AGnostICxv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Καλησπερα.εχω windows 7 και ενα hp Pavilion 6500.οταν ανοιγω αρκετες φορες βιντεο απο youtube το μηχανημα φριζαρει για λιγα δευτερολεπτα κατα την διαρκεια του βιντεο και καποιες φορες εμεινε φριζαρισμενο το μηχανημα και αναγκαστικα να το κλεισω με reset.ολοι οι drivers μου ειναι αναβαθμισμενοι και το μηχαναμημα σκαναρισμενο για ιους και malware's.οταν γινεται αυτο το μηχανημα τρεχει συγκεκριμενα: skype,soulseek,mozilla με 1 tab και chrome που τρεχει το youtube ,2 tabs (με μοζιλα δεν το συζητω να ανοιξω βιντεο) edit. μολις ειδα αυτο το μηνυμα που εμφανιστηκε : Windows Problem: Video hardware error Files that help describe the problem: WD-20110604-1952.dmp sysdata.xml WERInternalMetadata.xml View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Φίλε μου κάτι "τρέχει απο πίσω" προφανώς και σου τρώει" ολον τον επεξεργαστή. Άνοιξε τον task manager και δες πια εφαρμογή σου τρώει cpu και ram εκείνη την στιγμή. Αν και έχεις κάνει scan όπως λές απο malware κτλπ εγώ θα σου έλεγα να μπείς σε safe mode και να ρίξεις αλλο ενα scan με superantispyware και malwarebytes
hawkpilot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Το laptop είναι αρκετά παλιό με αδύναμη κάρτα γραφικών. Μάλλον ζορίζεται πολύ με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται η κάρτα γραφικών. Ίσως με κάποιο καθάρισμα στο σύστημα ψύξης να λύσεις το πρόβλημα. Επίσης, δώσε αν μπορείς το ακριβές μοντέλο του.
AGnostICxv Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις.εχω σκαναρει με avast pro και με spyware doctor αλλα δεν βρηκαν κατι .το μηχανημα ειναι HP pavilion 6500 intel core2 duo CPU T7250 @2.00GHZ, 2GB RAM NVIDIA GEFORCE 8400MGS win 7 SP1 32 bit (ακριβης αντιγραφη απο το info του Ccleaner) καθαρισμα στο συστημα εννοεις στον ανεμιστηρα ;και πως θα το κανω αυτο ;
AGnostICxv Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ναι,αλλα στον Μοzilla ειναι χειροτερα.θα μου το κανει 7 στις 10 φορες που θα ανοιξω βιντεο απο εκει.στον chrome 3 στις 10.
OuTLaW321 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα! Πριν 2 μέρες έκανε 5-6 φορές συνεχόμενες διακοπές ρεύματος στην περιοχή μου! μετά από αυτό το pc δεν συνδεόταν καθόλου στο ρουτεράκι (ενώ το άλλο pc κανονικά..)! τελικά το έφτιαξα και τώρα είμαι σε παρόμοια θέση με τον θεματοδότη.. το pc αν και παλιό δουλεύει τέλεια! έλα όμως που μόλις ανοίξω ένα βιντεάκι στο youtube κολλάει!! το κάνει και με firefox και με chrome.. το περίεργο είναι ότι κολλάει μόνο στο youtube.. σκέφτηκα ότι ίσως να άρπαξε κάτι από τις διακοπές αλλά θα μου παρουσίαζε πρόβλημα μόνο στο youtube;; έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;;
