Προς το περιεχόμενο

την γνώμη σας για το site μου

theZooLoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον σχεδιασμό του Template έκανε.... η ανάπτυξη της σελίδας προφανώς έγινε από την εταιρία που αναφέρεται στον link

Δημοσ.

λοιπόν... κατ αρχήν... προσλαμβάνεσαι:)

συγχαρητήρια, πάρα πολύ καλή δουλειά στα εικαστικά.

πραγματικά εκπληκτικό design, θεωρώ ότι μπορεί να συγκριθεί άνετα με τις μακέτες των "ακριβοπληρωμένων" web sites.

φαίνεται πραγματικά ότι την αγαπάς τη δουλειά σου, και πίστεψέ με κανείς δεν θα μπορούσε να το φτιάξει καλύτερο.

είναι θέμα έμπνευσης, και ποιος άλλος θα μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο εκτός απ σένα....

αν μου επιτρέπεις να κάνω καλοπροαίρετη κριτική όσον αφορά την κατασκευή βέβαια... θα έλεγα τα εξής:

α) ρίξε μια ματιά στο http://pagespeed.googlelabs.com (χτύπα το url σου)

β) είμαστε στο 2011, (έχουμε περάσει στην html5/css3 εποχή) το tableless design έχει καθιερωθεί απ το 2002.

γ) υπάρχουν εργασίες που μπορείς να κάνεις και μόνη σου για να βελτιώσεις την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας (τουλάχιστον 0.5MB)

δ) ο server έχει 367ms ping reply (huston-texas) (όσα και να πληρώνεις για υποστήριξη... είναι πολλά...)

...

css sprites, xhtml validation, σωστότερα meta tags, και γενικότερα.

αλλα όλα τα παραπάνω είναι θέμα του προγραμματιστή, αυτό που θα βλέπει ο τελικός χρήστης (και αυτό ενδιαφέρει τους πάντες) είναι αυτό που εσύ έφτιαξες και πραγματικά είναι απίστευτο και είσαι άξια συγχαρητηρίων.

έχω συνεργαστεί/δει αρκετούς γραφίστες και γραφίστριες. Πραγματικά, το εικαστικό εκφράζει!!

Ελπίζω το target group στο οποίο απευθύνεσαι να έχει την ίδια γνώμη με μένα. καλές δουλειές εύχομαι και σύντομη απόσβεση.

επίσης... είσαι στη Θεσσαλονίκη και εγώ στην Αθήνα... πάνω που ήμουν έτοιμος να σου παραγγείλω μπλούζα:Ρ:Ρ

=)

όπως και να χει, καλές δουλειές σου εύχομαι, και να πορεύεσαι με την ίδια φαντασία και δημιουργικότητα.

Και εννοείται πως εάν χρειαστείς το οτιδήποτε, μετά χαράς θα σε βοηθήσω (μόνο μη μου ζητήσεις εικαστικά... δεν πρόκειται να σε περάσω εκεί^^)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...