pavlos0160 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Πάρε τους τηλέφωνο και ρώτα... Αν δεν θες να πάρεις τηλ κάνε κλικ στο λινκ και μίλα τους Live http://www.eworld.com.gr/front/contact Θα δώσεις τον αριθμό της παραγγελίας σου και θα σου πουν. Α σε ποιο απο όλα σου έχει έλεγχο διαθεσιμότητας; edit: Τα βλέπω όλα άμεσα διαθέσιμα γι' αυτό σε ρωτάω εκει που παταω για να δω τις παραγγελειες μου λεει ελεγχος διαθεσιμοτητας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αν πατήσεις και πάνω στον κωδικό της παραγγελίας θα σε βάλει μέσα και θα δεις που έχει σκαλώσει αν κάνεις κλικ σε ένα ένα τα είδη. Πάντως αν τα έψαξα καλά τα δείχνει ότι τα έχει άμεσα διαθέσιμα όλα όσα έγραψες... Κάνε ένα τηλ ή μίλησέ τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εχω κανει μια παραγγελεια απο eworld εδω και 5 μερες και λεει ακομα <<ελεγχος διαθεσιμοτητας>> και δεν μου εχουν στειλει τπτ....γενικα αργουν ξερει κανεις? ειχα παραγγείλει ενα λαπτοπ και μια τσαντα και την επομενη μερα ηρθαν... sorry ακυρο, απο e-gate τα ειχα παραγγειλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 σωστά. έχω πάρει πάρα πολλά πράγματα από εκεί, πάντα κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και έρχονται την άλλη μέρα. μιλάω για eworld Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγώ τα καλώδια που είχα παραγγείλει έλεγαν 7-15 εργάσιμες και ήρθαν την 16η! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγώ τα καλώδια που είχα παραγγείλει έλεγαν 7-15 εργάσιμες και ήρθαν την 16η! 7-15 εργασιμες για να ερθει το προιον σε αυτους και 1 για να το στειλουν σε σενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Είπα το αντίθετο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Είπα το αντίθετο; Εγώ να πω για τα δικά μου καλώδια ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγώ να πω για τα δικά μου καλώδια ή μπα; Οχι εσύ μήν πείς...μάλλον τώρα τελευταία έχουν πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγώ να πω για τα δικά μου καλώδια ή μπα; πές το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Οχι εσύ μήν πείς...μάλλον τώρα τελευταία έχουν πρόβλημα! πές το. :mad: :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 :mad: :mad: Μεθαύριο θα με κεράσεις ποτό..κλείνεις μήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Παίζε με τον πόνο ρε :cry: Δεν μου κάθονται οι παραγγελίες τελευταία γμτ :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Παίζε με τον πόνο ρε :cry: Δεν μου κάθονται οι παραγγελίες τελευταία γμτ :cry: και οποτε μπαινεις στο visionstudio κλεινουν τους σερβερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ειχα παραγγείλει ενα λαπτοπ και μια τσαντα και την επομενη μερα ηρθαν... sorry ακυρο, απο e-gate τα ειχα παραγγειλει. Εγραψες φιλαρακι παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.