Προς το περιεχόμενο

Σύσφιξη σώματος & γυμναστική

ntinaki_vas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελευταια λυση ειναι :λιποδιαλυση,αφαιρεση λιποκυτταρων,λιπογλυπτικη...

αν και δεν εχει τοσο νοημα τωρα αν δεν σταθεροποιηθεις και αν δεν εχεις αλλαξει τον μεταβολισμο σου.αν ας πουμε εχασες 20κιλα σε 2μηνες ειναι σιγουρο fail.

------------

http://www.shape.gr/news/160/ARTICLE/3846/2011-05-30.html

αρκετα απο αυτα που διαβασα τελευταια ειναι σωστα...

πριν ξεκινησεις οτιδηποτε να κανεις καρδιολογικο ελεγχο και γενικη αιματος προληπτικα για μην δημιουργησεις προβληματα στον εαυτο σου>>οπως και εξετασεις αν υπαρχει θεμα θυροειδη

Δημοσ.

αν και δεν εχει τοσο νοημα τωρα αν δεν σταθεροποιηθεις και αν δεν εχεις αλλαξει τον μεταβολισμο σου.αν ας πουμε εχασες 20κιλα σε 2μηνες ειναι σιγουρο fail.

------------

πριν ξεκινησεις οτιδηποτε να κανεις καρδιολογικο ελεγχο και γενικη αιματος προληπτικα για μην δημιουργησεις προβληματα στον εαυτο σου>>οπως και εξετασεις αν υπαρχει θεμα θυροειδη

Αμα ειχεις προβληματα μικρος ή εχεις ζαλαδες κτλ κατευθειαν στον γιατρο.

Δημοσ.

------------

αυτη θα πρεπει να ειναι η τελευταια μου λύση αλλα δεν την εχω καν στο μυαλο μου, προτιμω να εγκατασταθω μεσα στο γυμναστηριο παρα να κάνω καποια επέμβαση.....τα 20 κιλα τα έχασα σε μεγαλο διαστημα, περιπου 7 μήνες, απλα το προγραμμα μου ηταν ιδιαιτερα φορτωμενο κ δεν μπορουσα παντα να τρεφομαι οπως θα επρεπε, ελπιζω τους καλοκαρινους μηνες που ακολουθουν να καταφερω περισσοτερα....ειχα κανει όλες τις εξετάσεις πριν ξεκινησω!!!!

Δεν ειπες το υψος σου και την γενικη ανατομια σου.Αλλο να εισαι 89 κιλα με 1,65cm υψος και αλλο να εισαι στο υψος 1,90cm π.χ.

Η γυμναστικη απο μονη της δεν επαρκει,για να γραμμωσεις και να φανουν οι κοιλιακοι χρειαζεται να μειωσεις τις θερμιδες σου και να τρως μια διαιτα χαμηλη σε υδατανθρακες η με τροφες χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη.Αλλιως δεν γινεται.Ειναι πολυ βαρια η καλογερικη και θελει χρονο και υπομονη.

το υψος μου ειναι 1,67 και δεν το αναφερα αλλα εννοειται οτι προσεχω την διατροφή μου σε συνδυασμο με την γυμναστική.....για να πω την αληθεια εχοντας κανει πολλες διαιτες στη ζωη μου αλλα χωρις τα αναμενομενα αποτελεσματα, κατεληξα οτι προτιμω να κανω γευματα που δεν ειναι καθορισμενα απο καποιν τριτο αλλα που βρισκονται μεσα στα πλαισια μιας ισορροπημενης διατροφής. οσο για υπομονη εχω και μαλιστα παρα πολυ!!!!! ευχαριστω!

Δημοσ.
το υψος μου ειναι 1,67 και δεν το αναφερα αλλα εννοειται οτι προσεχω την διατροφή μου σε συνδυασμο με την γυμναστική.....για να πω την αληθεια εχοντας κανει πολλες διαιτες στη ζωη μου αλλα χωρις τα αναμενομενα αποτελεσματα, κατεληξα οτι προτιμω να κανω γευματα που δεν ειναι καθορισμενα απο καποιν τριτο αλλα που βρισκονται μεσα στα πλαισια μιας ισορροπημενης διατροφής. οσο για υπομονη εχω και μαλιστα παρα πολυ!!!!! ευχαριστω!

