pavlos0160 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ναι 2 4πινα εχει αρα ειμαι σωστος.... στην 6950 που θα μου ερθει απο βδομαδα θα βαλω αυτο το καλωδιο που εχει 2 4πινα + 2 2πινα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ναι 2 4πινα εχει αρα ειμαι σωστος.... στην 6950 που θα μου ερθει απο βδομαδα θα βαλω αυτο το καλωδιο που εχει 2 4πινα + 2 2πινα ?? Στην 6950 θα βάλεις αυτό που έχει 2 6πινα και δίπλα τους έχουν 2πινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Στην 6950 θα βάλεις αυτό που έχει 2 6πινα και δίπλα τους έχουν 2πινα... ναι χαιρομαι που μου τα λες απο μονη σου και δεν χρειαζεται να περιγραφω.... αυτο το καλωδιο συνδεεται μια 1 connector στο τροφοδοτικο και βγαζει δυο τετοια που λες.... να σε πω με τον επεξεργαστη ζοριστηκα λιγο γιατι δεν ξερω αν εβαλα καλη ποσοτητα παστας.....εβαλα στο επεξεργαστη και ηταν σχεδον ολο ασπρο αλλα δεν ηταν πολυ παχυ απ οτι ειδα γιατι νομιζα οτι εβαλα πολυ....και μετα εριξα λιγο ακομα σαν κυκλο στη μεση του επεξεργαστη....τ λες??? υπαρχει περιπτωση να καει ο επεξεργαστης με την μια μολις τον αναψω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ναι χαιρομαι που μου τα λες απο μονη σου και δεν χρειαζεται να περιγραφω.... αυτο το καλωδιο συνδεεται μια 1 connector στο τροφοδοτικο και βζαζει δυο τετοια που λες.... yep αυτό είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αν μπουν αναποδα δεν δουλευουν.Δεν θα αναβει οταν το παταει το κουμπι Νομίζω είναι παράλογο(χωρίς να το έχω δοκιμάσει). Εδώ παίρνει μπροστά με κατσαβίδι τι ρόλο να παίζει η πολικότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 να σε πω με τον επεξεργαστη ζοριστηκα λιγο γιατι δεν ξερω αν εβαλα καλη ποσοτητα παστας.....εβαλα στο επεξεργαστη και ηταν σχεδον ολο ασπρο αλλα δεν ηταν πολυ απ οτι ειδα γιατι νομιζα οτι εβαλα πολυ....και μετα εριξα λιγο ακομα σαν κυκλο στη μεση του επεξεργαστη....τ λες??? υπαρχει περιπτωση να καει ο επεξεργαστης με την μια μολις τον αναψω?? Να καεί από πάστα τσου Να καεί από κακές συνδέσεις χμμμμμμμμμμμμμ Δες τον οδηγό του ραφ για την πάστα, ένα μικρό κόκο σαν μικρή φακή θέλει στη μέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Να καεί από πάστα τσου Να καεί από κακές συνδέσεις χμμμμμμμμμμμμμ Δες τον οδηγό του ραφ για την πάστα, ένα μικρό κόκο σαν μικρή φακή θέλει στη μέση εγώ είχα βάλει σαν ρεβύθι και δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 το πολυ πολυ να βλεπω οτι ανεβαζει θερμοκρασιες και να ξανααλλαξω την παστα ε?? Ειμαι ετοιμος περιμενω μονο να μου ερθει η 6950 και τον αρχιζω..... Α και κατι αλλο στον σκληρο δισκο βλεπω οτι δεν εχει jumperακι οπως ειχε ο δισκος απο το παλιο μου pc που το αλλαζες για master ή slave..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εγώ είχα βάλει σαν ρεβύθι και δεν είχα πρόβλημα. Δε πα να βάλεις και φασόλια γίγαντες το πολυ πολυ να βλεπω οτι ανεβαζει θερμοκρασιες και να ξανααλλαξω την παστα ε?? Ειμαι ετοιμος περιμενω μονο να μου ερθει η 6950 και τον αρχιζω..... Α και κατι αλλο στον σκληρο δισκο βλεπω οτι δεν εχει jumperακι οπως ειχε ο δισκος απο το παλιο μου pc που το αλλαζες για master ή slave..... Αυτό έλειπε να είχε jumperaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 μολις βαλω και την 6950 τι κανω τον αναβω και τι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 μολις βαλω και την 6950 τι κανω τον αναβω και τι?? Μόλις την βάλεις μην τον ανάψεις... Αστονε να κάθεται να σε κοιτάει... Ρε συ pavlo μας δουλεύεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μόλις την βάλεις μην τον ανάψεις... Αστονε να κάθεται να σε κοιτάει... Ρε συ pavlo μας δουλεύεις; δεν εννοω αυτο ρε λεω τον αναβω και τι θα μου βγαλει??επειδη θα ναι η πρωτη φορα μηπως φορτωνει τπτ ξερω γω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 δεν εννοω αυτο ρε λεω τον αναβω και τι θα μου βγαλει??επειδη θα ναι η πρωτη φορα μηπως φορτωνει τπτ ξερω γω... Αφού θα είναι άδειος ο σκληρός τι να φορτώσει;;; Εγκατάσταση λειτουργικού θα κάνεις, drivers μπλα μπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 οκ ενταξει comple δηλαδη βαζω λειτουργικο και εφυγα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ναι και ελπιζουμε να μας αφησεις και εμας...Να παμε για καμια βουτια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.