύχεται" καλά το σύστημα από ελλιπή αερισμό??

Πολύ πιθανόν να τα έχει παίξει και ο ανεμιστήρας δοκίμασε αυτα που σου ειπα και δες αν υπάρχει βελτίωση.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χάθηκα λίγο αλλά είχα κάτι δουλειές και δε πρόλαβα να ασχοληθώ με τον υπολογιστή.

Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις συμβουλές!

Από θερμοκρασίες έχω τα ίδια...

Τα κουμπόματα που έχω στην noctua δεν πιάνουν πολύ καλά στην motherboard και πατάει οριακά...

Δλδ αν κουνήσω λίιγο την noctua ξεκουμπώνει...

Θα πάω να πάρω άλλη πάστα θερμοαγωγιμότητας γιατί αυτή που έβαλα ήταν κάτι μήνες στο συρτάρι.

Την noctua πως μπορώ να την πιάσω καλύτερα στην μητρική όμως?

Να βγάλω την μητρική και της περάσω βίδες με παξιμάδια από την πίσω μεριά για να πατάει καλύτερα?

Ιδέες και φωτογραφίες θα ήταν πολύ χρήσιμες! :shifty:

Δημοσ.

Αν βάλεις το backplate της noctua σύμφωνα με της οδηγίες δεν θα κουνιέται καθόλου προφανώς κατι λαθός κάνεις.

Δημοσ.

Backplate??? :whistle:

Ναι μωρέ κάτι λάθος θα έχω κάνει... :mrgreen: :ph34r:

Και στην περίπτωση που δεν υπάρχει αυτό πως αλλιώς θα την στερεώσω σωστά?

Εγώ την noctua την έχω πιάσει με τα πλαστικά που είχε η intel μαμίσια ψύκτρα...

Αυτό το backplate δεν το είχα δει στην συσκευασία ή το πέταξα με τρόπο... :P

Δημοσ.

παιδια ειναι λογικες αυτες οι θερμοκρασιες με απλο surfing???

84112373.png

αλλα οταν παιζω φτανει η μητρικη και ο επεξεργαστης μεχρι και τους 85-88 βαθμους.ειναι φυσιολογικες θερμοκρασιες για καινουριο λαπτοπ γιατι ανησυχω??

Δημοσ.

Αυτή είναι φίλτατε αλλά να σου πω τι έγινε τώρα που είδα τα εξαρτήματα και θυμήθηκα? Flash Back!!

Είχα ανοίξει το ένα σακουλάκι για την Lga 775 και την συναρμολόγησα

Στο άλλο με τα common parts είχα δει αυτό το backplate (τότε δεν είχα ιδέα τι ήταν...)

αλλά έβλεπα στο σχέδιο να βιδώνει την ψύκτρα πάνω στην motherboard και νόμιζα ότι οι βίδες θα "πιάνανε"

πάνω στην motherboard απευθείας, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έπρεπε να περάσει από πίσω της αυτό.

Εγώ έβλεπα ότι οι βίδες επιπλέαν στις τρύπες και έτσι το απλοποίησα το σύστημα με τα πλαστικά πιαστράκια....

Μ@λακι@ μου...

Τώρα λέω να ξεβιδώσω τη motherboard, να περάσω μικρές βίδες από πίσω και μετά από την άλλη να βιδώσω πάνω τους την noctua με παξιμάδια.

Λες να κάνει δουλειά ή θα έχω τπτ βραχυκυκλώματα στα ρεύματα?

Ε ρε μπελάς... και να φανταστείς πάντα μα πάντα κοιτάω καλά τα manuals!

Δημοσ.

Βγάλε την motherboard και βάλε το backplate βίδες κτλπ σύμφωνα με τις οδηγίες και δεν θα έχεις προβλήματα με θέματα στήριξης να κουνιέται κτλπ

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες... Την noctua την είχα πάρει πριν κανα χρόνο. Τα υπόλοιπα (backplate) τα πέταξα...

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο ebay για backplate για το socket που θέλεις ίσως να βρείς κατι να κάνει για την noctua

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά από τόσο καιρό επιτέλους αξιώθηκα να πάω να πάρω βίδες και παξιμάδια inox.

Η noctua πατάει επιτέλους πολύ καλά στη motherboard.

Το πρόβλημα παραμένει όμως.

Πρέπει να φταίει η κάρτα γραφικών τελικά...

Δεν θα φτιάξω τίποτα άλλο στο pc γιατί το βαρέθηκα να το σκαλίζω τόσα χρόνια.

Από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη θα πάω για καινούργιο μηχάνημα γύρο στα 1000euro, τότε θα χρειαστώ πάλι την βοήθειά σας για την σύνθεση.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα ξεθάψω αυτό το θέμα, γιατί αν και "σχεδόν" έφτιαξα νέο pc, αυτό έχω σκοπό να το δώσω στην αδερφή μου.

Έχω θέμα με κολλήματα στα videos και συγκεκριμένα με του youtube και νόμιζα στην αρχή ότι ήταν οι θερμοκρασίες...

Τελικά τις θερμοκρασίες τις έφτιαξα άλλα τα κολλήματα παραμένουν...

Κολλάει ο ήχος, εικόνα και mouse για δευτερόλεπτα όταν βλέπω youtube κάθε 2 λεπτά.

Κάποιες φορές κολλάει περισσότερο και τότε μαυρίζει η οθόνη για λίγο και όταν επανέρχεται μου πετάει εικονίδιο και λέει ότι ο προσαρμογέας οθόνης σταμάτησε να λειτουργεί.

Δοκίμασα μια άλλη κάρτα γραφικών την TwinTech GT430 και μου κάνει το ίδιο πρόβλημα.

Τι άλλο μπορεί να φταίει?

Θέλω να με βοηθήσετε να το φτιάξω γιατί στην χειρότερη περίπτωση το βλέπω να πηγαίνω για νέα CPU,RAM,MB πακέτο...

Δημοσ.

Δεν θυμαμε τι ειχε ειπωθει αλλα μην αγοραζεις τιποτα. Το προβλημα ειναι σε software λογικα. Ενα φορματ ειναι η σγουρη αλλα ακραια λυση. Κανε εγγατασταση και κανενα codec ξαξα. Δοκιμασε με αλλον browser οπως πχ opera, firefox, chrome κτλπ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...