lexmark Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Καλησπερίζω το φορουμ και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Έχω στήσει το user manager πακέτο σε ένα MT-RB750. Έχω φτιάξει ένα προφιλ, έφτιαξα τον 1ο μου χρήστη και τον έβαλα στο προφίλ όλα μια χαρά. Όταν πάω να συνδεθώ όμως με το user name του χρήστη, μου βγάζει error "no valid profile found". Έφτιαξα και μέσα απο winbox το ίδιο προφιλ με τους ίδιους περιορισμούς, και πάλι τίποτα (<-από μια λύση που βρήκα στο γουγκλη ). Το έχω κάνει 2-3 φορές από την αρχή μήπως και κάνω κάπου λάθος, αλλά εις μάτην. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το setup, πείτε μου. Edit: Μήπως έπρεπε να το βάλω στο Adsl Routers; 2o Edit: Άκυρη η ερώτηση, τη βρήκα τη λύση
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 οταν βρισκουμε την λυση γραφουμε και την λυση μηπως την χρειαστει καποιος αλλος lexmark:)
lexmark Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 οταν βρισκουμε την λυση γραφουμε και την λυση μηπως την χρειαστει καποιος αλλος lexmark:) Σωστα, ξεχαστηκα εντελως. Αν θυμαμαι καλα, ειχα ξεχασει να του βαλω το ρουτερ απο cli οταν εκανα την πρωτη ρυθμιση. Ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... (τι ενα δηλαδη μισο ειναι )
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 δεν πειραζει.αν και σπανιο προβλημα καλο ειναι να υπαρχει η λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.