pavlos0160 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Αυτές δεν θα μπορείς να της ξεκλειδώσεις όμως η 2η h flex edition εχει dual bios...ετσι λεει στα specs...μπες ψαχτην για να ειμαι σιγουρος... Εσυ ποια λες να παρω τωρα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παρε την Gigabyte απο αλλου στα 256.35 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παρε την Gigabyte απο αλλου στα 256.35 € καλυτερη ειναι η gigabyte?? λεω να παρω αυτην την flex edition τι λες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ναι γιατί ξεκλειδώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ναι γιατί ξεκλειδώνει η flex edition στανταρ δεν ξεκλειδωνει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ναι όπως σου είπε ο rafail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ναι όπως σου είπε ο rafail. Δες εδω λεει οτι εχει Dual Bios switch.... Και εδω στην foto κατω.... Αρα θα μπορω να την ξεκλειδωσω ε?? Ποια απο τις δυο λετε να παρω πειτε τις γνωμες σας γρηγορα γιατι θελω να κανω την παραγγελεια πριν της 8μιση... ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (MSI) στα 284.36 ή ATI Radeon HD6950 Flex 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) στα 289.75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δες εδω λεει οτι εχει Dual Bios switch.... Και εδω στην foto κατω.... Αρα θα μπορω να την ξεκλειδωσω ε?? Ποια απο τις δυο λετε να παρω πειτε τις γνωμες σας γρηγορα γιατι θελω να κανω την παραγγελεια πριν της 8μιση... ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (MSI) στα 284.36 ή ATI Radeon HD6950 Flex 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) στα 289.75 Η 1η 6950 ξεκλειδωνει σε 6970 αρα ειναι vfm. Εγω ξερω πως οι ρεφερενψε ξεκλειδωνουν. Μη το ρισκαρεις περνοντας την 2η. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Την Msi της εχω εγω και ο storm.και οι 2 ξεκλειδωσαν. Η sapphire δεν ξεκλειδωνει. Βεβαια ανεβηκε η msi.οταν την ειχαμε παρει ειχε 244. Να ξερεις οτι κατα πασα πιθανοτητα ξεκλειδωνει και αυτη αλλα στο λεω με καθε επιφυλαξη ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (PowerColor) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Την Msi της εχω εγω και ο storm.και οι 2 ξεκλειδωσαν. Η sapphire δεν ξεκλειδωνει. Βεβαια ανεβηκε η msi.οταν την ειχαμε παρει ειχε 244. Να ξερεις οτι κατα πασα πιθανοτητα ξεκλειδωνει και αυτη αλλα στο λεω με καθε επιφυλαξη ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (PowerColor) Δεν νομιζω να ξεκλειδωνει. Αλλα κ παλι πηγαινε σε msi καλυτερα. Military class ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Εαν ειναι ακριβως ιδια με τα link τοτε... PowerColor launches Radeon HD 6950 that unlocks shaders PowerColor HD 6950 PCS++ 2 GB POWERCOLOR PCS HD 6950 CAN UNLOCK ALL STREAM PROCESSORS Ξαναλεω οτι το λεω με καθε επιφυλαξη και δεν ξερω εαν ειναι ιδιες οι καρτες(μονο το αυτοκολλητο φαίνεται να μην ειναι ιδιο). Edit:αλλα και να μην ξεκλειδωσει,ριξε μια ματια σε αυτο.μικρο το κακο. Edit 2:παντως η φωτογραφια που εχουν στο vision της Powercolor πρεπει να ειναι αυτης με το 1 gigabyte Μνημη συμφωνα με το αυτοκολλητακι και το επισιμο site του κατασκευαστη Powercolor Edit 3:βεβαια ενα σχολιο απο το newegg λεει οτι ενω εχει το dual bios switch,δεν καταφερε να την ξεκλειδωσει Σχολια newegg Edit 4:μαλλον ειναι το τελευταιο edit γιατι αρχιζω να μπερδευομαι οσο το ψαχνω.λοιπον στο skroutz εαν βαλεις να το κανεις αναζητηση,στην ιδια τιμη στο visionstudio,εχει την φωτογραφια της reference και ιδου το link εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι reference και απλα εχουν κανει λαθος στην φωτογραφια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Λοιπον επειδη στο visionstudio δεν υπαρχει ουτε η gigabyte 6950 ουτε της MSI θα κανω την αγορα απο digital master....αρα ποια λετε να παρω απο τις δυο?? GIGABYTE Radeon HD 6950 2GΒ ή MSI Radeon HD 6950 2GB?? Οθονη εχω την DEll u2311h συνδεωνται κανονικα και οι δυο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Πάρε την πρώτη και κάνε τραπεζική κατάθεση να μην πληρώσεις μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Πάρε την πρώτη και κάνε τραπεζική κατάθεση να μην πληρώσεις μεταφορικά ΟΚ αυτη ξεκλειδωνει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ΟΚ αυτη ξεκλειδωνει?? Ναι αυτή έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.