Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

nand εχω. παω να γραψω την διευθυνση που μου λεει και δεν μου την χωραει

φιλε μου μπαινω μεσα στην διαυθυνση και μου γραφει not found

Δημοσ.

Πριν περάσετε cfw με τον νέο τρόπο, οπωσδήποτε να έχετε πάρει backup της nand/nor σε περίπτωση στραβης να μπορέσετε να την επαναφέρετε.

Δημοσ.

Ναι περνάς cfw με αυτόν τον τρόπο.

Θέλει προσοχή όμως, μπορεί να φαίνεται "ευκολακι" αλλά για κάποιον που δεν ξέρει, μπορεί να αποκτήσει ένα τούβλο.

Δεξιά θύρα η πιο κοντινή στο drive...

Δημοσ.

Συμφωνα με δικες σου οδηγίες (ξανα ευχαριστω) καταφερα και αλλαξα dashboard σε Xbox 360 rgh!

Που απ όσο θυμαμαι ειχε λιγο παιδεμα...

Αυτο οντως φαινεται ευκολακι οπως λες, αλλα κλασικα φοβαμαι να κάνω κινηση. 2 μερες την εχω, μη την τουβλιασω ακομη δς την πηρα

Δημοσ.

Να αναφέρω κάτι μου πρόσεξα.

Σε κονσόλα Ps3 Fat CECHH για να γράψω πάνω στην NOR έπρεπε να είχα μέσα στο στικάκι ΜΟΝΟ το flsh.hex αρχείο. Οταν έβαζα και το CFW μέσα έλεγε συνεχώς Failed...

Δεν πρέπει να παίζει όμως ρόλο γιατι σε κονσόλα CECHG που ήταν Nand έγραψε κανονικά..

Δημοσ.

ναι γιαννη εχει αναφερθει κατι αναλογο σε ξενα σιτε που εψαχνα

και λενε αν κανεις αρκετες προσπαθειες και δεν.. να  βγαλεις το cfw απο το φλασακι

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια ο multiman δεν διαβάζει τον εξωτερικο σκληρο δισκο ενω διαβάζει κανονικά το usb ξερετε τι παιζει;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, NikosXX είπε

Παιδια ο multiman δεν διαβάζει τον εξωτερικο σκληρο δισκο ενω διαβάζει κανονικά το usb ξερετε τι παιζει;;

Σου απάντησα στο ps3 hacking...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 13/12/2017 at 8:29 PM, mikele13- said:

Πριν περάσετε cfw με τον νέο τρόπο, οπωσδήποτε να έχετε πάρει backup της nand/nor σε περίπτωση στραβης να μπορέσετε να την επαναφέρετε.

Πως παιρνω back up της nor?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...