xioumitsou2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Έχω το CoD2 σε Windows Vista!! Του έχω περάσει το patch 1.3 και το ModTools για Multiplayer... Μόλις πάω να παίξω είτε Single είτε Multiplayer μπαίνω κανονικά στο παιχνίδι αλλά μόλις πατάω resume game τότε μου τα δείχνει έτσι: Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και δεν ήταν από εκεί... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ...
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 opengl? Έχεις να υποθέσω τους drivers για την vga σου;; Αν αλλάξεις την συμβατότητα και το κάνεις xp ;; αν και δεν ξέρω αν αυτό θα νοιώσει.
xioumitsou2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Τι σημαίνει opengl γιατί είμαι ψιλοάσχετος... Ναί, έχω τους driver για την κάρτα μου!! Άλλαξα συμβατότητα αλλά πάλι τα ίδια.. Κανείς άλλος help!!
Rn. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 τι συστημα εχεις?γιατι παιζει να ειναι απο υερφωρτωση η κατι τετοιο(το παθενα με p4 2,8-3ghz απο κει που επαιζα νορμαλ παταγα να κανει ελαχιστοποιηση και οταν το ξανανοιγα λαγκαρε και εκανε ετσι-οχι το συγκεκριμενο παιχνιδι-)ειναι απο τον θειο?
gavros10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 βγαλε τα vista καταρχην και βαλε τα 7. μονο αυτο φτανει. βαλει και τους drivers της καρτας γραφικων σου και εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.