JohnXarxas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω έναν δίσκο (εξωτερικό) που βρίσκεται σε κοινόχρηστο υπολογιστή θέλω να βρω έναν τρόπο να τον κλειδώσω ώστε να μην είναι δυνατή η προβολή των αρχείων μου χωρίς κωδικό γίνεται?
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 γνωμη μου ειναι βαλε ολα τα αρχεια σου σε ενα rar με κωδικο και καθαρισες! το εχω κανει κ εγω και καθαρισα!και προσβασιμος ειναι απο τον πατερα μου πχ αν θελει να αποθηκευσει κατι και τα αρχεια μου δεν φαινονται αν παει καποιος να τα τσεκαρει!
JohnXarxas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 ξέρεις για πόσα GB μιλάμε? και αυτό που λες με τον πατέρα σου δεν το έπιασα
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 εχουμε εναν "κοινοχρηστο σκληρο δισκο" σαν backup ενα πραγμα σκεψου εχω σ αυτον κοντα 500γιγα κλειδωμενα σε rar με password(και μιλαμε για φωτογραφιες δικες μου με φιλους απο εκδομες κλπ καθως και βιντεο προσωπικα αρχεια δλδ που δεν θελω σε καμια περιπτωση κανενας να εχει προσβαση σε αυτα!) αυτο που θελω να σου πω σχετικα με τον πατερα μου κλπ ειναι οτι εχουμε εναν κοινο δισκο για backup τα δικα μου αρχεια τα εχω σε ραρ μεσα εκει και δεν υπαρχει κανενα προβλημα βεβαια αυτο δεν μου διασφαλιζει την ακεραιοτητα των αρχειων με την εννοια οτι μπορει ο οποιοσδηποτε να μου σβησει τα backup μου αυτο που θες εσυ περι κλειδωμα δισκου ειναι πιο ασφαλες αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται εγω απλα προτεινα μια λυση
JohnXarxas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 οκ, σε έπιασα, απλ μου φαίνεται πιο χρονοβόρα όλη αυτή η διαδικασία, και όχι τόσο ασφαλής όπως λες και εσύ... θα περιμένω και άλλες γνώμες
antonl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Truecrypt Αν ψάξεις στο forum θα βρεις αρκετά σχετικά threads.
JohnXarxas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 πως το χρησημοποιώ αυτό? κλειδώνει ολόκλρηρο τον δίσκο ή κάθε φορά που πάω να ανοίξω ένα αρχείο μου ζητάει κωδικό? και αν μετά ξεχάσω τον κωδικό τι γίνεται?
lexmark Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 πως το χρησημοποιώ αυτό? κλειδώνει ολόκλρηρο τον δίσκο ή κάθε φορά που πάω να ανοίξω ένα αρχείο μου ζητάει κωδικό? και αν μετά ξεχάσω τον κωδικό τι γίνεται? +1 για το truecrypt. Και είναι και απλό στη χρήση του και έχει και καλογραμμένους οδηγούς Read 'em here
ninos30 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μπορείς να κλειδώσεις δίσκους ή φακέλους με κωδικό και με τα permissions των windows. Ειδικά στα 7αρια PRO/Ultimate είναι αρκετά εύκολο. Απλά τα 3rd-Party software το κάνουν ακόμα περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.