Προς το περιεχόμενο

Winamp: Can't modify tags

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω XP , θελω να αλλαξω το ταγκ ενος mp3. Παω μεσω Winamp και μου βγαζει Can't modify tag(s) : File is read-only !

Κοιταω τα properties, και δεν ειναι ticked το Read-Only. Τι παιζει ?

Επισης αν παω να αλλαξω το ταγκ μεσω των Windows, δειχνει να το αλλαζει αλλα ουσιαστικα δεν αλλαζει.

Δημοσ.

Κατέβασε το παρακάτω zip, αποσυμπίεσε το στον φάκελο με το mp3 που έχει το πρόβλημα και τρέξε το.

unreadonly.zip

Το σκριπτάκι δουλεύει και σε υποφακέλους και αλλάζει τα attributes σε όλα τα mp3 που θα βρει.

Ο κώδικας είναι ο παρακάτω αν θέλεις να το κάνεις μόνος σου:

>@echo off
attrib -r -a -s -h *.mp3 /s /d
echo DONE
PAUSE

Επίσης, έλεγξε μήπως το τραγούδι αναπαράγεται ή χρησιμοποιείται από κάποιο άλλο πρόγραμμα και δεν σε αφήνει να το αλλάξεις.

Δημοσ.

Πως ακριβως κανω πχ rename το artist name. Φανταζομαι το τρεχω απο command prompt (cmd), με τι παραμετρους ομως πχ αν θελω να αλλαξω το artist name σε px Thomas Koner ?

Δημοσ.

Το σκριπτ δεν κάνει rename τίποτα. Απλά προσπαθεί να αφαιρέσει όλα τα attributes από τα mp3 (Read Only, Hidden, System, Archive).

Μετά δοκίμασε να ξανακάνεις edit τα tags.

Εγώ χρησιμοποιώ το TagScanner (δωρεάν) για μαζική και όχι μόνο επεξεργασία tags στα mp3 μου.

Δημοσ.

Το σκριπτ δεν κάνει rename τίποτα. Απλά προσπαθεί να αφαιρέσει όλα τα attributes από τα mp3 (Read Only, Hidden, System, Archive).

Μετά δοκίμασε να ξανακάνεις edit τα tags.

Εγώ χρησιμοποιώ το TagScanner (δωρεάν) για μαζική και όχι μόνο επεξεργασία tags στα mp3 μου.

Α οκ. Δυστυχως δε δουλευει, παλι το ιδιο erroρ μου βγαζει, παρολο που τα εμφανιζει στα προπερτις να μην εχουν κανενα attribute ...

Δημοσ.

Στο κάνει και σε άλλα Mp3 η μόνο σε αυτό;

Μήπως το έχεις να κάνει seed σε κανένα p2p πρόγραμμα; Δοκίμασες να το αντιγράψεις κάπου αλλού (σε άλλο δίσκο/φάκελο) και να δεις αν το αντίγραφο στο επεξεργάζεται; Το TagScanner το δοκίμασες;

Δημοσ.

Στο κάνει και σε άλλα Mp3 η μόνο σε αυτό;

Μήπως το έχεις να κάνει seed σε κανένα p2p πρόγραμμα; Δοκίμασες να το αντιγράψεις κάπου αλλού (σε άλλο δίσκο/φάκελο) και να δεις αν το αντίγραφο στο επεξεργάζεται; Το TagScanner το δοκίμασες;

Στα περισσοτερα mp3 αλλαζουν κανονικα τα ταγκς. ΤΟ κανει σε επιλεγμενα, και δεν εχω εντοπισει καποιο μοτιβο. Δεν δοκιμασα με TagScanner, θα το τσεκαρω. Δεν γινεται seed Καπου,σίγουρα, αλλα ακομα και σε περιπτωσεις που κανω Upload Κατι πχ στο dc++ γενικα δεν εχω προβλημα με το να πειραξω τα ταγκς ενος κομματιου.

Δοκίμασα να το αντιγράψω στον αλλο σκληρο και το ταγκ αλλαζει κανονικα...!Επομένως τι λες να φταίει ?

Δημοσ.

Αυτό φαίνεται να είναι θέμα δεσμευμένου αρχείου από κάποιο πρόγραμμα. Τώρα που έκανες αντίγραφο δοκίμασες να διαγράψεις το αρχικό αρχείο; Αν είναι δεσμευμένο κάπου δεν θα σε αφήσει.

Δημοσ.

Αυτό φαίνεται να είναι θέμα δεσμευμένου αρχείου από κάποιο πρόγραμμα. Τώρα που έκανες αντίγραφο δοκίμασες να διαγράψεις το αρχικό αρχείο; Αν είναι δεσμευμένο κάπου δεν θα σε αφήσει.

Δεν ειναι δεσμευμενο αρχειο. Τα διεγραψα κανονικα. Κατι αλλο παιζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...