tomandgeronimo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Θέλω να κάνω μία αναβάθμιση στο pc mου λόγω του ότι κολλάει συχνά και αργεί και στην εκκίνηση..Το χρησιμοποιώ κυρίως για μουσική παραγωγή... Τα χαρακτηριστικά είναι: Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo Cpu E7300 (2.66 GHz) Ram: 2GB Μητρική: ASUS P5QC Κάρτα γραφικών: Μία της Ati, δεν θυμάμαι μοντέλο..καλή είναι όμως... Η αναβάθμιση θέλω να γίνει σε ραμ(να γίνει 4 GB στάνταρ) και σε επεξεργαστή όπου εκεί έιναι ένα θέμα καθώς προτιμώ Amd, λόγω ποιότητας και καλύτερης τιμής, αλλά η μητρική μου δέχεται μόνο intel...Γενικά, θέλω να ξοδέψω 130-140 ευρώ max...Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό επεξεργαστή(προτιμώ κάτι παραπάνω από 2πύρηνο, αλλά η τιμή είναι ένα θέμα) λοιπόν για την συγκεκριμένη αναβάθμιση συμβατό με την μητρική?? Επίσης, στη μητρική πρέπει να βάλω 2x2GB DDR3 μνήμες ή μπορώ να βάλω μία 2αρα DDR2?? Θα έχω καλύτερα απότελέσματα απ'ότι τώρα ή όχι ιδιαίτερα?? Ευχαριστώ πολύ!!!
rafail1994 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ποια είναι και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του pc σου . Γενικά με 140Ε δεν καταφέρνεις κάτι
tomandgeronimo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ποια είναι και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του pc σου . Γενικά με 140Ε δεν καταφέρνεις κάτι Ε νταξ δεν θέλω κάτι τρομερό...απλά λίγο να το επιταχύνει και να το δυναμώσει...ξέρω γω στη ραμ να δώσω ένα 50αρι να βάλω 4GB αλλά το θέμα είναι ο επεξεργαστής... windows vista home 32bit Κουτί με τροφοδορικό Turbo x
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ε νταξ δεν θέλω κάτι τρομερό...απλά λίγο να το επιταχύνει και να το δυναμώσει...ξέρω γω στη ραμ να δώσω ένα 50αρι να βάλω 4GB αλλά το θέμα είναι ο επεξεργαστής... windows vista home 32bit Κουτί με τροφοδορικό Turbo x Να σε ρωτήσω τα κολλήματα και η αργοπορία στην εκκίνηση εμφανίστηκαν τώρα ή τα είχες; Ποιο σκληρό έχεις;
rafail1994 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Το κουτί και το τροφοδοτικό για πέταμα . Επειδή δεν δίνεις και πολλά λεφτά για μένα μείνε όπως είσαι άπλα 1)Βαλε άλλα 2gb ram 2)Βγάλε τα svista και βαλε windows 7 64bit 3)Και με ένα 100αρικο που σου μένει πάρε έναν ssd
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Το κουτί και το τροφοδοτικό για πέταμα . Μην τα λες τόσο απότομα και εσύ βρε
rafail1994 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μην τα λες τόσο απότομα και εσύ βρε Ε τι να του πω . Κάνα 80Ε πρέπει να έδωσε με τόσα έπαιρνε κάτι αρκετά ανώτερο
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ε τι να του πω . Κάνα 80Ε πρέπει να έδωσε με τόσα έπαιρνε κάτι αρκετά ανώτερο E ναι το έχουμε πει. Μία οικονομία τώρα φέρνει νέα έξοδα μετά...
tomandgeronimo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Να σε ρωτήσω τα κολλήματα και η αργοπορία στην εκκίνηση εμφανίστηκαν τώρα ή τα είχες; Ποιο σκληρό έχεις; Σκληρό έχω 500gb νομίζω της Seagate είναι...Σιγά σιγά λόγω φόρτου προγραμμάτων στο pc ξεκίνησε η αργοπορία στην εκκίνηση...Δηλαδή, αφού το ανοίξω και μπεί στο λογαριασμό μου, κάνει 2-3 λεπτά μέχρι να φορτώσει τα πάντα και να είναι έτοιμο για χρήση..μπορεί να κολλήσει για ελάχιστο χρόνο στην αρχή, αλλά μετά δεν κολλάει καθόλου.αυτό που θέλω είναι απλά να τον δυναμώσω λίγο..όσο γίνεται...κυρίως σε θέμα επεξεργαστή θέλω την βοήθεια...Αν γίνεται πχ να βάλω κάτι πιο δυνατό σε καλή τιμή...Πχ θα ήθελα να βάλω το AMD Athlon II X4 640(sAM3, 3.0GHz, 2MB, 90ευρώ) που πρέπει να ναι πολύ καλός, αλλά δεν υποστηρίζεται από την μητρική μου...Και σε intel κάτι άνάλογο στα ίδια λεφτά δεν υπάρχει....
