coffeman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Βάζω τις φωτογραφίες για να καταλάβετε και να μου πείτε. Αυτές οι θερμοκρασίες είναι όταν πατάω να φορτώσει πχ. το youtube Και αυτές με κανένα πρόγραμμα.
coffeman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Παρακολούθησα τον Task Manager ανοίγοντας διάφορες εφαρμογές στο Pc, τελικά τα κολλήματα γίνονται όταν χρησιμοποιώ στον Firefox σελίδες με Flash Player (youtube,web Tv) Το plugin-container.exe όσο φορτώνει flash player κάνει χρήση CPU από 7,8 έως 30... Και την ώρα που κολλάει το PC για δευτερόλεπτα κάνει χρήση 0 αλλά κάτω στο σύνολο λέει 100% Τι παίζει? Βοηθήστε!! Φωτογραφία πριν το κόλλημα... Και την ώρα που κολλάει...
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Είναι λίγο ανεβασμένες για το 57% που χρησιμοποιείτε ο επεξεργαστής . Το κουτί σου έχει σκόνη αν ναι καθάρισε το . Επίσης πόση ποσότητα πάστας έβαλες ;
coffeman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Το κουτί είναι καθαρό, πάστα έβαλα πιστεύω αρκετή... ούτε λίγο ούτε πολύ. Αλλά και πάλι δε ξέρω αν την έβαλα σωστά... Το θέμα είναι πως αν κάνω πάλι να βγάλω την ψύχτρα παίζει να σπάσουν τα κλιψάκια που την κουμπώνουν, την τελευταία φορά με τις χίλιες προσπάθειες τα έκανα να κουμπώσουν καλά. Να πάω να πάρω καμία καλύτερη ψύκτρα? και ποια? lga775?
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Παρακολούθησα τον Task Manager ανοίγοντας διάφορες εφαρμογές στο Pc, τελικά τα κολλήματα γίνονται όταν χρησιμοποιώ στον Firefox σελίδες με Flash Player (youtube,web Tv) Το plugin-container.exe όσο φορτώνει flash player κάνει χρήση CPU από 7,8 έως 30... Και την ώρα που κολλάει το PC για δευτερόλεπτα κάνει χρήση 0 αλλά κάτω στο σύνολο λέει 100% Τι παίζει? Βοηθήστε!! Εσυ ο ιδιος γραφεις τι φταιει για το προβλημα Οι θερμοκρασιες ειναι ο.κ, χαμηλες μαλιστα Εχεις αλλη cpu, ή καρτα γραφικων, για να δοκιμασεις? Ενα απο τα 2, απλως δεν αντεχει στο youtubοζόρισμα.... Π.χ. [email protected] -με ενσωματωμενη Intel- κολλαει λεμε
coffeman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Την λύση του προβλήματος δεν ξέρω όμως. Κάρτες δεν έχω άλλες για να δοκιμάσω, δυστυχώς... Το θέμα είναι ότι δεν έχω περάσει καμία εφαρμογή από τότε που ξεκίνησε, όταν ζέστανε ο καιρός άρχισε να τα κάνει αυτά. Το PC εκεί που το έχω αερίζεται αρκετά,
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Την λύση του προβλήματος δεν ξέρω όμως. Μα εγραψα και τη λυση: αλλη cpu, ή αλλη vga -αν η τωρινη σου δεν υποστηριζει επιταχυνση σε Flash. Αν παλι υποστηριζει, δεν θα επρεπε να βλεπεις 100% κατα αναπαραγωγη, οποτε ψαξε το σε software! [Παντως μη σου μπαινει το μικροβιο, για θερμοκρασιες cpu & αλλες ψυκτρες, εισαι μια χαρα για Dual]
coffeman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ok ευχαριστώ. Θα ψάξω να βρω καμία άλλη κάρτα ή Cpu και αν δε βγάλω άκρη θα ξανά-ενοχλήσω!
Tracer27 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μήπως ειναι εύκολο να πεις λιγο και για την διακύμανση της θερμοκρασίας της κάρτας γραφικών???επειδή τώρα τελευταία νομίζω πως η δική μου είναι αρκετά υψηλή....
coffeman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ευχαρίστως να σου πω! Αλλά πως την βλέπω ποια είναι για να σου πω...??? .... Άκυρο το βρήκα! Είναι στους 50 με 51 βαθμούς. Radeon HD 4670
Tracer27 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Το θέμα ειναι οτι σε εμενα ξεκινάει η θερμοκρασία απο τους 62 και φτάνει στους 85-86......οταν ζορίζομαι φτάνει μέχρι και τους 94.....εχω χτυπίσει και 120!!! όπου εκεί έκλεισε απο μόνο του το σύστημα......
SPANK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Το θέμα ειναι οτι σε εμενα ξεκινάει η θερμοκρασία απο τους 62 και φτάνει στους 85-86......οταν ζορίζομαι φτάνει μέχρι και τους 94.....εχω χτυπίσει και 120!!! όπου εκεί έκλεισε απο μόνο του το σύστημα...... Πολύ ψηλά παίζεις. Ρίξε ενα καθάρισμα απο σκόνες και μια αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστα ισως να βελτιώσει την κατάσταση.
Tracer27 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Χμμμμ υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει κάτι????όπως ο ανεμιστήρας της κάρτας???ή να μην "ψύχεται" καλά το σύστημα από ελλιπή αερισμό??
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ok ευχαριστώ. Θα ψάξω να βρω καμία άλλη κάρτα ή Cpu και αν δε βγάλω άκρη θα ξανά-ενοχλήσω! Ευχαρίστως να σου πω! Αλλά πως την βλέπω ποια είναι για να σου πω...??? .... Άκυρο το βρήκα! Είναι στους 50 με 51 βαθμούς. Radeon HD 4670 H Αti 4670 σου εχει επισης νορμαλ θερμοκρασιες -και το σημαντικοτερο Flash αcceleration σε Win 7 Οποτε πρεπει να ψαξεις σε επιπεδο παραμετροποιησης/software, αν βλεπεις 100% cpu usage σε Flash! Για τυχον upgrade σε cpu, πρεπει να μας πεις μητρικη => τσεκαρεις cpu support της σε 775 cpus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα