Atithash Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Καλημέρα!! Γνωρίζει κανείς ή εχει κάποιο φίλο Κύπριο να μου πει τί παίζει απο συνδέσεις στην Κύπρο ? και τί συμφέρει βέβαια.. καρτοκινητό ή σύνδεση? Θα ήθελα να κάνω σύνδεση [καθως μετακομίζω στο νησί για δουλειά..] αλλά δε γνωρίζω τί γίνεται κάτω απο θέμα σήματος, τιμών και ποιότητας.. Cyta και MTN έχω κατασταλάξει πως υπάρχουν.. Κανένας Τζύμπριος να με διαφωτίσει? thanks
gs20309 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Καλημέρα!! Γνωρίζει κανείς ή εχει κάποιο φίλο Κύπριο να μου πει τί παίζει απο συνδέσεις στην Κύπρο ? και τί συμφέρει βέβαια.. καρτοκινητό ή σύνδεση? Θα ήθελα να κάνω σύνδεση [καθως μετακομίζω στο νησί για δουλειά..] αλλά δε γνωρίζω τί γίνεται κάτω απο θέμα σήματος, τιμών και ποιότητας.. Cyta και MTN έχω κατασταλάξει πως υπάρχουν.. Κανένας Τζύμπριος να με διαφωτίσει? thanks πάνε εκεί με το καλό κ κάτι θα βρεις, δεν θα είναι δα κ πολλές εταιρίες, μέσα σε ένα απόγευμα μάζεψε προσφορές από όλα τα καταστήματα κ αποφάσισε.. καλή αρχή κ καλή δουλεία!
Atithash Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 σε ευχαριστώ... εχω μπει στα sites τους, υπαρχουν προσφορές ... η Mtn εχει ας πουμε τωρα μεχρι τελος ιουλίου προσφορα για να γινεις νεος συνδρομητης...με 3 μηνες δωρεάν κλησεις... δεν ειναι και λιγο... σχετικα με το σημα θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει κανεις κατι.. σας ευχαριστω
masduke Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 γεια σου atithash.. έχω σύνδεση στην MTN για όταν πάω Κύπρο (σπουδάζω Ελλάδα) και έχω το MTN 350 αλλά και καρτοκινητό. Θεωρώ ότι η νέα προσφορά που έχει βγάλει για τους νέους συνδρομητές είναι super (με τους υφιστάμενους χρήστες τι γίνεται σαν εμάς?)..Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το σήμα μου ως τώρα και από ότι βλέπω έχουν φτιάξει και αρκετά από τα μέρη που είχαν πρόβλημα παλαιότερα. Είναι κ πιο φτηνή.. δεν το συζητάμε..Θα πάρεις κ την επιδότηση σου για όποιο κινητό θέλεις...Join MTN's club..
stam_art Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ήμουν Κύπρο πέρυσι τέτοιον καιρό. Είχα επιλέξει cyta γιατί είχε ελάχιστα πιο χαμηλή χρέωση τότε. Με το σήμα δεν είχα πρόβλημα πουθενά. Οι συνομιλίες μεταξύ κυπριακών κινητών είναι σχεδόν τσάμπα, όσο θυμάμαι, και για εξωτερικό (Ελλάδα - Ευρώπη) ήταν αρκετά καλά. Οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες...
wre2wre Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 To RED της CYTA ειναι το πλέον αξιοπηστο στη Κυπρο και μπορεις να παρεις δωρεαν κινητο με το RED Cyta vodafone, τώρα με την MTN θα έχεις πρόβλημα στο σήμα και θα κοβεται οταν μιλάς, επίσης χάνεις κλήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις