Προς το περιεχόμενο

Συνθεση υπολογιστη μεχρι 1900 ευρω

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτές δεν θα μπορείς να της ξεκλειδώσεις όμως

η 2η h flex edition εχει dual bios...ετσι λεει στα specs...μπες ψαχτην για να ειμαι σιγουρος...

Εσυ ποια λες να παρω τωρα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ναι όπως σου είπε ο rafail.

Δες εδω λεει οτι εχει Dual Bios switch....

Και εδω στην foto κατω....

Αρα θα μπορω να την ξεκλειδωσω ε??

Ποια απο τις δυο λετε να παρω πειτε τις γνωμες σας γρηγορα γιατι θελω να κανω την παραγγελεια πριν της 8μιση...

ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (MSI) στα 284.36

ή ATI Radeon HD6950 Flex 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) στα 289.75

Δες εδω λεει οτι εχει Dual Bios switch....

Και εδω στην foto κατω....

Αρα θα μπορω να την ξεκλειδωσω ε??

Ποια απο τις δυο λετε να παρω πειτε τις γνωμες σας γρηγορα γιατι θελω να κανω την παραγγελεια πριν της 8μιση...

ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (MSI) στα 284.36

ή ATI Radeon HD6950 Flex 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) στα 289.75

Η 1η 6950 ξεκλειδωνει σε 6970 αρα ειναι vfm. Εγω ξερω πως οι ρεφερενψε ξεκλειδωνουν. Μη το ρισκαρεις περνοντας την 2η.

Την Msi της εχω εγω και ο storm.και οι 2 ξεκλειδωσαν.

Η sapphire δεν ξεκλειδωνει.

Βεβαια ανεβηκε η msi.οταν την ειχαμε παρει ειχε 244.

Να ξερεις οτι κατα πασα πιθανοτητα ξεκλειδωνει και αυτη αλλα στο λεω με καθε επιφυλαξη ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (PowerColor)

Την Msi της εχω εγω και ο storm.και οι 2 ξεκλειδωσαν.

Η sapphire δεν ξεκλειδωνει.

Βεβαια ανεβηκε η msi.οταν την ειχαμε παρει ειχε 244.

Να ξερεις οτι κατα πασα πιθανοτητα ξεκλειδωνει και αυτη αλλα στο λεω με καθε επιφυλαξη ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (PowerColor)

Δεν νομιζω να ξεκλειδωνει. Αλλα κ παλι πηγαινε σε msi καλυτερα. Military class ! :P

Εαν ειναι ακριβως ιδια με τα link τοτε...

PowerColor launches Radeon HD 6950 that unlocks shaders

PowerColor HD 6950 PCS++ 2 GB

POWERCOLOR PCS HD 6950 CAN UNLOCK ALL STREAM PROCESSORS

Ξαναλεω οτι το λεω με καθε επιφυλαξη και δεν ξερω εαν ειναι ιδιες οι καρτες(μονο το αυτοκολλητο φαίνεται να μην ειναι ιδιο).

Edit:αλλα και να μην ξεκλειδωσει,ριξε μια ματια σε αυτο.μικρο το κακο.

Edit 2:παντως η φωτογραφια που εχουν στο vision της Powercolor πρεπει να ειναι αυτης με το 1 gigabyte Μνημη συμφωνα με το αυτοκολλητακι και το επισιμο site του κατασκευαστη Powercolor

Edit 3:βεβαια ενα σχολιο απο το newegg λεει οτι ενω εχει το dual bios switch,δεν καταφερε να την ξεκλειδωσει Σχολια newegg

Edit 4:μαλλον ειναι το τελευταιο edit γιατι αρχιζω να μπερδευομαι οσο το ψαχνω.λοιπον στο skroutz εαν βαλεις να το κανεις αναζητηση,στην ιδια τιμη στο visionstudio,εχει την φωτογραφια της reference και ιδου το link

εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι reference και απλα εχουν κανει λαθος στην φωτογραφια.....

Λοιπον επειδη στο visionstudio δεν υπαρχει ουτε η gigabyte 6950 ουτε της MSI θα κανω την αγορα απο digital master....αρα ποια λετε να παρω απο τις δυο??

GIGABYTE Radeon HD 6950 2GΒ ή MSI Radeon HD 6950 2GB??

Οθονη εχω την DEll u2311h συνδεωνται κανονικα και οι δυο??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...