Προς το περιεχόμενο

Σύσφιξη σώματος & γυμναστική

ntinaki_vas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!!!!

θα ήθελα να μου πείτε από προσωπικές εμπειρίες αν έχει καταφέρει καποιος/κάποια μετα από απώλεια πολλών κιλών να σφίξει το σώμα του? ήμουν 109 κιλά έχω φτάσει τα 89 και συνεχίζω κάνοντας 3 με 4 φορές την εβδομάδα αερόβια γυμναστική, έχω δει μεγάλη διαφορά σε όλο το σώμα μου αλλα επειδή έχω πρόβλημα με τοπικό πάχος σε κιλιά και στομάχι, ανησυχώ μηπως δεν καταφέρω να σφίξει το συγκεκριμένο σημείο (αν και κάνω ατελείωτους κοιλιακούς!!!)

ευχαριστώ πολυ!!!!!!

Δημοσ.

καλησπέρα!!!!

θα ήθελα να μου πείτε από προσωπικές εμπειρίες αν έχει καταφέρει καποιος/κάποια μετα από απώλεια πολλών κιλών να σφίξει το σώμα του? ήμουν 109 κιλά έχω φτάσει τα 89 και συνεχίζω κάνοντας 3 με 4 φορές την εβδομάδα αερόβια γυμναστική, έχω δει μεγάλη διαφορά σε όλο το σώμα μου αλλα επειδή έχω πρόβλημα με τοπικό πάχος σε κιλιά και στομάχι, ανησυχώ μηπως δεν καταφέρω να σφίξει το συγκεκριμένο σημείο (αν και κάνω ατελείωτους κοιλιακούς!!!)

ευχαριστώ πολυ!!!!!!

Δεν χρειάζεται να κάνεις κοιλιακούςν, με υπομονή, μπόλικη αερόβια και σωστή δια(σ)τροφή:)

Δημοσ.

Δυστυχως οπως ειπαν και πιο πανω, η κοιλια θελει αεροβικη...ιδρωτα δηλαδη, πολυ ιδρωτα...τρεξιμο, να γραψεις πολλα χιλιομετρα...

Δημοσ.

Και καλό θα ήταν όταν κάνεις τρέξιμο να φοράς φόρμα και φούτερ. Ξέρω, βάρβαρο για καλοκαιριάτικο, αλλά έτσι ιδρώνεις περισσότερο και καις περισσότερο.

Δημοσ.

Εγω εχασα το λιπος απο την κοιλια με πολυ αεροβια..Και διατροφη..Εκανα 5 φορες την εβδομαδα σχοινακι.Μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα με βοηθησε παρα πολυ..βεβαια μ πηρε καποιο καιρο.3-4 μηνες..

Δημοσ.

Δυστυχως οπως ειπαν και πιο πανω, η κοιλια θελει αεροβικη...ιδρωτα δηλαδη, πολυ ιδρωτα...τρεξιμο, να γραψεις πολλα χιλιομετρα...

Αυτο

Και διατροφη,

δεν εχει σχεση που δεν παιρνεις κιλα πλεον,αν αντι να τρως κανονικο φαγητο κανεις 2 γεματα την ημερα[παραδειγμα λεω]και ειναι μεσα στην ζαχαρη,δεν θα ανεβεις στα κιλα σου[μιας και δεν κανεις πολλα γευματα,ακομα και σουβλακια να φας],αλλα ειναι θα λιπωσεις.Μακρια απο ζαχαρες,τρεξιμο και κανα 3αρη ασκησεις κοιλιακων την εβδομδα και θα δεις διαφορα.

Δημοσ.

Και καλό θα ήταν όταν κάνεις τρέξιμο να φοράς φόρμα και φούτερ. Ξέρω, βάρβαρο για καλοκαιριάτικο, αλλά έτσι ιδρώνεις περισσότερο και καις περισσότερο.

υπαρχει ειδικη ζωνη εφιδρωσης... 10 ευρω κανει αν θυμαμαι καλα... υπαρχει σε ολα τα καταστηματα με αθλητικα...

Δημοσ.

Μην δινετε συμβουλες που βλαπτουν.Η εφιδρωση ειναι η αμυνα του οργανισμου στην ανοδο της θερμοκρασιας,χανοντας ιδρωτα ,χανεις νερο + ηλεκτρολυτες που ειναι βασικοι για τις νευρομυϊκες συναρμογες που συντελουνται στην ασκηση,αρα μακρια απο οτιδηποτε προκαλει αυξημενη εφιδρωση ,φουτερ ναιλον φορμες και ''ειδικες ζωνες''.Προκαλουν απωλεια υγρου και καλιου μαγνησιου και κουραζουν πιο γρηγορα.

Χρειαζεσαι τρεξιμο για πανω απο 20' ή περπατημα εντονο για πανω απο 40'.Η ενταση στο τρεξιμο εξαρταται απο τη φυσικη σου κατασταση και την ηλικια σου.Αν μπορεις να τρεχεις με 150-160 παλμους εισαι αριστος(και γυμνασμενος)

Αλλιως δοκιμασε πιο χαμηλα.Την ενταση της αεροβιας την μετραμε με την καρδικη συχνοτητα.Δοκιμασε να τρεχεις με 60% της μεγιστης ΚΣ(220-ηλικια σε χρονια),αν εισαι γυμνασμενος,αλλιως πιο χαλαρα.Ο συνδυασμος με βαρη θα επιταχυνει τους στοχους σου.

