Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Desktop Pc

tomandgeronimo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τισ προτάσεις σου..Δεν σκοπευω να αγοράσω κάτι μεταχειρισμένο, καθώς θέλω να τα αγοράσω μαζί με άλλα 2 pcs που θα πάρω σε λίγεες μέρες...Και θέλω να έχω και την εγγύηση και το support του πλαισίου από που θα τα πάρω..Επίσης όσον αφορά την πρόταση σου να πουλήσω σετάκι μητρική ραμ επεξεγαστή, πόσο πιστεύεις θα πρέπει να τα δώσω ώστε να φύγουν γρήγορα?? Ευχαριστώ!!

Αυτό ξανασκέψου το

edit: Με πρόλαβεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :cry:

Δημοσ.

και επίσης, πείτε μου λίγο γιατί μου λέτε να βάλω 7 αντί για vista....γιατί θα πάρω σε λίγες μέρες άλλα 2 pc εκτων οπόιων το ένα θα του βάλω vista αντί για 7, καθώς τα προτιμώ περισσότερο...γιατί όμως δεν θεωρούνται καλά τα vista σε σχέση με τα 7??

Δημοσ.

Για το πλαισιο δεν θα το σχολιασω ...

νομιζω γυρω στα 80-90Ε εισαι καλα ...

Αυτό ξανασκέψου το

Γιατί ρε παιδιά?? έχω πολύ καλή εμπειρία απτο πλαίσιο όσον αφορά support.. :unsure:

Τα vista με τα 7 έχουν αρκετές διαφορές όχι μόνο στην εμφάνιση άλλα και στης απαιτήσεις

στην απόδοση όμως έχουν??

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά?? έχω πολύ καλή εμπειρία απτο πλαίσιο όσον αφορά support.. :unsure:

............ B)

στην απόδοση όμως έχουν??

Τρομερη διαφορα ... δεν ειναι τυχαιο που τα λενε ολοι (s)vista

δοκιμασε να περασεις και να λειτουργησεις στο υπαρχον συστημα σου win7 σαν αρχη και μετα πεσμας ποιο ειναι καλυτερο , ποιο διαχειριζεται λιγη μνημη (ram) οπως εχεις και αποδιδει καλυτερα ....

Δημοσ.

Από επεξεργαστές της intel μέχρι 100 ευρώ μαξ, προτείνετε μου κάποιον συβατό με την μητρική μου και το κυριότερο, ανώτερο απ αυτόν που ήδη έχω....ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Από επεξεργαστές της intel μέχρι 100 ευρώ μαξ, προτείνετε μου κάποιον συβατό με την μητρική μου και το κυριότερο, ανώτερο απ αυτόν που ήδη έχω....ευχαριστώ!!

Σου ειπε ο Ραφαηλ ... στην αγγελια ρωτας και πρατεις ..

Προσωπικα θα πηγαινα σε amd set οπως σου παρεθεσα πριν ...

Δημοσ.

Σου ειπε ο Ραφαηλ ... στην αγγελια ρωτας και πρατεις ..

Προσωπικα θα πηγαινα σε amd set οπως σου παρεθεσα πριν ...

Δεν θέλω από αγγελία..θέλω να αγοράσω απτο πλαίσιο μαζί με κάτι άλλα, για να μου το μοντάρουν κιόλας εκεί...

Από αυτά κάτι δηλαδή που να είναι ανώτερο του ήδη υπάρχον επεξεργαστή και συμβατό φυσικά με την μητρική...Και γω amd προτιμώ, αλλά δεν υπάρχουν λεφτά αυτήν τη στιγμή για αλλαγή μητρικής... :-(

Δημοσ.

Δεν θέλω από αγγελία..θέλω να αγοράσω απτο πλαίσιο μαζί με κάτι άλλα, για να μου το μοντάρουν κιόλας εκεί...

