Προς το περιεχόμενο

Συνθεση υπολογιστη μεχρι 1900 ευρω

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω μια ακομη ερωτηση στο fan controller θα συνδεσω τους 2 ανεμιστηρες της ψυκτρας σε 1 καναλι...αν για παραδειγμα λεει 1000rpm αυτο θα ειναι η ταχυτητα του ενος ανεμιστηρα η και των δυο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εχω μια ερωτηση....οταν βαζεις 2 καρτες γραφικων σε crossfire με ποια απο τις δυο καρτες συνδεεις την οθονη??

α και κατι αλλο....ποτε λετε να αρχισω να αγοραζω τα κομματια για το pc ???εννοω τωρα, σε 2 βδομαδες ή σε κανα μηνα??

Ευχαριστω.....

Στην πρώτη κάρτα γραφικών βαλτο το καλώδιο.Αλλα από όσο ξέρω και στην δεύτερη δεν θα έχεις πρόβλημα

Ακόμη να το πάρεις ;

Σε τι έχεις καταλήξει ;

Στην πρώτη κάρτα γραφικών βαλτο το καλώδιο.Αλλα από όσο ξέρω και στην δεύτερη δεν θα έχεις πρόβλημα

Ακόμη να το πάρεις ;

Σε τι έχεις καταλήξει ;

οχι δεν τα πηρα ακομα επειδη ειναι να δωσω αρκετα λεφτα ειπα να το σκεφτω καλα, και τελικα κατελειξα στα ιδια....δηλαδη για ι7 2600κ και μια gigabyte UD5 που σε crossfire δουλευει και τις δυο καρτες x16 και οχι x8 σαν τις περισσοτερες....τι λες??

ποτε λες να αρχισω να αγοραζω πραγματα??

Αν ο μόνος λόγος να πάς σε i7/UD5 είναι το 16x στις PCI-X, τοτε λάθος το σκέφτεσαι. Οι διαφορές είναι απειροελάχιστες σε 8x/16x και αποκτούν μόνο κάποιο νόημα αν κάνεις CF/SLI με dual cards, δηλαδή Quad SLI/CF πχ. 2x 6990/5970/4870x2/GTX590 κλπ

τεσπα ενταξει θα το ξανασκεφτω αλλα δεν μου απαντησατε ποτε ειναι καλη περιοδος για αγορες??

πάντα, αρκεί να την ψάξεις σε ποιά καταστήματα και πού έχουν καλύτερες τιμές η ακόμα και προσφορές.

οχι δεν τα πηρα ακομα επειδη ειναι να δωσω αρκετα λεφτα ειπα να το σκεφτω καλα, και τελικα κατελειξα στα ιδια....δηλαδη για ι7 2600κ και μια gigabyte UD5 που σε crossfire δουλευει και τις δυο καρτες x16 και οχι x8 σαν τις περισσοτερες....τι λες??

ποτε λες να αρχισω να αγοραζω πραγματα??

Εγώ σου λέω ένα ΟΧΙ σε i7 πεταμένα λεφτά .

Στο ποστ 21# που έκανε ο Θάνος μια πάρα πολύ καλή σύνθεση πάνε σε εκείνην και άσε τους i7 και της μητρικές των 200Ε +.

Όπως είπε και ο ninos30 διαφορες δεν θα δεις από το Χ8 στα Χ16 σε CF η SLI

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...