Προς το περιεχόμενο

Συνθεση υπολογιστη μεχρι 1900 ευρω

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καρμεν καλη ξεμπερδεματα. :D

Απο εκει που εχασες τη ορεξη για ποστινγκ κ την ξαναβρηκες σε βλεπω να σε χανει το ινσομνια για κανα μηνα :lol: :lol: :lol:

Πολύ το φοβάμαι :devil:

για δισκο οι samsung τι φαση??καλοι ειναι??οι μονοι διαφορα με τους WD ειναι οτι αυτοι εχουν 32MB Buffer και οτι ειναι sata2...

Βρε pavlo θα μου απαντήσεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Σκεφτομαι για Western Digital Caviar Black 1 TB τους θεωρω πιο αξιπιστους απο τους Samsung...εχουν και 5 χρονια αγγυηση αντι για 3....

Τωρα για τους Samsung δεν βλεπεις διαφορα που ειναι Sata2 και εχουν και 32ΜΒ buffer??

Θα δεις διαφορά νομίζεις απο sata 2 σε sata 3; Αν ναι θα είναι άξια των euro διαφορά;

Σκέψου και το μελλοντικό που λες... Θα τον βάλεις δεύτερο δίσκο, άρα αποθήκη ουσιαστικά. Τι να την κάνεις την "ταχύτητα φωτός" λέμε τώρα, στην αποθήκη σου; Θες να τα δώσεις τα euro Και να κάθονται; Δώσε τα, δεν θα τα κλαίω εγώ, ούτε είναι δικά μου για να σκέφτομαι πως να τα ξοδέψω...

Για αξιοπιστία για τον δίσκο που σου πρότεινα μην μου λες, έχω πάνω απο 10 τέτοιους και έχουν τραβήξει τα μύρια όσια...

Τα παιδια σου εχουν πει την γνωμη τους με αξιολογες προτασεις και εσυ συνεχιζεις να βρισκεις καινουργια πραγματα να ρωτας. Καταλαβαινω οτι θελεις το καλυτερο αλλα οπως το πας στο τελος θα τους εχεις ξενερωσει ΟΛΟΥΣ! Καλη τυχη.....

android.png

Asus P8Z68 179e

Corsair Vengeance 8GB 83e

HD6870 x2 159ex2

OCZ Agility 3 120gb 200e

SpinPoint 1tb 47e

I7 2600k269e

Prolimatech Megahalems Rev.B 55e

Scythe Slip Stream 1200rpm 8.9x2

Corsair HX850 162e

HAF-X 184e

LG Dvd Rw 17e

Razer Mouse 62e

Razer Keyboard 72e

Dell U2311H 190e

1853e συνολο και τα ρεστα μεταφορικα!Αλλα πες την αληθεια αυτο που διαλεξες στην αρχη θα παρεις γιατι καναμε 17 σελιδες topic ?!!?

Asus P8Z68 179e

Corsair Vengeance 8GB 83e

HD6870 x2 159ex2

OCZ Agility 3 120gb 200e

SpinPoint 1tb 47e

I7 2600k269e

Prolimatech Megahalems Rev.B 55e

Scythe Slip Stream 1200rpm 8.9x2

Corsair HX850 162e

HAF-X 184e

LG Dvd Rw 17e

Razer Mouse 62e

Razer Keyboard 72e

Dell U2311H 190e

1853e συνολο και τα ρεστα μεταφορικα!Αλλα πες την αληθεια αυτο που διαλεξες στην αρχη θα παρεις γιατι καναμε 17 σελιδες topic ?!!?

Τώρα θα τα ακούσεις και εσύ :P

Βρε αμάν και πως κάναμε να του πούμε ότι ο i7 δεν του κάνει για τις ανάγκες του... ΜΗΝ ξύνεις πληγές :cry:

Εγώ θα πρότεινα να πάρει κάποιά πιο φθηνή μητρική π.χ. Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 ελάχιστες διαφορές (νομίζω μια θύρα λιγότερη κάτι τέτοιο) και γλυτώνει και ένα 20αρικάκι.

Τώρα θα τα ακούσεις και εσύ :P

Βρε αμάν και πως κάναμε να του πούμε ότι ο i7 δεν του κάνει για τις ανάγκες του... ΜΗΝ ξύνεις πληγές :cry:

LOL πιστευεις οτι το post μου εγινε για κατι διαφορετικο?!?!?Θελω να φτασει 50 σελιδες αυτο το θεμα!!!!!

Γιατί κουράζεστε? Για το wow? που παίζεις και σε λαπτοπ αν θέλεις? 1900Ε? Δώσε τα 1500 για μια eizo και 400 για το κουτί και είσαι ρεντυ και δεν θα σου πονάνε τα ματια με 22ωρες γκεϊμινγκ τη μέρα. Σαν να λες θέλω ένα κρουαζιερόπλοιο για να πηγαίνω το σ-κ για ψάρεμα...τζιζους!

Μαγγες εχω μια ερωτηση....Αυτην την παστα ποσες φορες μπορω να την χρησιμοποιησω??

Παρε αυτην και θα την εχεις μια ζωηArctic Cooling Thermal Paste Ceramique 22Gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...