Αφου κανεις γενικες ιατρικες εξετασεις να δεις αν ολα ειναι καλα,ριξε μια ματια στο ιντερνετ για το warrior diet. Σε εμενα εχει τα καλυτερα αποτελεσματα και απο οτι εχω διαβασει σε πολλα φορουμς κυριως ξενα,ο κοσμος ειναι πολυ ευχαριστημενος με αυτην.Δεν σου την συνιστω,δεν ειμαι ειδικος,απλα δες μια αλλη προταση.

Δημοσ.

Μην δινετε συμβουλες που βλαπτουν.Η εφιδρωση ειναι η αμυνα του οργανισμου στην ανοδο της θερμοκρασιας,χανοντας ιδρωτα ,χανεις νερο + ηλεκτρολυτες που ειναι βασικοι για τις νευρομυϊκες συναρμογες που συντελουνται στην ασκηση,αρα μακρια απο οτιδηποτε προκαλει αυξημενη εφιδρωση ,φουτερ ναιλον φορμες και ''ειδικες ζωνες''.Προκαλουν απωλεια υγρου και καλιου μαγνησιου και κουραζουν πιο γρηγορα.

Χρειαζεσαι τρεξιμο για πανω απο 20' ή περπατημα εντονο για πανω απο 40'.Η ενταση στο τρεξιμο εξαρταται απο τη φυσικη σου κατασταση και την ηλικια σου.Αν μπορεις να τρεχεις με 150-160 παλμους εισαι αριστος(και γυμνασμενος)

Αλλιως δοκιμασε πιο χαμηλα.Την ενταση της αεροβιας την μετραμε με την καρδικη συχνοτητα.Δοκιμασε να τρεχεις με 60% της μεγιστης ΚΣ(220-ηλικια σε χρονια),αν εισαι γυμνασμενος,αλλιως πιο χαλαρα.Ο συνδυασμος με βαρη θα επιταχυνει τους στοχους σου.

Μια συμβουλη βρες παρεα να δουλευετε μαζι γιατι θα καταντησει αγγαρεια.Στα βαρη η ενταση να ειναι τετοια που να επιτρεπει 15 επαναληψεις.Αν πιαστεις σημαινει οτι εκανες κατι λαθος(μηδεν αποθεραπεια και διατασεις)και θα σε αναγκασει να διακοπτεις το προγραμμα σου.Οταν πονας να σταματας οπωσδηποτε την ασκηση και το πιο σοβαρο απ'ολα πριν ξεκινησεις οτιδηποτε να κανεις καρδιολογικο ελεγχο και γενικη αιματος προληπτικα για μην δημιουργησεις προβληματα στον εαυτο σου.

Υπομονη και καλη δουλεια,μην περιμενεις γρηγορα αποτελεσματα...(συμβουλες απο εναν επαγγελματια του χωρου)

άκουσα πρόσφατα αυτό για τους παλμους και την αερόβια...λέει αν τρέχεις και έχεις πάνω από 200 παλμούς τοτε κάνεις καρδιακή άσκηση......οι καλύτεροι παλμοί για να χάνεις λίπος είναι οι 140....ισχύει αυτό;;

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν ιδανικοι παλμοι ασκησης εξαρταται που στοχευεις.Δεν υπαρχει συνταγη για ολους αλλα εξατομικευμενη εφαρμογη εκγυμνασης για τον καθε ενα ξεχωριστα.

