Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό Office - Αγγλικά windows

brooks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ελπίζω να το δημοσιεύω στην σωστή ενότητα.

Έχω παραγγείλει ένα λάπτοπ από Γερμανία με International U.S. keyboard με αγγλικά Windows 7. Αυτά έρχονται μαζί με το Office 2010 Starter που έχει το Word και το Excel σε περιορισμένο version με διαφημίσεις -αλλά είναι στα γερμανικά, άρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Έχω αγορασμένο το ελληνικό Office 2007 Home Edition. Θα μπορώ να το εγκαταστήσω στο λάπτοπ και να το χρησιμοποιήσω ή θα έχω πρόβλημα συμβατότητας ή δεν ξέρω τι άλλο;

Δημοσ.

Πριν κανεις install το Office 2007 Home Edition πηγαινε στο windows update και κατεβασε το πακετο γλωσσας για ελληνικα και θα εισαι ετοιμος και σιγουρος! ^_^

Δημοσ.

Δυνατότητα να κατεβάσεις το πακέτο γλώσσας υπάρχει αν θυμάμαι καλά μόνο στις εκδόσεις Professional και Ultimate των Windows 7.

Παρά ταύτα νομίζω ότι δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με το ελληνικό Office 2007 Home Edition.

Άλλωστε το ελληνικό Office 2003 το έχω εγκαταστήσει σε Αγγλικά ΧΡ και δούλευε μια χαρά.

Γιατί λοιπόν να αποτελέσει εξαίρεση το ελληνικό Office 2007 Home Edition;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλεις το ΕΛληνικό Office.

Μπορείς να γυρίσεις και το λειτουργικό αν θέλεις στα Ελληνικά.

Τα 7 pro και ultimate καθώς και Vista Pro και Ultimate το κάνουν μέσα από το windows Update.

Οι υπόλοιπες εκδόσεις (π.χ. η Home premium) το κάνουν μέσω του Vistalizator (http://www.froggie.sk/). Κατεβάζεις το πρόγραμμα και το ανάλογο πακέτο για το λειτουργικό σου (MUI for Windows 32 ή 64 bit) και voila.

• Moderators
Δημοσ.

Ειστε σιγουροι οτι γινεται με τα Windows 7 Pro? Γιατι δε βλεπω καμια επιλογη, και ειναι αυθεντικα...

Δημοσ.

Sorry, άκυρο. Απ' ότι βλέπω μόνο σε Ultimate και Enterprise εκδόσεις αλλάζει η γλώσσα.

Δοκίμασε να πας Control Panel->Language and Region->Regional and Language Options->Keyboards and Languages και δες αν υπάρχει ενότητα Display Language. Αν υπάρχει πάτα Install/uninstall languages.

Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο κάντο με το Vistalizator.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...