Προς το περιεχόμενο

Συνθεση υπολογιστη μεχρι 1900 ευρω

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδια εχετε δικαιο αλλα μου εχει κατσει στο ματι πολυ καλα ο i7 και η UD5 και ψηνομαι να τα παρω......για μνημες θα κερδισω τπτ αν παρω αυτες με τα 8αρια timings ή μπα??Για οθονη διαβασα διαφορα reviews που δεν ελεγαν και τοσο καλα λογια για την U2311h...τι λετε δεν θελω να εχω κανενα προβλημα στα games αλλα και γενικοτερα.....το AX850 θα σηκωνει ανετα το συστημα και με μια 2η 6950 ε;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια εχετε δικαιο αλλα μου εχει κατσει στο ματι πολυ καλα ο i7 και η UD5 και ψηνομαι να τα παρω......για μνημες θα κερδισω τπτ αν παρω αυτες με τα 8αρια timings ή μπα??Για οθονη διαβασα διαφορα reviews που δεν ελεγαν και τοσο καλα λογια για την U2311h...τι λετε δεν θελω να εχω κανενα προβλημα στα games αλλα και γενικοτερα.....το AX850 θα σηκωνει ανετα το συστημα και με μια 2η 6950 ε;;

Το 850άρι θα σηκώσει άνετα 2η 6950 αλλά στο wow τι να την κάνεις την 2η και πάλι ερωτώ...

Η 2311 είναι μία χαρά...

Για τις μνήμες τώρα τι να σου πω; Εδώ χάνεις λεφτά αλλού και αλλού πάρε αυτές με τα πιο χαμηλά timings...

ναι οντως..Δεν μπορω να καταλαβω,απλα θελεις να λες οτι εχω τον καλυτερο επεξεργαστη και την καλυτερη μητρικη?Κανεις video editing για να θελεις τον i7 2600?

2 6950 τι να τις κανεις?Ακομα και το πιο απαιτητικο παιχνιδι να παιζεις τι την χρειαζεσαι την δευτερη 6950 απο την στιγμη που θα παιζεις σε 1920x1080 αναλυση?

Και κατι τελευταιο,αφου ανοιγεις ενα θεμα εδω και ρωτας τι να παρεις με τα χρηματα που διαθετεις και αναλογα για την χρηση του pc σου και αφου σου λεμε τι να παρεις και εσυ εισαι σε ολα αντιθετος για ποιο λογο ανοιγεις θεμα τοτε?Αφου εισαι κολλημενος στον i7 2600 και σε καποια αλλα πραγματα?Υπαρχει λογος απο την στιγμη που απορριπτεις τις προτασεις που σου καναμε και αυτος ηταν ο λογος για τον οποιο ανοιξες το θεμα,για να σου πουμε τι ηταν καλυτερο να παρεις.και σου λεμε. Δεν θα δεις καμια σοβαρη διαφορα αναμεσα στον i5 2500k και τον i7 2600k.Αν ο πρωτος ας πουμε βγαζει 9 ο δευτερος θα βγαλει 9.3.Ασημαντη διαφορα.Ο i7 2600k ειναι πιο πολυ για εκεινους που θα κανουν επεξεργασια video,autocad και τετοια προγραμματα.

Μαγγες τελικα κατεληξα σε αυτα.....για πειτε και την γνωμη σας....:

Case: CoolerMaster HAF X 184.91

Cpu Cooler: Prolimatech Megahalems Rev.B 55

Fans: 2x CoolerMaster SickleFlow 17 + 3x Cooler Master MegaFlow 36

Cpu: Intel Core i7 2600K 269.41

Motherboard: Gigabyte Socket 1155 GA-Z68X-UD5-B3 263.70

RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz 82.48 ή Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL8 1600MHz 95.89

HDD: Western Digital 2TB Caviar SATA IIIBlack 126.04

DVD: LG DVD±RW GH22NS50 SATA 17,16

Psu: Corsair Power Supply AX850 183.69

GPU: GIGABYTE Radeon HD 6950 2GΒ 262.00

Mouse: Logitech G500 50.23

Mousepad: SteelSeries Qck Gaming Mouse Pad 10.50

Keyboard: Microsoft Sidewinder X4 Gaming Keyboard 43.51

Fan Controller: Lamptron FC5 V2 45

Monitor: Dell U2311H Ultrasharp 192,40

Συνολο: 1839

Δεν μου λετε ποιες μνημες αξιζει να παρω αυτες με τα 8αρια timings ή με τα 9αρια??

PC 1839 ευρώ και εν έτη 2011 λείπει το Νο1 hardware που δίνει "άλλον αέρα" στο PC :cry: Σημεία των καιρών...

Καταρχας ενταξει κουβεντα κανουμε προσπαθωντας να καταλαβω απο μονος μου τι αξιζει περισσοτερο αλλα ενταξει κλαιν δεν παρεξιγουμε....Τωρα στο θεμα μας....δηλαδη η 2η 6950 δεν χρειαζεται σε τετοια αναλυση που θα παιζω;;Σε ποση αναλυση βλεπεις διαφορα σε 2η καρτα;;δηλαδη αν καποτε παρω τηλεοραση 40-50 ιντσων και εχει και θυρα hdmi θα μπορω να παιζω και με μια καρτα;;Τωρα σε περιπτωση που παω για i5 η UD4 ειναι καλος συνδιασμος;;επισης αν παρω μνημες με 8αρια timings θα πρεπει να μπω στο bios και να τις ρυθμισω ή θα ειναι απο μονες τους ρυθμισμενες;;

δεν ξερω εσυ ποια θα επερνες με τον i5 και ποια με τον i7??

Δες την μητρική που σου έχει βάλει στην σύνθεσή του ο Coldfusion

ε ε ε ε ε ε ήθελα να πω δες και την μητρική που έχει βαλει στην σύνθεσή του ο Thanos :wub:

Μπα,οχι δεν πηγαινε εκει το νιαου.αλλα τωρα που κοιταξα το νημα αλλη μητρικη ειχα βαλει εγω και αλλη ο cold.

οποτε καρμεν ξανανιαου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...