Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays 12/06/2011

hawkpilot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να το κάνεις το HDMI, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει ηχεία...

Ακριβως.

Το hdmi κανει την ιδια ακριβως δουλεια με το dvi.

Με την διαφορα οτι το hdmi μεταφερει και ηχο (ΑΝ η οθονη εχει ηχεια).

Αξίζει για browsing ή παρα είναι μεγάλη σε ίντσες;

Μια χαρα ειναι οι ιντσες.

Βεβαια αν δεν εχεις συνηθισει σε μεγαλες οθονες, θα σου φανει.. καπως στην αρχη!

Δημοσ.

Την οθόνη που είχαν αρχικά προσφορά (LG E2360T-PN) την πρόλαβε κανείς? ή απλά ήταν κράχτης για να ξεφορτωθούν αυτή που έχουν τώρα σαν προσφορά.....

Μου φαίνετε ότι το e-shop ακολουθεί διαφορετική τακτική από το plasio. Αντί να αναφέρει "Διαθέσιμο σε συγκεκριμένα καταστήματα" στέλνει το e-mail με το δικό του παραμυθάκι:"Αγαπητέ/ή κύριε/ία , σας αποστέλλουμε αυτό το e-mail ώστε να σας πληροφορήσουμε πως το (PER.169633) LG E2360T-PN 23'' LED TFT PIANO BLACK που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας, δυστυχώς έχει πρόβλημα διαθεσιμότητας - έχει εξαντληθεί και δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο, παρά τις προσπάθειές μας για την εύρεσή του......"

Δημοσ.

Απο ότι καταλαβαίνω αξίζει η οθόνη δηλαδή.. Θελώ να την παραγγείλω αλλά κολλούσα στο ότι με λίγα ακόμα

πας εδώ Link

ή εδώ Link

Τι λετε παιδιά μεταξύ των τριών? Για να προλάβουμε και την προσφορά αν είναι..

Δημοσ.

Απο ότι καταλαβαίνω αξίζει η οθόνη δηλαδή.. Θελώ να την παραγγείλω αλλά κολλούσα στο ότι με λίγα ακόμα

πας εδώ Link

ή εδώ Link

Τι λετε παιδιά μεταξύ των τριών? Για να προλάβουμε και την προσφορά αν είναι..

Χωρις πολλες σκεψεις, δωσε αλλα 30 και παρε την Dell U2311H Ultrasharp 23.

Δες τις τελευταιες σελιδες

http://www.insomnia.gr/topic/409225-u2311h-ultrasharp-23%c2%a8-wide/page__st__50

Δημοσ.

THIMC, παρέλαβα σήμερα επιτέλους (!!!) την πρώτη οθόνη που είχαν προσφέρει, την LG E2360T-PN 23'' LED TFT PIANO BLACK.

Μάλιστα ρώτησα στο sales@ πριν από μία βδομάδα τι γίνεται, μου είπαν περιμένουν τον προμηθευτή τους στο τέλος του μήνα, και απάντησα "οκ, ακυρώστε την τότε". Δεν την ακύρωσαν - tip: γράφετε πάντα προς sales@ και μην κάνετε reply-to στον εκάστοτε πωλητή - και είπα να την παραλάβω τελικά :lol:

Δημοσ.

Καλή είναι η οθόνη;

Την περιμένω και γω αύριο μεθαύριο.

Μετά από ένα μπέρδεμα με το eshop που ακύρωσα την παραγγελία τελικά μου την έδωσαν στην τιμή της προσφοράς.

Πολλοί θα με φάτε αλλά εγώ θα πω μπράβο στο eshop :P

Δημοσ.

Μια χαρά μου φαίνεται η οθόνη, σούπερ είναι! Είναι και εξαιρετικά λεπτή. Βέβαια δεν ξέρω να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες από ποιότητα panel κ.λπ., στα μάτια μου φαίνεται ΟΚ.

Όντως σωστό ήταν εδώ το e-shop ως πωλητής, αφού ενημέρωσε εντός ημέρας με ακρίβεια στην ερώτησή μου για ημερομηνία παραλαβής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...