pavlos0160 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ναι αυτή έχω ωραια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Άντε και κανέναν ssd πάρε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Άντε και κανέναν ssd πάρε τώρα αραξε ακομα δεν εχω τπτ...στο περιμενε ειμαι ακομα...παρηγγειλα την 6950 απο digital master λεει οτι 8α ερ8ει σε 1-2 μερες....οντως ερχεται σε τοσο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 η κάρτα θα έρθει αν οχι σε 1 η 2 ημέρες θα έρθει... ssd πότε θα πάρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 η κάρτα θα έρθει αν οχι σε 1 η 2 ημέρες θα έρθει... ssd πότε θα πάρεις? κατσε πρωτα να το συναρμολογησω να το δουλεψω και τελος καλοκαιριου βλεπουμε και για ssd.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 πρώτα απο εκεί θα ξεκίναγες και μετά όλα τα άλλα... ξέρεις μια παροιμία τι λέει? στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. αυτό έχεις εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 πρώτα απο εκεί θα ξεκίναγες και μετά όλα τα άλλα... ξέρεις μια παροιμία τι λέει? στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. αυτό έχεις εσύ. Χαχαχα Δεν έκανες παραγγελία τίποτε άλλο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Χαχαχα Δεν έκανες παραγγελία τίποτε άλλο ; τα εχω παραγγειλει ολα απλα περιμενω.... Δεν μου λετε γινεται να τον συναρμολογησω και να τον δουλεψω χωρις καρτα γραφικων και μετα οταν ερθει να την βαλω??γιατι θα αργησει μου ειπανε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 τα εχω παραγγειλει ολα απλα περιμενω.... Δεν μου λετε γινεται να τον συναρμολογησω και να τον δουλεψω χωρις καρτα γραφικων και μετα οταν ερθει να την βαλω??γιατι θα αργησει μου ειπανε.... Αν η μητρική σου έχει Onboard Κάρτα γραφικών ναι... (δεν θυμάμαι κια ποια έβαλες) αν είναι καμία high end λογικά δεν έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Αν η μητρική σου έχει Onboard Κάρτα γραφικών ναι... (δεν θυμάμαι κια ποια έβαλες) αν είναι καμία high end λογικά δεν έχει πφφφφ μ****ια γιατι εχω παραγγειλει την Gigabyte z68x UD4 αρα θα πρεπει να περιμενω μεχρι να εχω ολα τα κομματια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ερωτηση..... Αυτη λεει τπτ??γιατι ειναι και πιο φθηνη απο την gigabyte....ξερει κανεις αν ξεκλειδωνει?? Οπως και αυτη μου ειπατε οτι δεν ξεκλειδωνει ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ανετα τα 50 ποστ σας λεω...ΑΝΕΤΑ!!και ειμαστε στην καρτα γραφικων ακομα..Εχουμε και ssd σε λιγο καιρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Χαχα βαγγελη οντως.αλλα δεν πειραζει,αρκει να εχουμε καλο αποτελεσμα. οσον αφορα την 6950 την Sapphire την φοβαμαι λιγο.αμα ειναι απο τις πρωτες με το reference design σιγουρα θα ξεκλειδωσει.αλλα εαν δεν την παρεις δεν μπορουμε να ξερουμε).μπορει να εχει και λαθος φωτογραφια το καταστημα. οποτε.... εγω η την Μsi η την gigabyte που μολις καταφερε η κυρια και την ξεκλειδωσε.εχει 5 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 οκ μενω οπως εχω αρα με Gigabyte 6950 2GB..... Κατι αλλο....επειδη αυριο θα παρω ολα τα κομματια του pc εκτος απο την καρτα γραφικων που θα μου ερθει την αλλη βδομαδα λετε να το συναρμολογησω και να το εχω ετοιμο οταν μου ερθει η καρτα γραφικων ή να περιμενω να τα εχω ολα και μετα να αρχισω να το συναρμολογω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Οπως θελεις εσυ....η μητρικη που διαλεξες εχει επανω καρτουλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.