200 εχεις μετα απο εξοντωτικη ασκηση και σιγουρα δεναντεχεις να συνεχισεις για πανω απο 2 λεπτα σε τετοιο ρυθμο.Λιπος αποδομειται αφου καψεις τους υδατανθρακες-γλυκογονο των μυων (ασκηση υπομεγιστη,αναλογα με τη φυσικη σου κατασταση)για χρονο ασκησης τουλαχιστον πανω απο 20 λεπτα σε χαμηλη ενταση παντα για να αντεξεις τοσο.Παντα πρεπει να πινετε νερο κατα τη διαρκεια της ασκησης τοσο ωστε να μη σας ενοχλει στην προσπαθεια.Το πιασιμο μετα την ασκηση ειναι ο μυς που οταν παραγει εργο συσπαται,αν λοιπον μετα το περας της ασκησης δεν κανουμε τις διατασεις ή τηαν ασκηση που καναμε στο κυριως μερος της προπονησης αλλα με απελπιστικα αργο ρυθμο τοτε ο μυς που ζορισθηκε πχ ο γαστροκνημιος(γαμπα)μετα το τρεξιμο δεν επανερχεται στο αρχικο του μεγεθος και οταν κανεις τυχαια κινηση κανει αντανακλαστικες και επωδυνες συσπασεις(κραμπα)Γιαυτο λεω οτι οταν πονας μετα την ασκηση εκανες κατι λαθος δηλ δεν αφιερωσες χρονο στην αποθεραπεια β)κραμπα παθαινεις και απο ελειψη ηλεκτρολυτων.Συστηνεται να παιρνετε διαλυμα νερου μ' ενα φακελακι σκονη ηλεκτρολυτων πριν την ασκηση πχ Almora plus( και αλλα φθηνα απο φαρμακειο)Ενα ποτηρι φυσικος χυμος ειναι επισης καλο για μετα την ασκηση και οπωσδηποτε ζεστο μπανιο αμεσα μετα και στον χωρο ασκησης και οχι αργοτερα στο σπιτι.

sites αναμεσα στα πολλα καλα:εδω επισης

και

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν ιδανικοι παλμοι ασκησης εξαρταται που στοχευεις.Δεν υπαρχει συνταγη για ολους αλλα εξατομικευμενη εφαρμογη εκγυμνασης για τον καθε ενα ξεχωριστα.

200 εχεις μετα απο εξοντωτικη ασκηση και σιγουρα δεναντεχεις να συνεχισεις για πανω απο 2 λεπτα σε τετοιο ρυθμο.Λιπος αποδομειται αφου καψεις τους υδατανθρακες-γλυκογονο των μυων (ασκηση υπομεγιστη,αναλογα με τη φυσικη σου κατασταση)για χρονο ασκησης τουλαχιστον πανω απο 20 λεπτα σε χαμηλη ενταση παντα για να αντεξεις τοσο.Παντα πρεπει να πινετε νερο κατα τη διαρκεια της ασκησης τοσο ωστε να μη σας ενοχλει στην προσπαθεια.Το πιασιμο μετα την ασκηση ειναι ο μυς που οταν παραγει εργο συσπαται,αν λοιπον μετα το περας της ασκησης δεν κανουμε τις διατασεις ή τηαν ασκηση που καναμε στο κυριως μερος της προπονησης αλλα με απελπιστικα αργο ρυθμο τοτε ο μυς που ζορισθηκε πχ ο γαστροκνημιος(γαμπα)μετα το τρεξιμο δεν επανερχεται στο αρχικο του μεγεθος και οταν κανεις τυχαια κινηση κανει αντανακλαστικες και επωδυνες συσπασεις(κραμπα)Γιαυτο λεω οτι οταν πονας μετα την ασκηση εκανες κατι λαθος δηλ δεν αφιερωσες χρονο στην αποθεραπεια β)κραμπα παθαινεις και απο ελειψη ηλεκτρολυτων.Συστηνεται να παιρνετε διαλυμα νερου μ' ενα φακελακι σκονη ηλεκτρολυτων πριν την ασκηση πχ Almora plus( και αλλα φθηνα απο φαρμακειο)Ενα ποτηρι φυσικος χυμος ειναι επισης καλο για μετα την ασκηση και οπωσδηποτε ζεστο μπανιο αμεσα μετα και στον χωρο ασκησης και οχι αργοτερα στο σπιτι.

sites αναμεσα στα πολλα καλα:εδω επισης και

Καλα sites με σωστες πληροφοριες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...