Προς το περιεχόμενο

Η γνωστη dell 23''& συνδεση με ps3- ποια adaptor θελω?

giannis0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας! απο τα παρακατω που εχουν εδω adaptor κτλπ τι θα χρειαστω? (για συνδεση της dell με ps3)(ερωτηση ΝΟ2 EINAI)

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596

1) ποια υποδοχη θα χρησιμοποιησω απο το ps3 και σε ποια της dell? (συνδεσμολογια κτλπ)

2) ποια καλωδια θα χρειαστω του ps3 ή adaptor που θα πρεπει να αγορασω?(απο το λινκ που σας εδωσα εκει)

3) ηχο εχοντας τα logitech z-506 πως θα εχω? ( αν δε γινετε ποια αλλα 5,1 κανουν?)

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/09/9-9-10-logitechz506-60009.jpg

4) απο μενου της dell και του ps3 τι ρυθμισεις σε τι θεσεις θα εχω τις επιλογες?( εξοδους ηχου εικονας)

ευχαριστω οσοι απαντησουν και ξερετε(ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΤΗΝ DELL ΚΑΙ PS3 ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ)

την dell θα τη παρω πολυ συντομα...(με πεισατε αφου ολοι σχεδον..εδω μεσα την προτεινετε φανατικα!)

(εχει ελληνικο μενου τελικα η dell η θα το εχουμε στο english? )

-----------------------------------------------------------------------------------------

Σ.Σ την dell θα την εχω και ως οθονη σταθερου pc.... αρα πως θα γινουν ολες οι συνδεσμολογιες ωστε να εχω και ηχο και εικονα συνδεοντας την dell και με pc και με ps3 και απο καπου και με τα ηχεια 5,1 z-506.....

Σ.Σ EXTRA: συδεεται ps2 slim με την dell? αν ναι,τι καλωδια-adaptor θα θελω? ηχος?

Δημοσ.

Πρέπει να συνδέσεις ξεχωριστά τον ήχο και την εικόνα.

PS3

1) Εικόνα:

α) Καλώδιο HDMI-HDMI

β) adapter HDMI-DVI

ή

γ) Καλώδιο DVI-HDMI

Πάρε απ' ευθείας το (γ). Η πλευρά HDMI στο PS3, η πλευρά DVI στην DELL

2) Ήχος:

Λογικά έχεις ένα multi-AV καλώδιο (http://gamestuff.ca/images/20080421062553195.jpg). Με αυτό συνδέεις την μια πλευρά στο PS3 και από την άλλη, συνδέεις τα 2 καλώδια που βγάζουν ήχο (κόκκινο-άσπρο) στην εισαγωγή stereo στα ηχεία σου (κόκκινο-άσπρο και πάλι). To κίτρινο δεν το συνδέεις.

Για τις ρυθμίσεις που λες. Στην Dell απλά επιλέγεις το input DVI. Τώρα για το PS3, επειδή δεν έχω, δεν γνωρίζω αν πρέπει να ρυθμίσεις κάτι από το μενού του ή θα παίξει με την μία. Ας πει κάποιος που έχει.

PC

1) Εικόνα:

Πρέπει να μας πει τι εξόδους έχει η VGA σου. Αν έχει display-port, τότε είναι πολύ εύκολο με ένα καλώδιο Display-Port και από τις 2 πλευρές (το έχει η DELL μέσα). Αν δεν έχει και έχει μόνο DVI/HDMI & DSUB(VGA) τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα καλώδιο VGA. Ακόμα και στην max ανάλυση της DELL 1920x1080 δεν θα έχεις πρόβλημα με το VGA. Δεν σε μπλέκω με καλώδια DVI to Display Port γιατί εκεί είναι λίγο σύνθετα τα πράγματα, είναι ακριβά και δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα παίξουν

2) Ήχος:

α) 2 τέτοια RCA slpitter τα οποία τα κουμπώνεις πάνω στις εισόδους στέρεο (άσπρο-κόκκινο) των ηχείων σου και μετά βάζεις πάνω τα PC-PS3.

β) Ένα 3.5 Jack to RCA. Το jack κουμπώνει στην πράσινη υποδοχή στο PC σου, τα άστρα κόννινα στα βύσματα που είπαμε πριν από το (2.α)

γ) Αν θες 5.1 και δεν κάνουν upscalling τα ηχεία σου από το stereo θες και 3 τέτοια 3.5 jack ή ένα τριπλό τέτοιο για να συνδέσεις τα υπόλοιπα 3 χρώματα (κίτρινο-μαυρο-βεραμάν).

Δημοσ.

σε ευχαριστω για τις αναλυτικες απαντησεις σου....

vga στο pc δεν εχω τωρα πανω του-καρτα γραφικων αφου δε παιζω απο το pc τιποτα. ειναι και παλιο pc καπως...

(θα παρω νεο pc πιο μετα.... ισως του βαλω αν χρειαστει μια φτηνη καρτουλα γραφικων να υπαρχει..)

εσυ εχεις την dell?

Δημοσ.

Βολεύεις τότε. Φρόντισε να πάρεις μια κάρτα με display-port. Οι περισσότερες της σειράς 5xxx-6xxx της ΑΤΙ έχουν. Θα γλυτώσεις από μπελάδες

Έχω μια άλλη με παρόμοιες συνδέσεις HP ZR24w

Δημοσ.

και ποια προτεινεις ως η φτηνοτερη vga?

οπως ειπα ειναι παλιουτσικο το pc δε χρειαζεται να ριξω χρηματα για αναβαθμιση κτλπ...

ξεκινω με οθονη οσο αφορα το pc... να παιζω με το ps3 (καποια στιγμη φετος οκ, θα φτιαξω νεο πληρες pc δυνατο...)

το θεμα μου ειναι η dell με ps3 (KAI MΕ....PS2!! ) και οχι το pc τωρα.....

Δημοσ.

Στα γρήγορα βάζω ένα link:

http://www.multirama.gr/products/category?catid=020300&nav=020300:A00250:DisplayPort

Το νόημα το πιάνεις όμως. Δεν από όποιο μαγαζί σου αρέσει VGA με display port. Σε ΑΤΙ κοιτάς. Τώρα αν έχεις κανα παλιό PC και έχει Onboard VGA, μείνε με αυτήν που έχεις και συνδέεις με το VGA καλώδιο. Όταν κάνεις αναβάθμιση παίρνεις τότε μια VGA με display-port

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...