pavlos0160 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Ναι και μάλιστα το έχω το goldaki μια χαρά θα σε καλύψει αλλά και με 750άρι corsair είσαι οκ. Για πληκτρολόγιο όποιο σου κάνει κλικ edit: Με έφαγε ο Ninooooooooooooooooooooooooo α δηλαδη και με το 750αρι σε crossfire θα ειμαι οκ ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 α δηλαδη και με το 750αρι σε crossfire θα ειμαι οκ ε? Έκανα edit παραπάνω και έβαλα ακόμα ένα PSU. Δες κι αυτό edit: Με έφαγε ο Ninooooooooooooooooooooooooo Ζητώ ταπεινά συγνώμη κυρία μου Δεν θα ξαναεπαναληφθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 αυτο που με καιει τωρα ειναι αν θα παω σε i7 2600k με UD5 ή σε i5 2500k με UD4.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 I5 2500k... Εκτός αν θέλεις να τρέχεις μετροπρογράμματα και να καμαρώνεις. Gaming και τα τοιάυτα, δεν θα δεις διαφορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 οσο αναφορα τα μαγαζια καμια γνωμη??? για το visionstudio εχω ακουσει καλα λογια....τωρα για msystems, MG και digital master δεν ξερω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 οσο αναφορα τα μαγαζια καμια γνωμη??? για το visionstudio εχω ακουσει καλα λογια....τωρα για msystems, MG και digital master δεν ξερω.... Πάρ' τα όλα από Visionstudio μιας που είσαι από Σαλόνικα. Απ'ότι είδα μόνο η ψήκτρα είναι από άλλο μαγαζί. Πάρε αυτήν που σου έβαλα εγώ, που είναι λίγο καλύτερη, και φθηνότερη και την έχει το Visionstudio. Τι άλλο παίρνεις από διαφορετικό μαγαζί? (εκτός από την οθόνη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Ζητώ ταπεινά συγνώμη κυρία μου Δεν θα ξαναεπαναληφθεί Καλά δέχομαι οσο αναφορα τα μαγαζια καμια γνωμη??? για το visionstudio εχω ακουσει καλα λογια....τωρα για msystems, MG και digital master δεν ξερω.... Από Vision όλα καλά απλά έχουν ένα θέμα με την παράδοση... Από msystems και digital master ότι σου λένε για παράδοση αυτό είναι... Για το MG δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ναι αλλα απο το να βαλει 2* 6950 καλυτερα ειναι η 6990 πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ας παρει μια 6950.μη το παραχεσει με τις υπερβολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 αν βαλω μια 6950 και βαλω αλλη μια μεχρι το χριστουγεννα σαφως δεν θα εχει πεσει η τιμης της???και επιπλεον θα εχω περασει την 6970 ε? α και κατι αλλο.....για dvd recorder αυτο πως σας φαινεται???θα το παραγγειλω μαζι με την 6950.... Καλά δέχομαι Από Vision όλα καλά απλά έχουν ένα θέμα με την παράδοση... Από msystems και digital master ότι σου λένε για παράδοση αυτό είναι... Για το MG δεν ξέρω δηλαδη ειναι εμπιστα και msystems και το digital master ε?? για το eworld καμια γνωμη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 έχω πάρει αρκετά πραγματάκια από εκεί σήμερα το παραγγέλνεις, κάνεις κατάθεση στήν τράπεζα και αύριο έχεις τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 έχω πάρει αρκετά πραγματάκια από εκεί σήμερα το παραγγέλνεις, κάνεις κατάθεση στήν τράπεζα και αύριο έχεις τα πράγματα. απο που δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 από το eworld Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 δηλαδη απο ολα τα μαγαζια που θα κανω τις παραγγελιες να πληρωσω με καταθεσεις??νομιζω γλυτωνω μεταφορικα ετσι ε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 δηλαδη απο ολα τα μαγαζια που θα κανω τις παραγγελιες να πληρωσω με καταθεσεις??νομιζω γλυτωνω μεταφορικα ετσι ε?? αυτό δέν μπορώ να στό πώ εγώ... θα το δείς στόν τρόπο πληρωμής πού γίνετε στό κάθε κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.