Από αυτά κάτι δηλαδή που να είναι ανώτερο του ήδη υπάρχον επεξεργαστή και συμβατό φυσικά με την μητρική...Και γω amd προτιμώ, αλλά δεν υπάρχουν λεφτά αυτήν τη στιγμή για αλλαγή μητρικής... :-(

............ καποιοι θα πρεπει να βλεπετε το συμφερον σας καποια στιγμη και να αλλαξετε τη νοοτροπια/γνωμη για ενα συγκεκριμενο μαγαζι ! Αν κανεις και τα αλλα pc απτο πλαισιο ... πετας λεφτα ! Δικα μου δεν ειναι οποτε ... στα παπακια μου ... εγω οπως κι ολοι οι αλλοι θελουμε να βοηθησουμε, δεν εχουμε κανενα κερδος περα απο ενα ευχαριστω (οταν κι αν ερχεται)

Απο αυτα του πλαισιου Δ Ε Ν εχει ισχυροτερο επεξεργαστη απτον δικο σου!!!

Λες 130 ευρω να δωσεις ... 176,83Ε κανουν αυτα :

Asrock Socket AM3 760GM-GS3

AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad Core Socket AM3

Kingston 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz

Ολοκαινουργια και πολυ ανωτερα!!!! δινοντας ενα 80αρι το δικο σου σετακι βγαινεις κερδισμενος !

Συμφωνω με τον Ραφαηλ και παλι ... μονο για θεμα οικονομιας ...

Συγνωμη αλλα δεν συνεχιζω αλλο ... ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

............ καποιοι θα πρεπει να βλεπετε το συμφερον σας καποια στιγμη και να αλλαξετε τη νοοτροπια/γνωμη για ενα συγκεκριμενο μαγαζι ! Αν κανεις και τα αλλα pc απτο πλαισιο ... πετας λεφτα ! Δικα μου δεν ειναι οποτε ... στα παπακια μου ... εγω οπως κι ολοι οι αλλοι θελουμε να βοηθησουμε, δεν εχουμε κανενα κερδος περα απο ενα ευχαριστω (οταν κι αν ερχεται)

Απο αυτα του πλαισιου Δ Ε Ν εχει ισχυροτερο επεξεργαστη απτον δικο σου!!!

Λες 130 ευρω να δωσεις ... 176,83Ε κανουν αυτα :

Asrock Socket AM3 760GM-GS3

AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad Core Socket AM3

Kingston 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz

Ολοκαινουργια και πολυ ανωτερα!!!! δινοντας ενα 80αρι το δικο σου σετακι βγαινεις κερδισμενος !

Συμφωνω με τον Ραφαηλ και παλι ... μονο για θεμα οικονομιας ...

Συγνωμη αλλα δεν συνεχιζω αλλο ... ΤΕΛΟΣ

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τον χρόνο σου! Το θέμα είναι ότι όντως είναι συμφέρουσα η πρότασή σου, αλλά προσωπικά δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε τον χρόνο για να μοντάρω ένα pc...και επίσης, θέλω να έχω την εγγύηση ενός μεγάλου καταστήματος, και να ξέρω πως σε 4 ώρες(κυριολεκτικά) θα είναι έτοιμο το πισί μου μετά από επισκευή ή αναβάθμιση...Αυτα! Και πάλι σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου!! :)

Δημοσ.

Οτι λεει ο ραφ και ο terry.δυστηχως εαν θελεις να εχεις την εγγυηση αυτης της τεραστιας αλυσιδας(ο θεος να την κανει) θα πρεπει να ξοδευτεις παραπανω.και εγω συμφωνω για τον επεξεργαστη της αγγελιας.τωρα εαν δεν θελεις,δικο σου θεμα.Σε 4 ωρες θα ειναι ετοιμο το Pc σου μετα απο επισκευη η αναβαθμιση????πριν 2-3 χρονια μπορει.τωρα.....θα περιμενεις πολυ.και θα ξοδευτεις ακομη πιο πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...