drentas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Όλοι οι ανεμιστήρες που φοράει το HAF είναι αυτοί που δίνεις στο link. Ακόμα και ο μπροστά που λέει 23cm είναι ίδιος, οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το πάνω μέρος το τραβάς και βγαίνει, έχει κάτι κλιψάκια από την μέσα πλευρά τα οποία πατάς πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 έλα μέχρι τα 50 έχουμε άλλα 22. πάμε γερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Όλοι οι ανεμιστήρες που φοράει το HAF είναι αυτοί που δίνεις στο link. Ακόμα και ο μπροστά που λέει 23cm είναι ίδιος, οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το πάνω μέρος το τραβάς και βγαίνει, έχει κάτι κλιψάκια από την μέσα πλευρά τα οποία πατάς πρώτα. Δηλαδη ο πανω ο πλαγιος και ο μπροστα ειναι Megaflow 200mm ε??Ο πλαινος και ο πανω χωρις led δεν ειναι?? Αυτα τα κλιψακια που λες που ειναι ακριβως γιατι δυσκολευομαι λιγο να τα βρω... έλα μέχρι τα 50 έχουμε άλλα 22. πάμε γερα! Το χουμε εχουν να πεσουν ερωτησεις ακομααααα......εχω ακομα να το συναρμολογησω και μετα να το δουλεψω αρα πιστευω τις 50 τις εχουμε σιγουρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μόνο το LED απουσιάζει. Για του λόγου το αληθές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ξερει κανεις ο πανω ο ανεμιστηρας και ο πλαινος που εχει το HAF-X ειναι με LED? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ο μονος με led ειναι ο μπροστα ολοι οι υπολοιποι ειναι χωρις led. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis0000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 γεια,τυχαια ειδα εδω αυτα που λετε αυτα που ζηταει ο θεματογραφος....αν φαμε 50 σελιδες λιγες θα ειναι...εγω πιστευω οτι θα ξεπερασουμε τις 50 σελιδες... για το λειτουργικο δε θα φαμε καμια 5αρια σελιδες? απορω θεματογραφε..εχεις λεφτα να παρεις μηχανημα με 1900 ευρω και βλεπω σε καποια σελιδα να λες "να παρω αυτες τις μνημες να γλυτωσω ενα 20αρακι" ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ δινεις τοσα κα ιτοσα και κολλας στα -20 ευρω? θα μας τρελανεις? φυσικα απαραδεκτος αν δε παρεις ssd εγω ενα απλο pentium εχω, και εγω θελω να φτιαξω pc φετος καποια στιγμη με 2000 € (θα σας ζαλισω και εγω οταν ερθει εκεινη η ωρα....ειδικα την καρμεν...που τοσα ξερει! ) αλλα αυτο το κολλημα να μη παιρνεις ssd με συγχωρεις αλλα ελεος! ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ 28-6-11 τι και τι εχεις αγορασει ? το ετοιμασες το pc σου? σε τι σταδιο εισαι??? ουφ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 γεια,τυχαια ειδα εδω αυτα που λετε αυτα που ζηταει ο θεματογραφος....αν φαμε 50 σελιδες λιγες θα ειναι...εγω πιστευω οτι θα ξεπερασουμε τις 50 σελιδες... για το λειτουργικο δε θα φαμε καμια 5αρια σελιδες? απορω θεματογραφε..εχεις λεφτα να παρεις μηχανημα με 1900 ευρω και βλεπω σε καποια σελιδα να λες "να παρω αυτες τις μνημες να γλυτωσω ενα 20αρακι" ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ δινεις τοσα κα ιτοσα και κολλας στα -20 ευρω? θα μας τρελανεις? φυσικα απαραδεκτος αν δε παρεις ssd εγω ενα απλο pentium εχω, και εγω θελω να φτιαξω pc φετος καποια στιγμη με 2000 € (θα σας ζαλισω και εγω οταν ερθει εκεινη η ωρα....ειδικα την καρμεν...που τοσα ξερει! ) αλλα αυτο το κολλημα να μη παιρνεις ssd με συγχωρεις αλλα ελεος! ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ 28-6-11 τι και τι εχεις αγορασει ? το ετοιμασες το pc σου? σε τι σταδιο εισαι??? ουφ..... Λειτουργικο δεν χρειαζεται να αγορασω γιατι εχω ηδη τα windows 7 64bit..... Τωρα για ssd εχω ξαναπει οτι θα παρω αργοτερα δηλαδη μεχρι τα χριστουγεννα το πολυ.... Το μονο που εχω παρει αυτη την στιγμη ειναι το Coolermaster Haf-X και 2 ανεμιστηρες Coolermaster Sickleflow 120mm Red Led για την ψυκτρα....ολα τα αλλα τα περιμενω πιθανως σημερα-αυριο να μου ερθουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis0000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ok...καλοριζικο τοτε.. παντως ssd πρεπει να παρεις παση θυσια και νωριτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ok...καλοριζικο τοτε.. παντως ssd πρεπει να παρεις παση θυσια και νωριτερα! οκ θα το σκεφτω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εκεί δεν χρειάζετε να σκεφτείς τίποτα. απλά να τον πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εχω κανει μια παραγγελεια απο eworld εδω και 5 μερες και λεει ακομα <<ελεγχος διαθεσιμοτητας>> και δεν μου εχουν στειλει τπτ....γενικα αργουν ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εχω κανει μια παραγγελεια απο eworld εδω και 5 μερες και λεει ακομα <<ελεγχος διαθεσιμοτητας>> και δεν μου εχουν στειλει τπτ....γενικα αργουν ξερει κανεις? Τι έκανες παραγγελία από εκεί; Τίποτα καλώδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τι έκανες παραγγελία από εκεί; Τίποτα καλώδια; Μια Prolimatech Megahalems Rev.B Ενα Lamptron FC5 V2 Fan Controller Black Μια Arctic Silver Ceramique Ενα SteelSeries Qck Gaming Mouse Pad Δυο InLine 3-Pin Fan Y-Power Cable Adapter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Πάρε τους τηλέφωνο και ρώτα... Αν δεν θες να πάρεις τηλ κάνε κλικ στο λινκ και μίλα τους Live http://www.eworld.com.gr/front/contact Θα δώσεις τον αριθμό της παραγγελίας σου και θα σου πουν. Α σε ποιο απο όλα σου έχει έλεγχο διαθεσιμότητας; edit: Τα βλέπω όλα άμεσα διαθέσιμα γι' αυτό σε ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.