Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Pavlos επιμενεις να βαλεις τους ανεμιστηρες της ψυχτρας σε fan controller ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Pavlos επιμενεις να βαλεις τους ανεμιστηρες της ψυχτρας σε fan controller ε??? γιατι να μην τους βαλω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 γιατι να μην τους βαλω?? Καλυτερα αστο αυτο το θεμα στην μητρικη.με θερμοκρασιες επεξεργαστη εχεις να κανεις.οσο πιο λιγες τοσο καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 όχι δέν έχω για πέστε μου τι κολλητήρη να πάρω? Να πάρεις ένα απο αυτά που είναι σαν στυλό πχ γιατι να μην τους βαλω?? γιατί χειροκίνητα θα αλλάζεις στροφές ενώ θα το κάνει αυτόματα η Mobo ανάλογα τις θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Καλυτερα αστο αυτο το θεμα στην μητρικη.με θερμοκρασιες επεξεργαστη εχεις να κανεις.οσο πιο λιγες τοσο καλυτερα. δηλαδη εννοεις οτι η μητρικη θα τους κουμανταει αναλογα με τις θερμοκρασιες?? γιατι και εγω μπορω πχ αν δεν κανω τπτ να τους εχω στις 1100-1200 στροφες ενω οταν μπενω για κανα game να τους βαζω στις 1500 στροφες ή αν κανω και κανα benchmark να τους ανεβασω στις 1800 για παραδειγμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 δηλαδη εννοεις οτι η μητρικη θα τους κουμανταει αναλογα με τις θερμοκρασιες?? γιατι και εγω μπορω πχ αν δεν κανω τπτ να τους εχω στις 1100-1200 στροφες ενω οταν μπενω για κανα game να τους βαζω στις 1500 στροφες ή αν κανω και κανα benchmark να τους ανεβασω στις 1800 για παραδειγμα.... Καποια στιγμη θα το ξεχασεις αυτο.θα βαρεθεις να το κανεις.... Karmen τι εφαγες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Καποια στιγμη θα το ξεχασεις αυτο.θα βαρεθεις να το κανεις.... Karmen τι εφαγες? bon fillet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 bon fillet Χαχαχα και εγω την εβγαλα με τοστ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Λες να βαρεθω ε??Εσεις τι προτεινετε να κανω σε σχεση με τους ανεμιστηρες...να παρω τελικα fan controller ή οχι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Λες να βαρεθω ε??Εσεις τι προτεινετε να κανω σε σχεση με τους ανεμιστηρες...να παρω τελικα fan controller ή οχι?? Παρε ρε συ αλλα για τους ανεμιστηρες του κουτιου.οχι για του επεξεργαστη.αυτους του επεξεργαστη βαλε τους στην μητρικη κατευθειαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Παρε ρε συ αλλα για τους ανεμιστηρες του κουτιου.οχι για του επεξεργαστη.αυτους του επεξεργαστη βαλε τους στην μητρικη κατευθειαν. αν παρω αυτους που λεω και τους συνδεσω στην μητρικη θα δουλευουν συνεχεια στις 2000 στροφες...λες να παρω αλλους??επισης για να τους αλλαζει η μητρικη ταχυτητα αναλογα με τις θερμοκρασιες πρεπει να κανω εγω τις ρυθμισεις δηλαδη σε ποσες στροφες να δουλευουν σε μια συγκεκριμενη θερμοκρασια ή το κανει εντελως αυτοματα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Να πάρεις ένα απο αυτά που είναι σαν στυλό πχ γιατί χειροκίνητα θα αλλάζεις στροφές ενώ θα το κάνει αυτόματα η Mobo ανάλογα τις θερμοκρασίες Παιδια εμενα για παραδειγμα δεν το κανει αυτο η μητρικη που εχω η p6t.Απο κανενα προγραμμα δεν μπορω να τους ρυθμισω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 αν παρω αυτους που λεω και τους συνδεσω στην μητρικη θα δουλευουν συνεχεια στις 2000 στροφες...λες να παρω αλλους??επισης για να τους αλλαζει η μητρικη ταχυτητα αναλογα με τις θερμοκρασιες πρεπει να κανω εγω τις ρυθμισεις δηλαδη σε ποσες στροφες να δουλευουν σε μια συγκεκριμενη θερμοκρασια ή το κανει εντελως αυτοματα?? Επειδη εχω χαθει,θυμησε μου λιγο ποια ψυχτρα θελεις να παρεις και ποιους ανεμιστηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Κοιτα κατεληξα σε αυτα: HDD: Western Digital 2TB Caviar SATA IIIBlack 126.04 Fan Controller: Lamptron FC5 V2 45 Για 2 ΤΒ έχεις 2 επιλογές: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18405&cat=6 http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=20409&catid=294 Fan Controller δεν χρειάζεσαι. Εκτός του ότι υπάρχει software που κάνει αυτή την δουλειά πολύ καλύτερα,γλυτώνεις και τα επιπλέον καλώδια. Με τα 50 ευρώ που εξοικονομείς από τον δίσκο και τα 45 ευρώ του Fan Controller σύνολο δηλ. 95 ευρώ, έχεις μια καλή βάση για SSD. Aλλά βλέπω πώς στις προτεραιότητες σου δεν περιλαμβάνεται αυτός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ετσι χαίρω πολυ.κοβει καλωδιο δηλαδη..... Υπαρχουν πολλοι που αλλαζουν Ledακια στους ανεμιστηρες? Εγω!!!Τον κοκκινο του haf τον εκανα μπλε!!!!!! ναι λες ε??μετα απλα το κουμπι στο case για τον αναβεις και να τον σβηνεις παει χαμενο.... Μονο τα led μπορεις να αναβεις και να σβηνεις απο το κουμπι που εχει στο πανω μερος οχι τον ανεμηστηρα.Οι μεγαλοι ανεμηστηρες του haf (αυτο καταλαβα οτι θα παρεις!) δεν κανουν πολυ θορυβο οποτε δεν χρειαζεσαι να τους βαλεις στον controller για να μην τους ακους...ειναι καθαρα ψυχολογικο το ζητημα!Οσο για την cpu ασε την μητρικη να κανει την δουλεια της και πιστεψε με δεν πιστευω οτι θα ακους τπτ αν δεις ομως οτι κανει σαν τρακτερ παρε τον controller βαλτους ολους πανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.