hawkpilot Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Τα στοιχεία που έδωσες είναι αναλυτικά αλλά ζήτησα ακριβώς το μοντέλο για να κοιτάξω αν υποστηρίζονται τα Win7 επίσημα από την HP. Συνήθως τα HP έχουν ένα στικεράκι στο κάτω μέρος του φορητου που αναφερεται ακριβως το μοντέλο και το αντίστοιχο P/N. Ο καθαρισμός του συστήματος ψύξης του laptop δεν είναι ιδιαίτερα εύκολος. Μπορείς, για αρχή, να αγοράσεις ένα σπέι αέρα και να ψεκάσεις στις γρύλιες που έχει και ιδιαίτερα εκεί που είναι ο ανεμιστήρας. Πάντως, το μοντέλο της κάρτας γραφικών που έχεις έχει αποδειχτεί αρκετά προβληματικό. Σε κάποιο παλαιότερο νήμα, αν δεν κάνω λάθος, είχε αναφερθεί θέμα υπερθέρμανσης και καταστροφής του VGA chip. Καλό θα ήταν επίσης να δοκιμάσεις κάποιο stress test ή κάποιο ubuntu live cd. edit: δες εδώ -> http://www.gizmodo.c...eating_dying-2/ για τα προβληματικά VGA chips της nVidia (credits στον συμφορουμήτη kwstas_pap, δες αυτό το post: http://www.insomnia.gr/topic/410991-crazy-sundays-12062011/page__p__4087489?do=findComment&comment=4087489). ευχαριστω για τις απαντησεις.εχω σκαναρει με avast pro και με spyware doctor αλλα δεν βρηκαν κατι .το μηχανημα ειναι HP pavilion 6500 intel core2 duo CPU T7250 @2.00GHZ, 2GB RAM NVIDIA GEFORCE 8400MGS win 7 SP1 32 bit (ακριβης αντιγραφη απο το info του Ccleaner) καθαρισμα στο συστημα εννοεις στον ανεμιστηρα ;και πως θα το κανω αυτο ;
AGnostICxv Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 pavilion 6500 sν: CNF746439GM pn: KB34141EA#B1A SERVICE TAG DV6681 EV WARANTY pavilion 6500 αυτα αναφερει απο κατω απο το μηχανημα. στα λινκς δεν φαινεται δηλαδη να υπαρχει καποια λυση στο προβλημα. "Καλό θα ήταν επίσης να δοκιμάσεις κάποιο stress test ή κάποιο ubuntu live cd." θελεις να γινεις ποιο συγκεκριμενος ;
oneofthem Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 ο flash βγάζει αρκετά προβλήματα στις τελευταίες εκδόσεις του με αποτέλεσμα πολλοί να έχουν πρόβλημα και με το youtube είναι πιθανόν να έχεις κι εσύ τέτοιο πρόβλημα αλλά δεν έχω βρει κάποια άκρη για το πως λύνεται, ίσως να προσπαθήσεις ένα remove+reinstallation αν έχει κανείς κάποια άλλη ιδέα πάνω σε αυτό ας τη γράψει, με ενδιαφέρει κι εμένα
hawkpilot Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Περιέργως, η HP δεν αναγνωρίζει το μοντέλο σου. Τα dv6661ev και dv6680ev (που είναι πολύ κοντά σε αυτό που έδωσες) δεν υποστηρίζουν win7. Επίσης το part number που έδωσες παραπέμπει σε... plotter Κατέβασε το ubuntu live cd από εδώ http://www.ubuntu.co...ubuntu/download, επελεξε την desktop 32-bit έκδοση και κάψτην σε ένα cd. Ρύθμισε το laptop να ξεκινάει από optical drive και κάνε boot από το CD. θα σου βγάλει επιλογές, μία από τις οποίες είναι, αν θυμάμαι καλά, "try ubuntu". Επιλέγεις αυτήν και αφού φορτώσει το λειτουργικό προσπάθησε να μπεις στο youtube με firefox και να δεις αν μπορεις να δεις videos. pavilion 6500 sν: CNF746439GM pn: KB34141EA#B1A SERVICE TAG DV6681 EV WARANTY pavilion 6500 αυτα αναφερει απο κατω απο το μηχανημα. στα λινκς δεν φαινεται δηλαδη να υπαρχει καποια λυση στο προβλημα. "Καλό θα ήταν επίσης να δοκιμάσεις κάποιο stress test ή κάποιο ubuntu live cd." θελεις να γινεις ποιο συγκεκριμενος ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.