Προς το περιεχόμενο

προβλημα με wi-fi thomson tg585 forthnet

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδες...εχω forthnet εδω κ 5 χρονια..κ ειμαι αρκετα ικανοποιημενος θα ελεγα..το τελκευταιο 2μηνο 3 μηνο εχω το εξης προβλημα με το wi-fi..δηλς..εχω τον σταθερο συνδεμενο με ethernet γιατι εχω διπλα το ρουτερ...και συνδεομεμαι με το λαπτοπ κ το iphone με wifi κανονικα στο δικτυο μου....

εδω κ 3 μηνες ομως καποιες φορες δεν μου συνδεεται με wifi καθολου.!!καποιες φορες εντοπιζει το ονομα της συνδεσις μου..κ οταν προσπαθω να μπω με τον κωδικου μου..μου λεει δεν ειναι δυνατη η εισοδος σε αυτο το δικτυο..κ καποιες αλλες φορες..δεν μου το εντοπιζει καθολου..!!μπορει να κανει κ κανα 2 μερες για να ανοιξει ξανα απο μονο του,,!!

σημειωστε εδω πως με ethernet στον σταθερο παιζει κ με τις 2 περιπτωσεις που ανεφερα πιο πανω..δεν εχει προβλημα..!!

τι λετε να φταιει κ πως διορθωνεται,,??

Δημοσ.

και πως θα τα κανω αυτα αγαπητε μου..??για βοηθα..!!!ξερω οτι θα τα χεις χιλιοξαναπει...αλλα ......

Δημοσ.

παμε παλι

192.168.1.254

μετα κατω αριστερα Home network

μετα στο κεντρο γραφει wifi:thomsonktl ktl

το κανεις κλικ μετα πανω δεξια γραφει configure

μετα καπου γραφει στο κεντρο channel selection απο automatic το κανεις manual

και απο κατω σου γραφει για το καναλι.το αλλαζεις και κανεις δοκιμες.επισης κατω κατω σου γραφει για το κλειδωμα.wpa.καλο ειναι να το κανεις wpa+wpa2.ειναι τερμα κατω αυτο

Δημοσ.

το κλειδωμα το εχω wpa+wpa2..!!

τα αλλα τα δοκιμαζω κ σου λεω..

σε ευχαριστω τεραστιε mods..!!!

na eisai kala

Δημοσ.

εγω δεν εχω προβλημα αλλα διαβασα τυχαια εδω το ποστ του παιδιου, μηπως περα των ολων που του λετε...μηπως φταιει και ο κωδικος του wirelless του? πχ αν ειναι γραμμενος οι χαρακτηρες του σε λατινικα με αριθμους μαζι η σκετο κτλπ

αν και θα βρεθει η λυση σε αυτα που του υποδειξατε αλλα οκ....

παντως αν δε πιανει τιποτα απο ολα ολα αυτα που του ειπατε ε ας αλλαξει και ρουτερ λεω εγω! ισως τα εφτυσε το συγκεκριμενο.....(πεταω ιδεες.....) παντως τετοιο ρουτερ και φορνετ εχω εγω ενα χρονο τωρα και ειμαι σουπερ!

οταν φιλε βρεις την λυση πες μας την να μαθαινουμε και εμεις...!!!

Δημοσ.

σε οσα thomson εχω δει προβλημα να συνδεθει καποιος συνηθως ειτε το βαζω wpa + wpa2 ειτε του αλλαζω καναλι(συνηθως αυτο πιο πολυ).μπορει ο φιλος μας να δοκιμασει και με σκετο wpa.

Δημοσ.

ελπιζω να σε βοηθησει η αλλαγη καναλιου.πες μου τι εγινε

ekana mods οτι μου ειπες..!!1

αλλαξα το καναλι απο 11 που ηταν σε 6..!!κ τωρα μου συνδεθηκε και απο το λαπτοπ και απο το iphone..!!

αρα προς το παρων ολα κομπλε..!!

εαν το ξανακανει θα ξαναποσταρω..ελπιζω να λυθηκε το προβλημα..!!

(σε κανα μηνα θα αλλξω παροχο θα παω στην hol..!!εχω εκπτωση που εχω συνδεση voda..!!)

αε να δουμε..!!

ευχαριστω πολυ για την συμμετοχη- βοηθεια σου μοντς,,

Δημοσ.

a.λιγο κακη επιλογη η hol αυτον τον καιρο αλλα οκ.

β.αν σταματησει να παιζει δοκιμασε και σκετο wpa.

c.να λειπουν τα Mod.προτιμω Poulinos η alexandros .:D

πρεπει να σβησω to mod να βαλω junior member.χαχα.

Δημοσ.

εδω στην πολη μου δεν εχει προβλημα...παιζει ασταματητα..!!εχουν 2 φιλοι που καθονται κοντα μου κ πιανουν αρκετα δυνατα το σημα..!!

οπως θες αλεξ...χαρηκα πολυ..γιαννης..!!

ναι αν σταματησει θα το δοκιμασω κ αυτο..!!

Δημοσ.

γιαννη το θεμα με την Hol οπως λενε ειναι α.το traffic shaping

.β.λιγο πιταρισμενες γραμμες με το εξωτερικο.οχι θεμα αποσυνδεσεων το οποιο ειναι θεμα χαλκου και τυχης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...