Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για το site μου!

PavlaraS18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα αγωράστηκε και το domain και όλα πήγαν καλά . Ξεκινάμε δυναμικά !

Η κεντρική ιδέα είναι κάθε μέρα να γράφεται και απο ένα διαφορετικό θέμα ΄... Διαβάζοντας την καρτέλα DailyAmaze θα κααλάβετε τι εννοώ , μην κάθομαι και τα γράφω!

www.dailyamaze.com

Πως σας φαίνεται ? Τι να κάνω για να το βελτιώσω?

Δημοσ.

Τα Αγγλικά σου δεν είναι τα καλύτερα... Εκεί πάσχεις σίγουρα.

Κατά τ'άλλα σαν concept προσωπικά μού είναι αδιάφορο. Και το περιεχόμενο είναι το παν σε τέτοιου τύπου sites^Wblogs.

Δημοσ.

Sleeping Sunday: όλα τα άρθρα θα έχουν σαν θέμα το τίποτα!:P

Ο φίλος παραπάνω έχει δίκιο... γράφτε τα στα Ελληνικά, στα Αγγλικά δε βγαίνει νόημα! Η θεματολογία κι εμένα δε μου λέει κάτι, άλλη μια σελίδα γενικού ενδιαφέροντος που θα εμπλουτιστεί με ατελείωτο copy - paste. Αν το συνεχίσεις πάντως, βάλε τις μέρες στη σωστή σειρά, βγάλε το κενά για τις διαφημίσεις και φυσικά διόρθωσε λιγάκι το "about": Αυτό το

The reason I stopped was basically “No Money” . And what i mean? I made in about ~100€ in those years

χτυπάει άσχημα

Δημοσ.

δεν κατάλαβα γιατί επιλέγεις τα Αγγλικά σαν τη κύρια γλώσσα.

αλλά τέλος πάντων, σωστά όσα σου επισήμαναν τα παιδιά.

οι αδυναμίες ,τα λάθη και οι υπερβολές είναι φυσιολογικά χαρακτηριστικά της νεότητας, μη φοβάσαι και μην αποθαρρύνεσαι θα διορθωθούν με το χρόνο.

σκέψου απλά για το μεγάλο about, τι από όσα γράφεις και γιατί να ενδιαφέρουν τον κόσμο, γράψε λιγότερα και χωρίς υπερβολές.

επίσης βιάζεσαι πάρα πολύ, είδα εκεί ότι παρέχεις και χώρο για διαφημιστικά banners, έβαλες και τιμοκατάλογο,

για στάσου λίγο, ξεκινάς ανάποδα

πρώτα χτίζεις μια γερή σελίδα, τη μεγαλώνεις ΄ωστε να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και μετά, μετά ..ψάχνεις τρόπους για έσοδα, τι σε κάνει τώρα να πιστεύεις ότι θα βρεθεί έστω και ένας να σου δώσει 40 ευρώ για να κάνει τι; να μπει σε ένα μπλοκ που έχει 3 επισκέψεις την ημέρα;

και για τη θεματολογία, πρωτότυπη αλλά αδιάφορη, δε βρίσκω να έχει ανταπόκριση, προσωπικά ούτε σε μένα λέει τίποτα, και ξαναθυμίσου ότι οι ιστοσελίδες στο διαδίκτυο είναι πολλά εκατομμύρια...

Δημοσ.

Το θέμα το σκέφτηκα αλλιώς . Πως θα μπορούσε μία search engine να βρίσκει το site? Κάπως έτσι . Πρώτο μπλογκ είναι , θα το παλέψω και ότι βγει!

Δημοσ.

Για το σχεδιασμό , τι νομίζετε?

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά τα χρώματα θυμίζουν μάλλον εταιρία ανακύκλωσης παρά μια προσπάθεια νέων (και δημιουργικών; ) ανθρώπων. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και φτιάξε ένα θέμα που να "δένει" με τη θεματολογία και το σκεπτικό της σελίδας

Βάλε (όπως σου ξαναείπα) τις μέρες στη σωστή σειρά και μετά βάλτες στο κύριο μενού (εκεί που έχεις τώρα το about και το contact) - ο επισκέπτης θέλει να βλέπει το περιεχόμενο της σελίδας και όχι ποιος το έγραψε, όταν θελήσει να το δει κι αυτό ξέρει που να ψάξει (σχεδόν πάντα πάνω δεξιά με πιο μικρά γράμματα ή κάτω στο footer). Επίσης, θα πρότεινα να αλλάξεις την αρχική σελίδα και να βάλεις σε αυτή το επεξηγηματικό κείμενο (τι είναι η σελίδα σου και πως "λειτουργεί") παρέα με μεγάλα κουμπάκια - συνδέσμους που θα οδηγούν σε κάθε ημέρα - ενότητα ξεχωριστά.

Και μερικά προβληματάκια που παρατήρησα:

Το ημερολόγιο στα δεξιά θέλει λίγο ρετουσάρισμα (κοίτα παρακάτω πως μου βγαίνει εμένα σε FF 4.0.1)

post-191978-0-20801100-1308161665_thumb.png

ο φακός της αναζήτησης βγαίνει από κάτω

post-191978-0-26582400-1308161816_thumb.png

και στο contact έχεις βάλει δύο διαφορετικές φόρμες επικοινωνίας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...