Xristina21r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 τριτη ερωτηση θα κανω unistall οτι αφορα την nvidia δηλαδη nvidia-chipset, nvidia-Display και nvidia-PhysX ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 σε safe mode μπαινω με το κουμπι των windows + R? Κατα την εναρξη των windows, αφου εχεις κανει reboot, πατας μερικες φορες το F8. Θα εμφανιστει μενου μεταξυ των οποιων θα εχει την επιλογη Safe Mode. επισης εχω NVIDIA GeForce GT 320M κατεβαζω τους σωστους drivers http://www.nvidia.co...aspx?lang=en-us ? Το link ειναι γενικο, δεν μπορω να δω τι εχεις επιλεξει. Θα βαλεις GeForce 300M series , product GT 320Μ προφανως και λειτουργικο οτι windows εχεις, προσοχη στα bits (32 ή 64)
Xristina21r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 οκ τα εκανα ολα.. και τωρα απλα περιμενω... ελπιζω να μην σας ξαναενοχλησω Σας ευχαριστω παρα πολυ για την υπομονη σας και για τις συμβουλες σας... Με εκτιμηση, Χριστινα
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 με καλυψαν τα παιδια μεχρι να το δω! καλου κακου ανοιξε command promt και τρεξε και ενα chkdsk /f /r να ειμαστε σιγουροι και απο δισκο μερια.
lexmark Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Κατα την εναρξη των windows, αφου εχεις κανει reboot, πατας μερικες φορες το F8. Θα εμφανιστει μενου μεταξυ των οποιων θα εχει την επιλογη Safe Mode. Το link ειναι γενικο, δεν μπορω να δω τι εχεις επιλεξει. Θα βαλεις GeForce 300M series , product GT 320Μ προφανως και λειτουργικο οτι windows εχεις, προσοχη στα bits (32 ή 64) Σωστά τα είπες, γιατί έτσι όπως τα είπα εγώ ούτε... εγώ δεν τα κατάλαβα! Όποιος βιάζεται, δεν ξέρει τι λέει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.