Arctic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Υπάρχει το speedfan. Πρέπει με δοκιμές να δεις ποιος είναι ο κάθε ανεμιστήρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ωραίο θεματάκι (το διάβασα όλο) Δείχνει οτι οι insomnia έχουν γερά νεύρα και τρελή διάθεση να βοηθήσουν (όχι οτι δεν το ήξερα αλλα νομίζω πως αυτό το θέμα ήταν ένα test επιδόσεων εξυπηρέτησης) Παιδιά λέω λίγο πρίν τα Χριστούγεννα να φτιάξω (η έρευνα βέβαια θα ξεκινήσει απο Οκτώμβρη) κι εγω ένα PC (για τον εαυτό μου, αυτήν την φορά) και ελπίζω να δείξετε την 10% αυτής της διάθεσης... Άντε καλές διακοπές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Αντέχουμε και άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Όσο έχεις Karmen μην φοβάσαι τίποτα (και φυσικά ουκ ολίγοι άλλοι) Και γνώσεις υπάρχουν και πάνω απ' όλα μεγάλη υπομονή και επιμονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Όσο έχεις Karmen μην φοβάσαι τίποτα (και φυσικά ουκ ολίγοι άλλοι) Και γνώσεις υπάρχουν και πάνω απ' όλα μεγάλη υπομονή και επιμονή και ειδικά μερικοί μερικοί έχετε άφθονα και από τα δύο :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως ΕΣΕΝΑ εννοούσα Πω-Πω-Πω τόσες φιλοφρονήσεις στο Insomnia δεν μπορώ... Θα αρχίσουμε να αγκαλιαζόμαστε σε λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Α α αα εγώ ξέρω έναν.... κάτσε να δεις πως το λένε... Niiiiii...Niiiiii... Niko? όχι Nino!!!!! Ναι ναι και είναι και Αρης στην ομάδα... Αυτός και αν δεν έχει υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Α α αα εγώ ξέρω έναν.... κάτσε να δεις πως το λένε... Niiiiii...Niiiiii... Niko? όχι Nino!!!!! Ναι ναι και είναι και Αρης στην ομάδα... Αυτός και αν δεν έχει υπομονή +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Παυλε κατ αρχην μπραβο σου για το συστημα και για την υπομονη σου να το στησεις μονος σου.Το διαβαζω το θεμα απο την αρχη και καποια στιγμη εδωσα και εγω μια γνωμη και μαλιστα προεβλεψα 50 σελιδες!!!!!Θα το κανω αλλη μια φορα και τελευταια γιατι δεν εχω την υπομονη των απο πανω! 1. Μην το κουραζεις τσαμπα το συστημα σου με τα banchmarks χωρις να εχεις κλοκαρει τπτ.....Δεν αξιζει τον κοπο!Ειναι σαν να εχεις ενα αυτοκινητο 500 αλογα και να το εχεις στην νεκρα και να πατας το γκαζι στο τερμα.... 2. Βαλε εναν ssd να δεις που θα ειναι σαν καινουριο πιο γρηγορο 3. Ασε τα ανεμηστηρακια και που ειναι καλυτερα να τα βαλεις.Οπου και να μπουν το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο θα φυσανε αυτη ειναι η δουλεια τους. 4. Θα στο πω και εγω οπως και ολοι οι απο πανω οι θερμοκρασιες σου για καλοκαιρι ειναι τουμπανο δεν εχεις κανενα προβλημα ουτε εχεις κανει καμια βλακεια στο στησιμο γιατι ή δεν θα δουλευε ή θα εβλεπες τρελες θερμοκρασιες στην cpu απο gpu μερια 70 βαθμοι σε benchmark ειναι αρκετα καλα και 35% ο ανεμηστηρας ειναι και αυτος καλα αν χρειαστει θα ανεβει απο μονος του...δεν ειναι χαζος! Και ενα τελευταιο εχεις ολα τα καλα να το σηκωσεις στον θεο (5ghz) ριχτου στο κεφαλι να το γουσταρεις γι αυτο το πηρες οχι να το ξεψειριζεις για τα ανεμηστηρακια και για την θερμοκρασια μεσα στο κατακαλοκαιρο!!!! Αυτα απο εμενα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ενταξει το pc ειναι αντε γεια....παιζω LoL, GTA IV και Need For Speed Shift 2 και δεν μασαει τπτ στα τερμα high τα setting....Στο GTA με οσες ωρες και να παιξω η GPU δεν παει πανω απο 67 βαθμους με τον ανεμιστηρα στο 45%...εχω φτιαξει δικο μου profile στο msi afterburner.....η ram πανω απο 40% δεν την εχω δει να πηγαινει και οι πυρηνες πανω απο 47 δεν εχουν παει...σε idle στους 33-39 βαθμους ειναι.... Βεβαια αν στο gta βαλω τα γραφικα στα ultra high κανει πολυ ελαφρα κολληματα συνεχεια αλλα γιατι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 δες στα settings ποση ram στην καρτα γραφικων απαιτει ειναι fully unoptimized το συγκεκριμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 δες στα settings ποση ram στην καρτα γραφικων απαιτει ειναι fully unoptimized το συγκεκριμενο. τώρα μάλιστα.... χαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 ε να μην συμμετασχω και γω τωρα που το εχω φρεσκο το θεμα; χαχαχα, παντως περα απο την πλακα, μου ζηταγε πανω απο 1 giga στην gpu το συγκεκριμενο με ολα high και 1080p αναλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 ε να μην συμμετασχω και γω τωρα που το εχω φρεσκο το θεμα; χαχαχα, παντως περα απο την πλακα, μου ζηταγε πανω απο 1 giga στην gpu το συγκεκριμενο με ολα high και 1080p αναλυση. φυσικά και να συμμετάσχεις φίλε μου, απ' ότι είδες έχει μπόλικο φαί για όλους εδώ όσο για το γέλιο δεν πήγενε σε εσένα, θα καταλάβεις παρακολουθώντας το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Και ναι φτάσαμε 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.