Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα η τροχαία μου αφαίρεσε τις πινακίδες. Χωρίς να το καταλάβω είχα παρκάρει σε στροφή λεωφορείου :fear:

Κλήση 80 ευρώ (-50%), γερανός ΚΑΙ αφαίρεση πινακίδων για 20 ημέρες...

Ερώτημα 1ο: Δείτε λίγο στα επισυναπτόμενα την κλήση... τι καταλαβαίνετε όπως το έγραψαν, λέει 10 ημέρες ή 20 ημέρες? Η αξιωματικός υπηρεσίας στην τροχαία είπε 20 ημέρες. Μπορώ να πάω στις 10 ημέρες και να το παίξω τρελός?

Ερώτημα 2ο: Εκτός από την κλήση θέλουν λέει και παράβολο από την εφορία 74 ευρώ για να μου τις δώσουν πίσω! WHAT? Ισχύει?

Να σημειώσω πως η κλήση πάνω αναφέρει "κίτρινη διαγράμμιση". Υπήρχε σίγουρα σήμα του ΟΑΣΑ για στροφή, αλλά δε νομίζω να είχε κίτρινη διαγράμμιση, παρά μόνο κάτι κολωνάκια που ήταν ξηλωμένα. Υπάρχει περίπτωση να ισχυριστώ κάτι τέτοιο για να γλυτώσω το παράβολο?

post-58204-0-98803900-1307831729_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχεις 20 μερες για να πληρωσεις την κληση.εαν την π[ληρωσεις μεσα σε 10 μερες πληρωνεις το μισο.για το παραβολο....εγω παλι οταν μου ειχαν παρει τις πινακιδες ειχα πληρωσει μονο την κληση και τις ειχα παρει πισω.τωρα εσενα τι εννοει......

Δημοσ.

κι εμένα έλεγε οτι μου τις παίρνουν για 20 μέρες αλλά μόλις πλέρωσα μου τις έδωσαν πίσω αε χρόνο dt. Βέβαια ήταν και παραμονή διακοπών Χριστουγέννων, αλλά νομίζω οτι μόλις τα στάξεις γίνεται παιχνίδι.

Δημοσ.

Μπα οχι.στο θεμα της επιστροφης δυστηχως η ευτυχως ειναι χλωμα τα πραγματα.θα πρεπει να περιμενει να περασει ο χρονος που αναγραφει η κληση.δεν μπορει να κανει κατι αλλο.

Εγω προσωπικα μιλησα για τον χρονο πληρωμης της κλησης.

Δημοσ.

update! ξαναεπικοινώνησα με την τροχαία, το παράβολο τελικά λέει αφορά τον γερανό που μου το σήκωσε, όχι την αφαίρεση των πινακίδων...

Δημοσ.

Ίδια εμπειρία με τον θάνο. Το μισό πρόστιμο στις δέκα μέρες αλλά οι πινακίδες κανονικά στο 20ήμερο, άσχετα που κάποιοι μου λέγανε ότι αν πάω και κλαυτώ λίγο μπορεί και να μου τις δώσουνε. Δεν πήγα οπότε δεν ξέρω αν αυτή η μέθοδος πιάνει

Δημοσ.

update! ξαναεπικοινώνησα με την τροχαία, το παράβολο τελικά λέει αφορά τον γερανό που μου το σήκωσε, όχι την αφαίρεση των πινακίδων...

Ε πες τους και εσυ οτι δεν ηθελες να στο σηκωσουν....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε πες τους και εσυ οτι δεν ηθελες να στο σηκωσουν....

Χεχε, δεν ξέρω αν το εννοείς, αλλά είπαμε, δεν είμαι και τόσο κάφρος! Αν όντως εμπόδιζα, καλά έκαναν και το σήκωσαν! Αλλά 74€? Και να γράφουν μάλιστα ότι έχω και βαθουλώματα (κανένα όμως!) για να απαλλαγούν των ευθυνών τους?

Επεξ/σία από l3ft3r1s
Δημοσ.

και σε μένα όταν μου τις πήραν πλήρωσα το 74αρι, 10αρι για το πάρκινγκ άσχετα αν δεν το άφησα ούτε 15 λεπτά εκεί.

όταν πήγα να τις πάρω μου λέει εκεί το όργανο..είναι και 1 ευρώ παράβολο...του κάνω εδώ πληρώσαμε τόσα στο 1 ευρώ θα κολλήσουμε..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εμένα μου είχανε πάρει τις πινακίδες τις 4 Ιουνίου και αύριο που θα έχουν κλείσει οι 20 μέρες θα πάω να παραλάβω αλλά λέει κάτι για παράβολο δημοσίου 0,88 ευρώ αυτό το παίρνεις εκεί στην αστυνομία ή από καμμιά εφορία;

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδες μου ειχαν παρει τις πινακιδες για παρανομη σταθμευση και αυριο θα παω να τις παρω αλλα οπως λεει και ο φιλος απο πανω θελει Ταυτοτητα , Αδεια Κυκλοφοριας και Παραβολο Δημοσιου 0.88 ευρω. που στο κορακα το βρισκω αυτο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...