Προς το περιεχόμενο

Ελληνικός File Sharing?

GMaximos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,ξέρει κανείς αν υπάρχει ελληνικός host στον οποίο να ανεβάζω τα αρχεία μου και έπειτα να τα μοιράζομαι?Όπως τον fileserve π.χ αλλά ελληνικός?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

το dropbox δεν σου κάνει; Θες οπωσδήποτε να είναι στην Ελλάδα;

Νομίζω ότι το dropbox είναι πολύ αργό στο upload και δέν με ενδειαφέρει.Εξάλου λέω να προτιμάμε και τα ελληνικά τώρα που είμαστε στο χείλος του γρεμου και μας χρειάζετε κάθε προσπάθεια,να μένουν τα χρήματα εδώ στόν τόπο σου.Με το rapishare πχ ταξιδεύουν στην Γερμανία.Σας αρέσει αυτό?Εμενα όχι

Δημοσ.

το upload είναι πιο αργό γιατί σε όλους τους έλληνες είναι 1 mbps... οπότε και στον σέρβερ του γείτονα σου από πάνω να το ανεβάσεις πάλι αργά θα πάει... Και δεν υπάρχει ελληνική εταιρεία γιατί ελάχιστες έχουν σέρβερ στην Ελλάδα και σίγουρα δεν θα έκαναν τέτοιο πράμα..

Δημοσ.

GMaximos σοβαρός ελληνικός filehost δεν υπάρχει. Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιος που αγνοώ, είμαι 99,9% σίγουρος οτι οι servers του θα ειναι στο εξωτερικό (συνήθως σε Γερμανία, Ολλανδία ή ΗΠΑ), οπότε τα χρήματα σου δεν μένουν Ελλάδα αλλά πάνε πάλι στο εξωτερικό. Και έστω οτι πέφτω στην εξαίρεση του 0,01% και υπάρχει σοβαρός filehost με servers στην Ελλάδα, έχει φορολογική οντότητα, πληρώνει κανονικά φόρους, κόβει αποδείξεις και γενικά συνεισφέρει στην οικονομία του τόπου. Τότε είμαι απόλυτα σίγουρος οτι οι τιμές του δεν θα ειναι ανταγωνιστικές.

EDIT-συμπλήρωμα : Για να είμαι ακριβής, υπάρχει κάποια ιστοσελίδα, ελληνικών (έστω εν μέρη) συμφερόντων, που κάνει ΚΑΙ filehosting, είναι αρκετά σοβαρή προσπάθεια, αλλά οι servers δεν ειναι Ελλάδα.

Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα forum όπως το insomnia και ενημερωνόμαστε σωστά και γρήγορα.Συγχαρητήρια και σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και το χρόνο σας.Καλή δουλειά και καλή συνέχεια!!!!

Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα forum όπως το insomnia και ενημερωνόμαστε σωστά και γρήγορα.Συγχαρητήρια και σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και το χρόνο σας.Καλή δουλειά και καλή συνέχεια!!!!

Σε άλλο forum σου είπανε οτι υπάρχει ελληνικός filehost με server στην Ελλάδα που να κόβει αποδείξεις;

Δημοσ.

Σε άλλο forum σου είπανε οτι υπάρχει ελληνικός filehost με server στην Ελλάδα που να κόβει αποδείξεις;

Δέν το γράφω ειρωνικά,κάθε άλλο, το γράφω και το εννοώ,τί δέν κατάλαβες?

Δημοσ.

Απλώς (λαθος) καταλαβα οτι αλλού σου είπανε για ελληνικό filehost και μπήκες στο Insomnia να πάρεις γνώμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...