mchrisober Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Παιδες εχω το εξης προβλημα, θελω να συγχρονισω της επαφες μου με τον υπολογιστη μου. εχω το Iphone 4. Αλλα οταν ειχα δοκιμασει να συγχρονισω με outlook τοτε δεν κρατουσε τα επιπλεον νουμερα σε επαφες, πχ κρατουσε μονο 2 νουμερα απο τα 5 που ειχα σε μια επαφη. Μπορω να κανω κατι να το διορθωσω? Επισης εαν καποιος ξερει εαν το προβλημα λυνεται και με google synsc θα με βολευε πολυ. Thanks
georgeadams Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Το iPhone σου επιτρέπει να έχεις στις επαφές σου πολλά πεδία του ίδιου τύπου, πχ κινητό, σπίτι κλπ. Το outlook δεν το υποστηρίζει αυτό, με αποτέλεσμα, αν έχεις σε μια επαφή 2τηλεφωνα καταχωρημένα ως "κινητό", κατά το sync να σβήνει το ένα. Δες τί πεδία έχει το outlook στις επαφές και ονόμασε τα αντίστοιχα στο iphone πριν το sync.
mchrisober Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 φιλε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου, εγω σε πολλες επαφες εχω απο 3 τηλ και πανω... Οποτε υποθετω το Outlook δεν ειναι για μενα.. Το Google contacts θα μπορουσε να μου πει καποιος πως δουλευει και εαν θα ελυνε το προβλημα μου?
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ναι, θα το έλυνε και είναι η καλύτερη λύση για να μη χάσεις ποτέ τις επαφές σου και να τις έχεις σε ελάχιστο χρόνο σε οποιαδήποτε συσκευή σου (iPhone, Android κ.α.). Απλά χρειάζεσαι λογαριασμό google και να ορίσεις στο iTunes/iPhone4/info/Sync contacts with... Google contacts. Εναλλακτικά, χωρίς iTunes μέσω Exchange από το ίδιο το iPhone (Ρυθμίσεις/Mail, Επαφές, Ημερολόγια/Λογαριασμοί-Προσθήκη/Microsoft Exchange. Οδηγός
mchrisober Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 σε ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια, εχω κανει τον λογαριασμο αλλα δεν συγχρονιζει τις επαφες, δηλ μπαινω στον λογαριασμο του Google kai δεν βλεπω τις επαφες που εχω στο iphone.. τι πρεπει να κανω???
mchrisober Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ναι, αλλα οταν τελειωνω τις ρυθμισεις δεν κανει sync...
kirileman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ναι, αλλα οταν τελειωνω τις ρυθμισεις δεν κανει sync... Πριν κάνεις κάτι άλλο, πήγαινε Ρυθμίσεις/mail, επαφές, ημερολόγια/Επαφές/Προεπιλογή και βάλε εκεί το exchange (πρέπει να είναι τώρα στην επιλογή "Από το pc μου", κάπως έτσι). Μετά, δημιούργησε μια επαφή στο κινητό και θα δεις (εκτός απροόπτου) ότι θα εμφανιστεί και στο google. Το θέμα είναι πως να μεταφερθούν όλες οι επαφές από την κατηγορία "απο το pc μου" (που βρίσκονται τώρα και γι'αυτό δε συγχρονίζουν) στην κατηγορία "exchange" γιατί μόνο εκεί θα συγχρονίσουν με google. Δεν το ξέρω, νομίζω υπάρχουν apps που το κάνουν, οπότε το αφήνεις, κάνεις delete το exchange λογαριασμό που έχεις ορίσει στο iPhone και δοκιμάζεις με τον πρώτο τρόπο, από το iTunes που είναι πιο εύκολος και σίγουρος. Όταν περαστούν όλες οι επαφές στο Google, στο επόμενο κινητό σου ή την επόμενη φορά που θα αναβαθμίσεις το iPhone 4 και θα το στήσεις από την αρχή (set as new device), θα μπορείς να ξαναφτιάξεις το exchange και να περαστούν οι επαφές από το google στο κινητό ασύρματα (αν ο πρώτος τρόπος δεν σε ικανοποιεί μια και συγχρονισμός γίνεται μόνο με τη σύνδεση κινητού και υπολογιστή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.