Προς το περιεχόμενο

Συνθεση υπολογιστη μεχρι 1900 ευρω

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για 2 ΤΒ έχεις 2 επιλογές:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18405&cat=6

http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=20409&catid=294

Fan Controller δεν χρειάζεσαι. Εκτός του ότι υπάρχει software που κάνει αυτή την δουλειά πολύ καλύτερα,γλυτώνεις και τα επιπλέον καλώδια. Με τα 50 ευρώ που εξοικονομείς από τον δίσκο και τα 45 ευρώ του Fan Controller σύνολο δηλ. 95 ευρώ, έχεις μια καλή βάση για SSD. Aλλά βλέπω πώς στις προτεραιότητες σου δεν περιλαμβάνεται αυτός...

Ξερεις καποιο software που μπορει να ελεγξει ανεμιστηρες πανω στην m/b?Μην μου πεις κανενα speedfan γαιτι δεν κανει απολυτως τιποτα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μονο τα led μπορεις να αναβεις και να σβηνεις απο το κουμπι που εχει στο πανω μερος οχι τον ανεμηστηρα.Οι μεγαλοι ανεμηστηρες του haf (αυτο καταλαβα οτι θα παρεις!) δεν κανουν πολυ θορυβο οποτε δεν χρειαζεσαι να τους βαλεις στον controller για να μην τους ακους...ειναι καθαρα ψυχολογικο το ζητημα!Οσο για την cpu ασε την μητρικη να κανει την δουλεια της και πιστεψε με δεν πιστευω οτι θα ακους τπτ αν δεις ομως οτι κανει σαν τρακτερ παρε τον controller βαλτους ολους πανω!

μπορω ολα τα led απο τους ανεμιστηρες να τα συνδεσω με τον διακοπτη του κουτιου??

Βρε pavlo πάρε τον πρώτα και μετά κάνε μόντες... Αμα τον κλείνεις τα φουρφούρια τι θα κάνουν; Θα ανάβουν; Γιατί να τα συνδέσεις με το Power button?

Βρε pavlo πάρε τον πρώτα και μετά κάνε μόντες... Αμα τον κλείνεις τα φουρφούρια τι θα κάνουν; Θα ανάβουν; Γιατί να τα συνδέσεις με το Power button?

απλα θελω να κανω μια παραγγελεια (ψυκτρα,fan controller,mousepad) απο το eworld γιαυτο θελω να τα παρω ολα με την μια....και θα ιθελα ας πουμε οταν ειναι ανοικτο το pc και οι ανεμιστηρες δουλευουν αν γινεται να τους συνδεσω με τα κουμπι που εχει το haf-x μπροστα...

Για 2 ΤΒ έχεις 2 επιλογές:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18405&cat=6

http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=20409&catid=294

Fan Controller δεν χρειάζεσαι. Εκτός του ότι υπάρχει software που κάνει αυτή την δουλειά πολύ καλύτερα,γλυτώνεις και τα επιπλέον καλώδια. Με τα 50 ευρώ που εξοικονομείς από τον δίσκο και τα 45 ευρώ του Fan Controller σύνολο δηλ. 95 ευρώ, έχεις μια καλή βάση για SSD. Aλλά βλέπω πώς στις προτεραιότητες σου δεν περιλαμβάνεται αυτός...

το θεμα ειναι οτι εγω στο σκληρο που θελω να παρω θα βαλω το λειτουργικο και ολα κανονικα και οταν θα παρω ssd θα τον εχω σαν 2ο...σηκωνει κανονικα λειτουργικο και games και τα παντα??αναφερομαι στον western digital 2 TB Green.....

βρε pavlo το ξανάπαμε θα τον σκοτώσεις με Green αν βάλεις λειτουργικό..................

το ξερω και εγω αυτο φανταζομαι απλα θελω να δω τι θα μου πει ο αλλος που το ειπε...

τελικα τι λετε για τους ανεμιστηρες....να τους βαλω ολους στο fan controller να τελειωνουμε??

