Προς το περιεχόμενο

acer 5750g drivers

zxcv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια, αγορασα προσφατα ενα acer 5750g και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.

προσπαθω να εγκαταστησω windows 7 32 bit και δεν μπορω να βρω drivers για δυο συσκευες.

αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι το card reader και το αλλο δεν ξερω.

Υπαρχει καποιος που το εχει κανει και εχει βρει λυση, ἠ καποιος που γενικα να μπορει να βοηθησει?

Δημοσ.

Συνήθως η Acer χρησιμοποιεί chip της ene για το σκοπό αυτό. Βάλε τους drivers των vista αλλά όχι με installation, με δεξί κλίκ στην διαχέιρηση συσκευών και επιλέγοντας το "ενημέρωση οδηγού". Μετά θα κάνει μόνο του ενημέρωση από windows update.

Δημοσ.

προσπαθω να εγκαταστησω windows 7 32 bit και δεν μπορω να βρω drivers για δυο συσκευες.

Υπαρχει καποιος που το εχει κανει και εχει βρει λυση, ἠ καποιος που γενικα να μπορει να βοηθησει?

Ψάξε εδώ

http://bstdownload.com/appdownload/acer-aspire-5750g-notebook-drivers/

ή πήγαινε Start - Control Panel - Administrative Tools - Computer Manager - Device Manager - right click to yellow question mark - Properties - Details -

στην μπάρα κύλισης επέλεξε Hardware Ids και κάνε copy τον κωδικό που βγαίνει και paste εδώ !! :X

Δημοσ.

Εγκατέστησε το drivermax θα το βρείς εδώ :

http://download.cnet.com/1770-20_4-0.html?query=drivermax&platformSelect=Windows&tag=srch&searchtype=downloads&filterName=platform%3DWindows&filter=platform%3DWindows

Μέχρι και 3 drivers δωρεάν κάθε μέρα!! Βρίσκει τα πάντα κυριολεκτικά!

Άλλη λύση είναι να ψάξεις στο support της ACER :

http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=3475

Δημοσ.

Σε χαλασαν τα 64μπιτα? γιατι κανεις την ζωη σου δυσκολη?

εχω καποια προγραμματα για το αυτοκινητο που δουλευουν μονο σε 32βιτ

Δημοσ.

Αγόρασα και εγω το ιδιο λαπτοπ πριν καμια εβδομαδα και εχω την εξης απορια: Βαζω πχ το PES 11 και παταω high γραφικα και μου λεει πως η λειτουργια δεν υποστηριζεται απο την καρτα γραφικων ενω σε αλλους παλιοτερους υπολογιστες επαιζε κανονικα. Ειναι λογικο, θελω τιποτα drivers, κατι αλλο...?

Παρακαλω βοηθειστε!!!!!

Υ.Γ. Sorry που ειμαι off topic αλλα εκανα καινουριο θεμα με αυτη την απορια και δεν απαντησσε κανεις...

Δημοσ.

Αγόρασα και εγω το ιδιο λαπτοπ πριν καμια εβδομαδα και εχω την εξης απορια: Βαζω πχ το PES 11 και παταω high γραφικα και μου λεει πως η λειτουργια δεν υποστηριζεται απο την καρτα γραφικων ενω σε αλλους παλιοτερους υπολογιστες επαιζε κανονικα. Ειναι λογικο, θελω τιποτα drivers, κατι αλλο...?

Παρακαλω βοηθειστε!!!!!

Υ.Γ. Sorry που ειμαι off topic αλλα εκανα καινουριο θεμα με αυτη την απορια και δεν απαντησσε κανεις...

δυστηχως εγω δεν μπορω να σε βοηθησω.....

Δημοσ.

Παρακαλω βοηθειστε!!!!!

Τα παιχνίδια που επαιξα μέχρι στιγμής με το ίδιο λαπτοπ crysis 2, nfs shift δεν αντιμετώπισα τίποτα τέτοιο. Εγκατέστησε το Driver Genius και βάλε drivers από κει.

Δημοσ.

Κάνεις unzip όλους τους drivers των vista σε ένα φάκελο και μετά πας διαχείριση συσκευών και εκεί που έχει ερωτηματικό δεξί κλικ και αναζήτηση συσκευών και δινεισ να ψαξει μεσα στον φακελο που αποσυμπιεσεσ πιο πριν ..

θα τους βρει κατα 99%

iphone.png

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ πολύ

Κάνεις unzip όλους τους drivers των vista σε ένα φάκελο και μετά πας διαχείριση συσκευών και εκεί που έχει ερωτηματικό δεξί κλικ και αναζήτηση συσκευών και δινεισ να ψαξει μεσα στον φακελο που αποσυμπιεσεσ πιο πριν ..

θα τους βρει κατα 99%

iphone.png

Δεν ξέρω αν αυτο είναι για εμενα αλλα εχω Windows 7 και αν μπορεισ εξηγησε μου λιγο τη διαδικασια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...