mgt01 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Εχω εργασια στη C++ και εχω φτιαξει τις κλασεις που ζηταει... Μπορει να με βοηθησει καποιος να τις ενωσω σε προγραμμα; Η εργασια εχει την εξης εκφωνηση: 1. Κατασκευασε μια κλαση που θα αναπαριστα ενα δοχειο. Αυτο θα εχει μια συνολικη χωρητικοτητα, τρεχουσα πληροτητα, θα αποτελειται απο καποιο υλικο, θα εχει καποιο κοστος κοκ. Η κλαση θα εχει constructor(s), μεθοδους set και get, μια μεθοδο print/display καθως και μεθοδους γεμισματος και αδειασματος. Επισης, οτι αλλη μεθοδο ή ιδιοτητα κρινεις απαραιτητη . 2. Κατασκευασε μια κλαση που θα αναπαριστα μια βρυση. Η κλαση θα εχει μια μεγιστη εκροη (σε λιτρα ανα λεπτο, πχ), μια τρεχουσα εκροη, ποιο υγρο χρησιμοποιει, θερμοκρασια υγρου και οσες αλλες ιδιοτητες κρινεις απαραιτητες. Επισης θα εχει constructor(s), μεθοδους set και get, μια μεθοδο print/display, μια μεθοδο για να κλεινει καθως και μια αλλη για να ανοιγει (κατα ενα ποσοστο της μεγιστης εκροης, για παραδειγμα) και οσες αλλες μεθοδους κρινεις απαραιτητες. 3. Κατασκευασε μια κλαση που θα αναπαριστα μια πισινα, (που φυσικα ειναι ενα δοχειο), και που εχει επιπλεον τουλαχιστον μια οπη εκροης που μπορει να νοηθει σαν μια (αρνητικη βρυση). Επισης θα εχει θερμοκρασια του νερου. Η μεγιστη χωρητικοτητα της σχετιζεται με ενα σημειο υπερχειλισης πανω απ το οποιο οτι νερο μπει φευγει αμεσως, δηλαδη φυσικα η τρεχουσα πληροτητα δεν μπορει να υπερωαινει τη μεγιστη χωρητικοτητα. Η πισινα θα εχει ολες τις τυπικες μεθοδους καθως και οσες αλλες κρινεις απαραιτητες. 4. Κατασκευασε ενα προγραμμα στο οποιο θα υπαρχει μια βρυση που γεμιζει μια πισινα. Δωσε τις καταλληλες εντολες ωστε να φαινεται οτι λειτουργουν σωστα ολες οι μεθοδοι της βρυσης και της πισινας. Επισυναπτω της κλασεις... Ευχαριστω εκ τον προτερων c++ classi doxeio.txt c++ classi pisina.txt c++ classi vrusi.txt
thanos713 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουνίου 2011 - Offtopic μήνυμα Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουνίου 2011 - Offtopic μήνυμα [offtopic] Είναι επείγουσα εργασία και όχι επείγον... [/offtopic]
gtroza Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουνίου 2011 - Offtopic μήνυμα Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουνίου 2011 - Offtopic μήνυμα επιτέλους! αλλά ίσως λειπει μιά τελεία, ανάμεσα .
mgt01 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουνίου 2011 - Offtopic μήνυμα Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουνίου 2011 - Offtopic μήνυμα Στον thano: Με την εννοια "Eπειγον... Εργασια C++" Στον gtroza: ???
mgt01 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Σε txt τις εγραψα, γιατι εχω μεινει με netbook και δεν σηκωνει visual studio. Της εγραψα οπως θυμαμαι για αυτο θελω καποιον να βοηθησει να τις ενωσω, γιατι δεν ξερω αν τρεχει
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Σε txt τις εγραψα, γιατι εχω μεινει με netbook και δεν σηκωνει visual studio. Της εγραψα οπως θυμαμαι για αυτο θελω καποιον να βοηθησει να τις ενωσω, γιατι δεν ξερω αν τρεχει Άλλαξε ότι "visual" (εάν έχεις) έχεις και τρέξε το από terminal. Γιατί ντε και καλά θες visual studio; Επίσης, παίζει και το netbeans που μπορεί και να το σηκώνει το net book σου. Ή το DEV C++. Λύσεις για να το ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ σου υπάρχουν... εκτός και εάν θες να στο κάνει κάποιος άλλος και δεν ξέρεις πώς να το ζητήσεις χωρίς να σε κράξουν (πράγμα που σημαίνει ότι οι κλάσεις που παραθέτεις σου δόθηκαν, για αυτό και το .txt αρχείο, και σου ζητείται να κάνεις μόνο αυτό που λες ότι σου μένει).
theomalegan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Compiler έχεις ? εάν όχι εγκατέστησε το DEV C++ και μετά το ξανασυζητάμε.
mgt01 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Άλλαξε ότι "visual" (εάν έχεις) έχεις και τρέξε το από terminal. Γιατί ντε και καλά θες visual studio; Επίσης, παίζει και το netbeans που μπορεί και να το σηκώνει το net book σου. Ή το DEV C++. Λύσεις για να το ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ σου υπάρχουν... εκτός και εάν θες να στο κάνει κάποιος άλλος και δεν ξέρεις πώς να το ζητήσεις χωρίς να σε κράξουν (πράγμα που σημαίνει ότι οι κλάσεις που παραθέτεις σου δόθηκαν, για αυτό και το .txt αρχείο, και σου ζητείται να κάνεις μόνο αυτό που λες ότι σου μένει). Μονος μου τις εχω φτιαξει τις κλασεις... Οσο για το Dev C++ δεν το ηξερα, δοκιμασα να βαλω visual studio και σκαλωνε το συμπαν, thnx... Εχω 3 χρονια να ασχοληθω με C++ και δεν ξερω πως να περασω τις τιμες απο την μια κλαση στην αλλη... ( στο 4 απο την βρυση στη πισινα ) σε αυτο ζηταω βοηθεια στο να τις "ενωσω"
djcat Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μονος μου τις εχω φτιαξει τις κλασεις... Οσο για το Dev C++ δεν το ηξερα, δοκιμασα να βαλω visual studio και σκαλωνε το συμπαν, thnx... Εχω 3 χρονια να ασχοληθω με C++ και δεν ξερω πως να περασω τις τιμες απο την μια κλαση στην αλλη... ( στο 4 απο την βρυση στη πισινα ) σε αυτο ζηταω βοηθεια στο να τις "ενωσω" Με αντικείμενα θα παίξεις. Θα φτιάξεις μια κεντρική κλάση που θα δημιουργεί αυτά τα αντικείμενα. Δες πως φτιάχνεται ένα απλό πρόγραμμα C++. Κάτι τέτοιο θες για να τρέξεις. Αλλά χωρίς compiler περιμένεις να φτιάξεις πρόγραμμα;
mgt01 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Παιδια, ευχαριστω πολυ... Βρηκα ενα βιβλιο για C++ που ειχα και το τελιωσα το προγραμμα.
mgt01 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 απο περιέργεια ποιό βιβλίο? Εγχειριδιο C++ (Jesse Liberty) Εκδοτης Γκιουρδας
alan2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 εφτιαξες συναρτηση main() για το τελευταιο ερώτημα?
nicker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Παιδια, ευχαριστω πολυ... Βρηκα ενα βιβλιο για C++ που ειχα και το τελιωσα το προγραμμα. επειδή μ'άρεσε πρόγραμμα και θέλω να το κάνω κι εγώ μπορείς να ανεβάσεις την main που έγραψες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.