terry308 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Kingston 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz (s)vista-> Win7 64bit κι εισαι μια χαρα ! αν βρεις μεταχειρισμένο quad τον αγοραζεις και δινεις τον Ε7300 ή πουλας τα σετακι μητρικη-επεξεργαστη-ραμ και αγοραζεις Kingston 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad Core Socket AM3 125W Asrock Socket AM3 760GM-GS3 Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ Τον σπας σε 2 κομματια στο ενα του περνας win7 64BIT και το αλλο για αποθηκη ή αφηνεις τον 500αρη για λειτουργικο κι αυτον για αποθηκη ...
rafail1994 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δες σε αυτήν την αγγελία για τον Core2Quad Q6600 2.40GHz/8M/1066-90€ που είναι ο πρώτος,ζητά του να στον δώσει ένα 70Ε πάρε και της μνήμες που σου πρότεινε ο terry βαλε και windows 7 64bit
tomandgeronimo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Το κουτί και το τροφοδοτικό για πέταμα . Επειδή δεν δίνεις και πολλά λεφτά για μένα μείνε όπως είσαι άπλα 1)Βαλε άλλα 2gb ram 2)Βγάλε τα svista και βαλε windows 7 64bit 3)Και με ένα 100αρικο που σου μένει πάρε έναν ssd νταξ το κουτί ίσως να χρειάζεται όντως πέταμα, καθώς μπορώ να βρω κάτι καλύτερο τώρα, αλλά έχει σημασία για την ταχύτητα του υπολογιστή?? Επίσης, θα βάλω σίγουρα άλλα 2gb ram(μπορεί να βάλω και 4, για να το πάω στα 6gb) όσον αφορά τα vista, δεν τα βγάζω καθώς με βολέβουν αρκετά και τα 7αρια, πιστέυω είναι το ίδιο πράγμα με τα Vista απλά με περισσότερα εφέ... Επίσης, σκληρό ίσως να βάλω έξτρα κάποιον αλλά σε καμία περίπτωση δεν βγάζω αυτόν που έχω λόγω του ότι έχω πάρα πολλά αρχεία μέσα, και δεν έχω καμία όρεξη για να τα ξαναπερνάω όλα... Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον σας!!
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 νταξ το κουτί ίσως να χρειάζεται όντως πέταμα, καθώς μπορώ να βρω κάτι καλύτερο τώρα, αλλά έχει σημασία για την ταχύτητα του υπολογιστή?? Επίσης, θα βάλω σίγουρα άλλα 2gb ram(μπορεί να βάλω και 4, για να το πάω στα 6gb) όσον αφορά τα vista, δεν τα βγάζω καθώς με βολέβουν αρκετά και τα 7αρια, πιστέυω είναι το ίδιο πράγμα με τα Vista απλά με περισσότερα εφέ... Επίσης, σκληρό ίσως να βάλω έξτρα κάποιον αλλά σε καμία περίπτωση δεν βγάζω αυτόν που έχω λόγω του ότι έχω πάρα πολλά αρχεία μέσα, και δεν έχω καμία όρεξη για να τα ξαναπερνάω όλα... Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον σας!! Πιο πολύ για το τροφοδοτικό είναι το σχόλιο του ραφ και όχι για το κουτί...
tomandgeronimo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Kingston 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz (s)vista-> Win7 64bit κι εισαι μια χαρα ! αν βρεις μεταχειρισμένο quad τον αγοραζεις και δινεις τον Ε7300 ή πουλας τα σετακι μητρικη-επεξεργαστη-ραμ και αγοραζεις Kingston 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad Core Socket AM3 125W Asrock Socket AM3 760GM-GS3 Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ Τον σπας σε 2 κομματια στο ενα του περνας win7 64BIT και το αλλο για αποθηκη ή αφηνεις τον 500αρη για λειτουργικο κι αυτον για αποθηκη ... Ευχαριστώ πολύ για τισ προτάσεις σου..Δεν σκοπευω να αγοράσω κάτι μεταχειρισμένο, καθώς θέλω να τα αγοράσω μαζί με άλλα 2 pcs που θα πάρω σε λίγεες μέρες...Και θέλω να έχω και την εγγύηση και το support του πλαισίου από που θα τα πάρω..Επίσης όσον αφορά την πρόταση σου να πουλήσω σετάκι μητρική ραμ επεξεγαστή, πόσο πιστεύεις θα πρέπει να τα δώσω ώστε να φύγουν γρήγορα?? Ευχαριστώ!!
terry308 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τισ προτάσεις σου..Δεν σκοπευω να αγοράσω κάτι μεταχειρισμένο, καθώς θέλω να τα αγοράσω μαζί με άλλα 2 pcs που θα πάρω σε λίγεες μέρες...Και θέλω να έχω και την εγγύηση και το support του πλαισίου από που θα τα πάρω..Επίσης όσον αφορά την πρόταση σου να πουλήσω σετάκι μητρική ραμ επεξεγαστή, πόσο πιστεύεις θα πρέπει να τα δώσω ώστε να φύγουν γρήγορα?? Ευχαριστώ!! Για το πλαισιο δεν θα το σχολιασω ... νομιζω γυρω στα 80-90Ε εισαι καλα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.