brooks Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, ελπίζω να το δημοσιεύω στην σωστή ενότητα. Έχω παραγγείλει ένα λάπτοπ από Γερμανία με International U.S. keyboard με αγγλικά Windows 7. Αυτά έρχονται μαζί με το Office 2010 Starter που έχει το Word και το Excel σε περιορισμένο version με διαφημίσεις -αλλά είναι στα γερμανικά, άρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Έχω αγορασμένο το ελληνικό Office 2007 Home Edition. Θα μπορώ να το εγκαταστήσω στο λάπτοπ και να το χρησιμοποιήσω ή θα έχω πρόβλημα συμβατότητας ή δεν ξέρω τι άλλο;
nilosgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πριν κανεις install το Office 2007 Home Edition πηγαινε στο windows update και κατεβασε το πακετο γλωσσας για ελληνικα και θα εισαι ετοιμος και σιγουρος!
nikomas50 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δυνατότητα να κατεβάσεις το πακέτο γλώσσας υπάρχει αν θυμάμαι καλά μόνο στις εκδόσεις Professional και Ultimate των Windows 7. Παρά ταύτα νομίζω ότι δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με το ελληνικό Office 2007 Home Edition. Άλλωστε το ελληνικό Office 2003 το έχω εγκαταστήσει σε Αγγλικά ΧΡ και δούλευε μια χαρά. Γιατί λοιπόν να αποτελέσει εξαίρεση το ελληνικό Office 2007 Home Edition;
micos000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλεις το ΕΛληνικό Office. Μπορείς να γυρίσεις και το λειτουργικό αν θέλεις στα Ελληνικά. Τα 7 pro και ultimate καθώς και Vista Pro και Ultimate το κάνουν μέσα από το windows Update. Οι υπόλοιπες εκδόσεις (π.χ. η Home premium) το κάνουν μέσω του Vistalizator (http://www.froggie.sk/). Κατεβάζεις το πρόγραμμα και το ανάλογο πακέτο για το λειτουργικό σου (MUI for Windows 32 ή 64 bit) και voila.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ειστε σιγουροι οτι γινεται με τα Windows 7 Pro? Γιατι δε βλεπω καμια επιλογη, και ειναι αυθεντικα...
micos000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Sorry, άκυρο. Απ' ότι βλέπω μόνο σε Ultimate και Enterprise εκδόσεις αλλάζει η γλώσσα. Δοκίμασε να πας Control Panel->Language and Region->Regional and Language Options->Keyboards and Languages και δες αν υπάρχει ενότητα Display Language. Αν υπάρχει πάτα Install/uninstall languages. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο κάντο με το Vistalizator.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.