Βρε αγορι μου σου λεμε.Δινεις 1900 ευρω για υπολογιστη.Και θες να βαλεις το λειτουργικο σε δισκο green την ωρα που σχεδον ολοι ακομα και σε συνθεσεις με 500-600 ευρω βαζουν ssd.Οκ δεν θες ssd γιατι θες να βαλεις εναν δισκο green για λειτουργικο?Για να σερνεται το pc?Σου λεμε βαλε ενα μηχανικο δισκο και οχι ssd αλλα της προκοπης,και κρατας αυτον μετα για δεδομενα ταν παρεις τον ssd.Και αν δεν σου φτασει το 1TB μετα με τον ssd δινεις και αλλα 40 ευρω και παιρνεις αλλον εναν 1TB.Τωρα αν εσυ σονυ και καλα θελεις να βαλεις green βαλε green.Στην τελικη αν θες βαλε καποιον green με ide συνδεση και οχι sata..Αφου ομως γνωμη δεν αλλαζεις οτι και να σου πουμε μην ρωτας..

για να βαλεις τα led ολα σε ενα διακοπτη θα πρεπει να γεμισεις καλωδια το pc σου....Πιστευω οτι δεν αξιζει και τοσο πολυ τον κοπο να το κανεις αυτο...Για να αναβεις και να σβηνεις τα φωτα καλυτερο ειναι να πας σε ανεμηστηρες χωρις led και να βαλεις cold cathodes ή μια ταινια led και να την βαλεις σε διακοπτη....

Τωρα για τον green επειδη τον ζαχαρωνεις συνεχεια δεν θα σου χαλασω χατηρι σαν τους υπολοιπους τους "ΚΑΚΟΥΣ" αντι-Green insomniacs (φημες λενε οτι ολοι εχουν υπογραψει συμβολαιο με την Samsung και την OCZ για τους ssd και μην αναφερουμε την Dell....) οποτε προχωρα σε green 2tb αφοβα!!!! :devil:

το ξερω και εγω αυτο φανταζομαι απλα θελω να δω τι θα μου πει ο αλλος που το ειπε...

Τα έχεις μπλέξει λίγο και έχεις και "υφάκι".

Δεν σου πρότεινα Green για OS. Green=αποθήκη. Η προτασή μου ήταν 2 ΤΒ για αποθήκη και SSD 60GB+ για Windows 7. Αυτά από εμένα.

Έχει να πέσει lagαρισμα αγορινα με το πράσινο σκληρό που θα το φυσας και δεν θα κρυωνει

Ένα απλο πράγμα θα σου πω

Κάθεσαι ένα απόγευμα πχ στον υπολογιστη και ενω χαζευεις στο Ίντερνετ κατεβάζεις μια ταινιουλα

Ακούς ένα τραγουδάκι στο ΣυΣωλην

Και κανείς και κανά extract κάτι που ήδη έχεις κατεβάσει

Έχεις ιδέα το τι θα παθαινεις με ένα απλό alt tab...

Και είδες σου λέω για κάτι πολυ απλο

Όχι να παίζεις πχ ένα απαιτητικό βαρύ παιχνίδι και το υπόλοιπο hardware σου να είναι έτη φωτοσ μπροστά απ το δίσκο σου..Αστό αυτο αλλουνου παπά ευαγγέλιο

Δε στο λέω με κακιά απλά πως να το κάνουμε ρε παιδί μου αυτος ο δίσκος που θες να κοτσαρεις πάνω είναι

ΑΣΤΡΑΧΑΝ

Θες γρήγορο μηχανικό που να σηκώνει και λειτουργικό πάνω άνετα

Πηγαίνεις σε spinpoint f3 1tb όμως που είναι πιο γρήγορος γιατί αυτοί με τα 1.5/2TB έχουν πολλά platters και καθυστερούν

Και αν θες και παραπάνω χώρο πάρε και ένα ριμαδι green να σου φύγει κ ο καημος για αποθήκη

Ουτος η άλλος με την ελευση του SSd ότι σκληρό και να πάρεις τώρα αποθήκη θα γίνει

Απλά το θέμα είναι να μην πνιξεις άδικα σύστημα 2000€

iphone.png

Άποψη μου πάντα καθώς δεν έχω διαβάσει και όλες τις προηγούμενες σελίδες... Γιατί δεν παίρνεις πολύ απλά τον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24818&cat=6&sub=0&pmanuf=1142&sort=undefined&step=undefined που είναι απίστευτα γρήγορος και σε πολύ καλή τιμή? Όσο και να περιμένεις οι τιμές των ssd θα πέσουν κατακόρυφα σε 2-3-4 χρόνια με την έλευση ενός καινούριου "προΪόντος". Αυτή την στιγμή βρίσκονται στο στάδιο της κορύφωσης τους και είναι Must για σύστημα άνω των 600 euro καθώς διευκολύνει αρκετά τόσο τον απλό όσο και τον απαιτητικό χρήστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...