karmen1983 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Πως?επιλογη του ανεμιστηρα ειναι αυτη? Τι πως βρε; Οπως αλλάζει κάποιος λεντάκια και το κάνει από κόκκινο πράσινο ε αυτός θα αποσυνδέσει τη παροχή στα λεντάκια και δεν θα ανάβει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Τι πως βρε; Οπως αλλάζει κάποιος λεντάκια και το κάνει από κόκκινο πράσινο ε αυτός θα αποσυνδέσει τη παροχή στα λεντάκια και δεν θα ανάβει... Ετσι χαίρω πολυ.κοβει καλωδιο δηλαδη..... Υπαρχουν πολλοι που αλλαζουν Ledακια στους ανεμιστηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 πώς αλλάζω ledακια ρε παιδιά? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μόλις φάω επιστρέφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 νταξει τεσπα αφου λετε οτι δεν θα φωτιζουν πολυ καλα ειμαστε... δεν μου λετε δεν θα υπαρχει προβλημα που ολοι οι ανεμιστηρες εκτος απο τον μπροστα στο κουτι θα δουλευουν με fan controller ε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 πώς αλλάζω ledακια ρε παιδιά? :P Ευκολο,παιρνεις τον ανεμιστηρα,του κανεις μια εγχειρηση και του βγαζεις τα ledακια του,πας και παιρνεις αλλα με αλλο χρωμα ιδιων χαρακτηριστικων και τα ξαναβαζεις. νταξει τεσπα αφου λετε οτι δεν θα φωτιζουν πολυ καλα ειμαστε... δεν μου λετε δεν θα υπαρχει προβλημα που ολοι οι ανεμιστηρες εκτος απο τον μπροστα στο κουτι θα δουλευουν με fan controller ε?? Οχι.δεν μου λες......κατι αλλο να ρωτησεις?ας πουμε,τι παιχνιδια να παιζεις?να σου πουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 να βάλεις και τον μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ευκολο,παιρνεις τον ανεμιστηρα,του κανεις μια εγχειρηση και του βγαζεις τα ledακια του,πας και παιρνεις αλλα με αλλο χρωμα ιδιων χαρακτηριστικων και τα ξαναβαζεις. Αφού αγοράσεις πρώτα κολλητήρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 να βάλεις και τον μπροστά ναι λες ε??μετα απλα το κουμπι στο case για τον αναβεις και να τον σβηνεις παει χαμενο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Αφού αγοράσεις πρώτα κολλητήρι... Μπορει να εχει και να μην χρειάζεται να αγορασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μπορει να εχει και να μην χρειάζεται να αγορασει όχι δέν έχω για πέστε μου τι κολλητήρη να πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Καλύτερα να πάρεις άλλο fan Bασίλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ναι λες ε??μετα απλα το κουμπι στο case για τον αναβεις και να τον σβηνεις παει χαμενο.... όχι μπορείς να βάλεις ένα φωτιστικό γραφείου για να εκμεταλευτείς το κουμπί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 κοιταξτε επειδη το fan controller εχει 4 καναλια θα τους συνδεσω ετσι: Τους 2 πανω σε ενα Τους 2 της ψυκτρας σε ενα Τον πλαινο σε ενα Και μου μενει αλλο ενα καναλι στο οποιο θα βαλω ή τον μπροστα ή τον πισω...ποιον λετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Καλύτερα να πάρεις άλλο fan Bασίλη... όχι μάνο, θέλω να πάρω κολλητήρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.