Προς το περιεχόμενο

Windows 7 x64 + blue screen

Xristina21r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

σε safe mode μπαινω με το κουμπι των windows + R?

Κατα την εναρξη των windows, αφου εχεις κανει reboot, πατας μερικες φορες το F8. Θα εμφανιστει μενου μεταξυ των οποιων θα εχει την επιλογη Safe Mode.

επισης εχω NVIDIA GeForce GT 320M κατεβαζω τους σωστους drivers http://www.nvidia.co...aspx?lang=en-us ?

Το link ειναι γενικο, δεν μπορω να δω τι εχεις επιλεξει. Θα βαλεις GeForce 300M series , product GT 320Μ προφανως και λειτουργικο οτι windows εχεις, προσοχη στα bits (32 ή 64)

Δημοσ.

οκ τα εκανα ολα.. και τωρα απλα περιμενω... ελπιζω να μην σας ξαναενοχλησω :) Σας ευχαριστω παρα πολυ για την υπομονη σας και για τις συμβουλες σας... :)

Με εκτιμηση,

Χριστινα

Δημοσ.

με καλυψαν τα παιδια μεχρι να το δω!

καλου κακου ανοιξε command promt και τρεξε και ενα chkdsk /f /r να ειμαστε σιγουροι και απο δισκο μερια.

Δημοσ.

Κατα την εναρξη των windows, αφου εχεις κανει reboot, πατας μερικες φορες το F8. Θα εμφανιστει μενου μεταξυ των οποιων θα εχει την επιλογη Safe Mode.

Το link ειναι γενικο, δεν μπορω να δω τι εχεις επιλεξει. Θα βαλεις GeForce 300M series , product GT 320Μ προφανως και λειτουργικο οτι windows εχεις, προσοχη στα bits (32 ή 64)

:lol: Σωστά τα είπες, γιατί έτσι όπως τα είπα εγώ ούτε... εγώ δεν τα κατάλαβα!

Όποιος βιάζεται, δεν ξέρει τι λέει! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...