Προς το περιεχόμενο

προγραμμα loic

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες χαιρετε...διαβασα προσφατα ενα αρθρο που πιασανε μια ομαδα hackers οι οποιοι χρησιμοποιησανε ενα προγραμμα το λεγομενο "loic"..εψαξα στο ιντερνετ και το βρηκα και το κατεβασα..προσωπικα δεν εχω ιδεα απο hacking...απλως απο περιεργεια..τι ακριβως κανει αυτο το προγραμματακι??

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει σχεση με hacking το συγκεκριμενο προγραμμα.

Κανε τον κοπο να διαβασεις τη σελιδα του στη wikipedia και θα σου λυθουν οι αποριες.

Χοντρικα, με το συγκεκριμενο κανεις συνεχομενες αιτησεις σε μια σελιδα, (σαν να πατας το refresh ας πουμε), με αποτελεσμα καποια στιγμη να μην μπορει να ανταπεξελθει ο server και να καταρρεει. Ειναι προφανες πως μονος σου,δεν μπορεις να καταφερεις και πολλα πραγματα, παρα μονο μεσω συντονισμενης προσπαθειας πολλων χρηστων και παντα αναλογα τη σελιδα που εχεις βαλει ως στοχο. Εχε κατα νου σε περιπτωση που θελεις να κανεις δοκιμες, οτι η ip σου μονο κρυφη δεν παραμενει με τη χρηση του, με οτι συνεπαγεται αυτο.

Δημοσ.

οχι οχι φιλε μου δεν θελω να το χησιμοποιησω το προγραμμα γιατι οπως ειπες και εσυ...η ip δεν μενει κρυφη. απλως ηθελα να μαθω τι ακριβως κανει..σ'ευχαριστω πολυ αδερφε! :)

Δημοσ.

Ενώ αν η IP έμενε κρυφή θα το χρησιμοποιούσες; :confused:

Οι Αμερικάνοι έχουν ένα χαρακτηρισμό για τους χρήστες τέτοιων προγραμμάτων, όπως π.χ. τον 18χρονο Έλληνα πανεπιστήμονα. Τους λένε script kiddies.

Δημοσ.

οχι ουτε αυτο ρε συ πας καλα? εννοειται πως οχι...δεν εχω καμια επαφη με hacking και ουτε θελω...απλω ηθελα να μαθω τι κανει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...