Προς το περιεχόμενο

Συνθεση υπολογιστη μεχρι 1900 ευρω

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αμα την εχεις μεσα σε κανενα συρταρι οχι.εαν κανεις να την χρησιμοποιησεις καιρο απλα πετα την πρωτη σταγονα.

α οκ απλα ψηνομαι να παρω την φθηνη με 2.7 g....να σου πω αυτα που λεει στα site κατι για break in οτι πρεπει να κλεινεις το pc για 20 ωρες και μετα να το ξαναανοιγεις ισχυουν??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοει οτι η παστα θα αποδιδει καλυτερα υστερα απο καποια χρηση της.δεν χρειαζεται να ανοιγοκλεινεις το Pc.

Βεβαια σιγα τις διαφορες αλλα τελος παντων.

Εννοει οτι η παστα θα αποδιδει καλυτερα υστερα απο καποια χρηση της.δεν χρειαζεται να ανοιγοκλεινεις το Pc.

Βεβαια σιγα τις διαφορες αλλα τελος παντων.

χεχε οκ τοτε....απο σημερα ξεκιναω αγορες με κουτι, 2 ανεμιστηρες και θερμοαγωγιμη παστα απο πλαισιο...

Την Dell U2311h την εχει το msystems σημερα στα 190 ευρω και λεει συγκεκριμενος αριθμος κομματιων....λετε να κρατισει η τιμη ή να την τσιμπησω οσο πιο γρηγορα μπορω??

χεχε οκ τοτε....απο σημερα ξεκιναω αγορες με κουτι, 2 ανεμιστηρες και θερμοαγωγιμη παστα απο πλαισιο...

Την Dell U2311h την εχει το msystems σημερα στα 190 ευρω και λεει συγκεκριμενος αριθμος κομματιων....λετε να κρατισει η τιμη ή να την τσιμπησω οσο πιο γρηγορα μπορω??

Στη βράση κολλάει το σίδερο λένε ;)

επισης επειδη το κουτι θα εχει πολλους ανεμιστηρες με κοκκινα led λετε να φωτιζει αρκετα??

Πόσους συνολικά έχω μπερδευτεί με τόσες συνθέσεις :P

Πόσους συνολικά έχω μπερδευτεί με τόσες συνθέσεις :P

2 CoolerMaster SickleFlow Red LED Fan - 120mm για την ψυκτρα

3 Coolermaster Megaflow Red LED Fan - 200mm 2 πανω και 1 πλαγια

1 κοκκινο μπροστα που εχει το κουτι

Και παιζει να βαλω και εναν κοκκινο 140mm πισω.....

Αμα εχουν φιλτρα απο μεσα για την σκονη,θα κοβουν και το φως,οχι δεν θα φωτιζει αρκετα,μην φοβασαι.

φιλτρα για την σκονη που μπορω να βρω?

Δεν θα έχεις θέμα νομίζω... Και στην τελική αν σου φαίνεται έντονο αποσύνδεσε τα Ledakia από ένα φουρφούρι πχ

Δεν θα έχεις θέμα νομίζω... Και στην τελική αν σου φαίνεται έντονο αποσύνδεσε τα Ledakia από ένα φουρφούρι πχ

α γινετε να τα αποσυνδεσω χωρις να τα χαλασω??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...