Προς το περιεχόμενο

Philips 40PFL6605H στα 549

nikosanastasiou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακρια απο philips το service τους ειναι απο τα χειροτερα ,μου το ειπε και ο υπευθυνος του getitnow της περιοχης μου... :shifty:

Δημοσ.

μακρια απο philips το service τους ειναι απο τα χειροτερα ,μου το ειπε και ο υπευθυνος του getitnow της περιοχης μου... :shifty:

εγώ πάλι ότι philips είχα δεν έχει πάθει τίποτα ... από ασύρματο τηλ, πιστολάκι, τηλεόραση κλπ κλπ οπότε αν είναι αχρείαστο το σέρβις ας είναι όπως να 'ναι

Δημοσ.

εγώ πάλι ότι philips είχα δεν έχει πάθει τίποτα ... από ασύρματο τηλ, πιστολάκι, τηλεόραση κλπ κλπ οπότε αν είναι αχρείαστο το σέρβις ας είναι όπως να 'ναι

μην σου τυχει γιατι αν σου κατσει η στραβη την πατησες ...και αντε να βρεις ακρη...μιλαω και εκ πειρας ...οποτε επειδη σε σενα προσωπικα δεν ετυχε κατι δεν παει να πει οτι ολα τα προιοντα αυτης της μαρκας ειναι τελεια και δεν παθαινουν βλαβες....

Δημοσ.

μην σου τυχει γιατι αν σου κατσει η στραβη την πατησες ...και αντε να βρεις ακρη...μιλαω και εκ πειρας ...οποτε επειδη σε σενα προσωπικα δεν ετυχε κατι δεν παει να πει οτι ολα τα προιοντα αυτης της μαρκας ειναι τελεια και δεν παθαινουν βλαβες....

Πείρα είναι όταν το λέει ο υπεύθυνος το Gnow ???

Δημοσ.

Πάντως και εγώ ότι τηλεόραση Philips LCD είχα (και έχω) δεν έχει πάθει τίποτα. Από αυτό και μόνο θα ξαναγόραζα Philips. Βέβαια κάποιος άλλος μπορεί να έχει τις ακριβώς αντίθετες εμπειρίες!

Δημοσ.

Πείρα είναι όταν το λέει ο υπεύθυνος το Gnow ???

...απλως λεω την αποψη μου και αυτα που μου συνεβησαν ...πειρα ειναι οταν αγοραζεις τηλεοραση και την πρωτη εβδομαδα χαλαει ,δεν βρισκεις ακρη με το εξουσιοδ τεχνικο τους στην περιοχη σου γιατι δεν μπορει να διορθωσει την βλαβη παιρνεις τηλεφωνο τον υπευθυνο του κεντρ. service στην θεσ/νικη τον οποιο θα μπορουσα να χαρακτηρισω με πολλα κοσμιτικα επιθετα αλλα δεν θελω και σε ειρωνευεται οταν αναφερεις το προβλημα και ζητας αντικατασταση .... και επειδη ειμαστε off topic σταματαω το θεμα εδω ,απο εκει και περα καλυ τυχη....

Δημοσ.

...απλως λεω την αποψη μου και αυτα που μου συνεβησαν ...πειρα ειναι οταν αγοραζεις τηλεοραση και την πρωτη εβδομαδα χαλαει ,δεν βρισκεις ακρη με το εξουσιοδ τεχνικο τους στην περιοχη σου γιατι δεν μπορει να διορθωσει την βλαβη παιρνεις τηλεφωνο τον υπευθυνο του κεντρ. service στην θεσ/νικη τον οποιο θα μπορουσα να χαρακτηρισω με πολλα κοσμιτικα επιθετα αλλα δεν θελω και σε ειρωνευεται οταν αναφερεις το προβλημα και ζητας αντικατασταση .... και επειδη ειμαστε off topic σταματαω το θεμα εδω ,απο εκει και περα καλυ τυχη....

Σε μενα ακριβως τα αντιθετα!!!!! Ειχα παρει την 231Τ1 απο getitnow στην προσφορα με τα 113 ευρα αν θυμαμαι καλα (τοτε που ειχε γινει το λαθος με την 221Τ1 και διναν μετα την 23αρα)

Χαλασε το HDMI μετα απο κανα 4μηνο, πηρα τηλεφωνο το service (ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑ) εδωσα τα στοιχεια μου καθως και καταγραφη προβληματος, και την επομενη μερα ηρθε courier της philips και μου εφερε μια αλλη 231Τ1 στο κουτι της παραλαμβανοντας την χαλασμενη χωρις επιπροσθετη επιβαρυνση. Αν μη τι αλλο δε νομιζω να θελει καποιος κατι καλυτερο απο service!!!

Δημοσ.

Πολυ διαφημιση κανει η philips τωρα τελετυαια.Εχθες στο μετρο ,ειχαν μαζευτει 5 ατομα απο την philips και μοιραζαν φυλλαδια με πατινια.Οτι νανε.

Δημοσ.

Μακριά από philips συμφωνώ.....Αγορά 2006 monitor 20.1" ips σε προσφορά 425€ και ζημιά το 2010 στο power board....Ζήτησα επισκευή όσο και να κοστίζει...Εκτός ότι η Alman έκανε 40 χρόνια να μου απαντήσει - Από τα κεντρικά στην ολλανδία "Δεν υπήρχε το ανταλακτικό"...Έστειλα mail στους βρωμο ολλανδούς ότι δεν πρόκειται να τους δώσω τσακιστή δεκάρα ξανά... Δλδ ότι χαλάει το πετάμε...!!!!

Δημοσ.

Εγώ πάλι μέχρι πριν 3-4 χρόνια είχα μια Samsung. Όταν μου χάλασε και αναγκάστηκα να την πάω στον τεχνικό, μου έλεγε ότι οι Philips είναι πιο αξιόπιστες και καλύτερες από άποψη service. Ότι να'ναι!

Δημοσ.

Απο Philips tv 26" μου χαλασε η κεντρικη πλακετα. Δεν μπορουσαν να την επισκευασουν ουτε εδω αλλα ουτε και ολανδια.

η τηλεοραση εκτος εγγυησης.

το αποτελεσμα ηταν να μου δωσουν -50% εκπωση για αγορα οποιασδηποτε καινουργιας. (Philips)

LOL......:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...