Xdanger Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Προσπαθώ να απενεργοποιήσω τα visual effects στα windows με C# αλλά δεν τα καταφέρνω. Ο κώδικας είναι αυτός > class VisualEffects { [DllImport("user32.dll", SetLastError=true, CharSet=CharSet.Auto)] // private static extern Int32 SystemParametersInfo(UInt32 uiAction, UInt32 uiParam, String pvParam, UInt32 fWinIni); private static extern Int32 SystemParametersInfo(UInt32 uiAction, UInt32 uiParam, bool pvParam, UInt32 fWinIni); private static UInt32 SPI_SETUIEFFECTS = 0x103F;//4159; private static UInt32 SPIF_UPDATEINIFILE = 0x0001; //1 private static UInt32 SPIF_SENDWININICHANGE =0x0002; //2 public static void Disable() { // SystemParametersInfo(SPI_SETUIEFFECTS, 0, @"FALSE", SPIF_UPDATEINIFILE | SPIF_SENDWININICHANGE); SystemParametersInfo(SPI_SETUIEFFECTS, 0, false, SPIF_UPDATEINIFILE | SPIF_SENDWININICHANGE); throw new System.ComponentModel.Win32Exception(); } } τις περισσότερες φορές μου φέρνει σαν exeption This operation returned because the timeout period expired αλλά και όταν φέρνει The operation completed successfully δεν αλλάζει κάτι. Visual effects εννοώ αυτά που είναι στις ιδιότητες του υπολογιστή, θέλω να πάει η επιλογή στο best performance. Όποιος καταλαβαίνει γιατί δεν δουλεύει ή κάποιον άλλον τρόπο να τα απενεργοποιήσω πείτε το. Ευχαριστώ πολύ.
Xdanger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 δεν σε κατάλαβα. για να εξηγήσω καλύτερα τι θέλω. κάνοντας δεξί κλίκ properties στο my computer πάμε advanced -> (performance) Settings και να γίνει προγραμματιστικά τικ στο Adjust for best performance
Xdanger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 βρηκα ενα κλειδι στο registry (hklm\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\visualeffects κλειδι visualfxsetting) το οποιο αλαζει το τικ οπως θελω αλλά οι αλαγες δεν εφαρμοζονται με restart οποτε λογικα τρεχει κ καποια εντολη για εφαρμογη.
παπι Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αρα θες η εφαρμογη σου να ειναι χωρις common controls, ψαξε για disable thems C#
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.