Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάζω τις φωτογραφίες για να καταλάβετε και να μου πείτε.

Αυτές οι θερμοκρασίες είναι όταν πατάω να φορτώσει πχ. το youtube

post-156604-0-20844400-1308142571_thumb.png

post-156604-0-55643700-1308142581_thumb.png

Και αυτές με κανένα πρόγραμμα.

post-156604-0-42017600-1308142996_thumb.png

post-156604-0-05426500-1308143003_thumb.png

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρακολούθησα τον Task Manager ανοίγοντας διάφορες εφαρμογές στο Pc, τελικά τα κολλήματα γίνονται όταν χρησιμοποιώ στον Firefox σελίδες με Flash Player (youtube,web Tv)

Το plugin-container.exe όσο φορτώνει flash player κάνει χρήση CPU από 7,8 έως 30...

Και την ώρα που κολλάει το PC για δευτερόλεπτα κάνει χρήση 0 αλλά κάτω στο σύνολο λέει 100%

Τι παίζει?

Βοηθήστε!!

Φωτογραφία πριν το κόλλημα...

post-156604-0-63395800-1308157270_thumb.png

Και την ώρα που κολλάει...

post-156604-0-21023300-1308157279_thumb.png

Δημοσ.

Είναι λίγο ανεβασμένες για το 57% που χρησιμοποιείτε ο επεξεργαστής .

Το κουτί σου έχει σκόνη αν ναι καθάρισε το .

Επίσης πόση ποσότητα πάστας έβαλες ;

Δημοσ.

Το κουτί είναι καθαρό, πάστα έβαλα πιστεύω αρκετή... ούτε λίγο ούτε πολύ.

Αλλά και πάλι δε ξέρω αν την έβαλα σωστά...

Το θέμα είναι πως αν κάνω πάλι να βγάλω την ψύχτρα παίζει να σπάσουν τα κλιψάκια που την κουμπώνουν, την τελευταία φορά με τις χίλιες προσπάθειες τα έκανα να κουμπώσουν καλά.

Να πάω να πάρω καμία καλύτερη ψύκτρα? και ποια? lga775?

Δημοσ.

Παρακολούθησα τον Task Manager ανοίγοντας διάφορες εφαρμογές στο Pc, τελικά τα κολλήματα γίνονται όταν χρησιμοποιώ στον Firefox σελίδες με Flash Player (youtube,web Tv)

Το plugin-container.exe όσο φορτώνει flash player κάνει χρήση CPU από 7,8 έως 30...

Και την ώρα που κολλάει το PC για δευτερόλεπτα κάνει χρήση 0 αλλά κάτω στο σύνολο λέει 100%

Τι παίζει?

Βοηθήστε!!

Εσυ ο ιδιος γραφεις τι φταιει για το προβλημα :shifty:

Οι θερμοκρασιες ειναι ο.κ, χαμηλες μαλιστα B)

Εχεις αλλη cpu, ή καρτα γραφικων, για να δοκιμασεις?

Ενα απο τα 2, απλως δεν αντεχει στο youtubοζόρισμα....

Π.χ. [email protected] -με ενσωματωμενη Intel- κολλαει λεμε :cry:

Δημοσ.

Την λύση του προβλήματος δεν ξέρω όμως. :P

Κάρτες δεν έχω άλλες για να δοκιμάσω, δυστυχώς...

Το θέμα είναι ότι δεν έχω περάσει καμία εφαρμογή από τότε που ξεκίνησε, όταν ζέστανε ο καιρός άρχισε να τα κάνει αυτά.

Το PC εκεί που το έχω αερίζεται αρκετά, :eek: :-D

Δημοσ.

Την λύση του προβλήματος δεν ξέρω όμως. :P

Μα εγραψα και τη λυση: αλλη cpu, ή αλλη vga -αν η τωρινη σου δεν υποστηριζει επιταχυνση σε Flash.

Αν παλι υποστηριζει, δεν θα επρεπε να βλεπεις 100% κατα αναπαραγωγη, οποτε ψαξε το σε software!

[Παντως μη σου μπαινει το μικροβιο, για θερμοκρασιες cpu & αλλες ψυκτρες, εισαι μια χαρα για Dual]

Δημοσ.

Ok ευχαριστώ.

Θα ψάξω να βρω καμία άλλη κάρτα ή Cpu και αν δε βγάλω άκρη θα ξανά-ενοχλήσω! :mrgreen:

Δημοσ.

Μήπως ειναι εύκολο να πεις λιγο και για την διακύμανση της θερμοκρασίας της κάρτας γραφικών???επειδή τώρα τελευταία νομίζω πως η δική μου είναι αρκετά υψηλή....

Δημοσ.

Ευχαρίστως να σου πω!

Αλλά πως την βλέπω ποια είναι για να σου πω...??? :-D

....

Άκυρο το βρήκα!

Είναι στους 50 με 51 βαθμούς.

Radeon HD 4670

post-156604-0-40677000-1308233469_thumb.gif

Δημοσ.

Το θέμα ειναι οτι σε εμενα ξεκινάει η θερμοκρασία απο τους 62 και φτάνει στους 85-86......οταν ζορίζομαι φτάνει μέχρι και τους 94.....εχω χτυπίσει και 120!!! όπου εκεί έκλεισε απο μόνο του το σύστημα......

Δημοσ.

Το θέμα ειναι οτι σε εμενα ξεκινάει η θερμοκρασία απο τους 62 και φτάνει στους 85-86......οταν ζορίζομαι φτάνει μέχρι και τους 94.....εχω χτυπίσει και 120!!! όπου εκεί έκλεισε απο μόνο του το σύστημα......

Πολύ ψηλά παίζεις.

Ρίξε ενα καθάρισμα απο σκόνες και μια αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστα ισως να βελτιώσει την κατάσταση.

Δημοσ.

Χμμμμ υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει κάτι????όπως ο ανεμιστήρας της κάρτας???ή να μην "ψύχεται" καλά το σύστημα από ελλιπή αερισμό??

Δημοσ.

Ok ευχαριστώ.

Θα ψάξω να βρω καμία άλλη κάρτα ή Cpu και αν δε βγάλω άκρη θα ξανά-ενοχλήσω! :mrgreen:

Ευχαρίστως να σου πω!

Αλλά πως την βλέπω ποια είναι για να σου πω...??? :-D

....

Άκυρο το βρήκα!

Είναι στους 50 με 51 βαθμούς.

Radeon HD 4670

post-156604-0-40677000-1308233469_thumb.gif

H Αti 4670 σου εχει επισης νορμαλ θερμοκρασιες -και το σημαντικοτερο Flash αcceleration σε Win 7 :shifty:

Οποτε πρεπει να ψαξεις σε επιπεδο παραμετροποιησης/software, αν βλεπεις 100% cpu usage σε Flash!

Για τυχον upgrade σε cpu, πρεπει να μας πεις μητρικη => τσεκαρεις cpu support της σε 775 cpus :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...