Μια συμβουλη βρες παρεα να δουλευετε μαζι γιατι θα καταντησει αγγαρεια.Στα βαρη η ενταση να ειναι τετοια που να επιτρεπει 15 επαναληψεις.Αν πιαστεις σημαινει οτι εκανες κατι λαθος(μηδεν αποθεραπεια και διατασεις)και θα σε αναγκασει να διακοπτεις το προγραμμα σου.Οταν πονας να σταματας οπωσδηποτε την ασκηση και το πιο σοβαρο απ'ολα πριν ξεκινησεις οτιδηποτε να κανεις καρδιολογικο ελεγχο και γενικη αιματος προληπτικα για μην δημιουργησεις προβληματα στον εαυτο σου.

Υπομονη και καλη δουλεια,μην περιμενεις γρηγορα αποτελεσματα...(συμβουλες απο εναν επαγγελματια του χωρου)

Δημοσ.

καλησπέρα!!!!

ευχαριστώ πολυ!!!!!!

Δεν ειπες το υψος σου και την γενικη ανατομια σου.Αλλο να εισαι 89 κιλα με 1,65cm υψος και αλλο να εισαι στο υψος 1,90cm π.χ.

Η γυμναστικη απο μονη της δεν επαρκει,για να γραμμωσεις και να φανουν οι κοιλιακοι χρειαζεται να μειωσεις τις θερμιδες σου και να τρως μια διαιτα χαμηλη σε υδατανθρακες η με τροφες χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη.Αλλιως δεν γινεται.Ειναι πολυ βαρια η καλογερικη και θελει χρονο και υπομονη.

Δημοσ.

Μην δινετε συμβουλες που βλαπτουν.Η εφιδρωση ειναι η αμυνα του οργανισμου στην ανοδο της θερμοκρασιας,χανοντας ιδρωτα ,χανεις νερο + ηλεκτρολυτες που ειναι βασικοι για τις νευρομυϊκες συναρμογες που συντελουνται στην ασκηση,αρα μακρια απο οτιδηποτε προκαλει αυξημενη εφιδρωση ,φουτερ ναιλον φορμες και ''ειδικες ζωνες''.Προκαλουν απωλεια υγρου και καλιου μαγνησιου και κουραζουν πιο γρηγορα.

Χρειαζεσαι τρεξιμο για πανω απο 20' ή περπατημα εντονο για πανω απο 40'.Η ενταση στο τρεξιμο εξαρταται απο τη φυσικη σου κατασταση και την ηλικια σου.Αν μπορεις να τρεχεις με 150-160 παλμους εισαι αριστος(και γυμνασμενος)

Αλλιως δοκιμασε πιο χαμηλα.Την ενταση της αεροβιας την μετραμε με την καρδικη συχνοτητα.Δοκιμασε να τρεχεις με 60% της μεγιστης ΚΣ(220-ηλικια σε χρονια),αν εισαι γυμνασμενος,αλλιως πιο χαλαρα.Ο συνδυασμος με βαρη θα επιταχυνει τους στοχους σου.

Μια συμβουλη βρες παρεα να δουλευετε μαζι γιατι θα καταντησει αγγαρεια.Στα βαρη η ενταση να ειναι τετοια που να επιτρεπει 15 επαναληψεις.Αν πιαστεις σημαινει οτι εκανες κατι λαθος(μηδεν αποθεραπεια και διατασεις)και θα σε αναγκασει να διακοπτεις το προγραμμα σου.Οταν πονας να σταματας οπωσδηποτε την ασκηση και το πιο σοβαρο απ'ολα πριν ξεκινησεις οτιδηποτε να κανεις καρδιολογικο ελεγχο και γενικη αιματος προληπτικα για μην δημιουργησεις προβληματα στον εαυτο σου.

Υπομονη και καλη δουλεια,μην περιμενεις γρηγορα αποτελεσματα...(συμβουλες απο εναν επαγγελματια του χωρου)

Συμφνων σε ολα εκτος απο αυτο.Αν κανεις μια νεα ασκηση που δεν την εχεις ξανακανει και πιαστεις σμαινει οτι την εχεις κανει λαθος?NOTTT

Λογικα δεν το εξηγησες.Καλο το ποστ σου,και αν εισαι οντως του χωρου [γυμναστης]καλο θα ηταν να φτιαξεις ενα θεμα με βασικες πληροφοριες .

Δημοσ.

καλησπέρα!!!!

ευχαριστώ πολυ!!!!!!

Πιλάτες. Αν θες να γραμμώσει η κοιλιά κάνε πιλάτες. Εμένα ανέκαθεν ήταν το πιο αγύμναστο μέρος του σώματος μου και από όταν ξεκίνησα έχω δει μεγάλη διαφορά. 2 φόρες την εβδομάδα είναι καλά. Και τις υπόλοιπες μέρες πολύ αερόβια.

Αν ξεκινήσεις πιλάτες είναι πολύ σημαντικό να κάνεις σωστά τις ασκήσεις. Αν σου φαίνονται εύκολες και δεν πιάνεσαι στην αρχή κατι κάνεις λάθος. (mat pilates όχι αυτές με τα όργανα.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...