Προς το περιεχόμενο

Συνθεση υπολογιστη μεχρι 1900 ευρω

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

για καρτα γραφικων λετε να παω σε καμια κατωτερη παραδειγμα την Gigabyte 6870 1 GB στα 200 ευρω??

επισης αν παρω για δισκο τοn western digital 2 TB Sata3 Green θα γινεται να βαλω κανονικα το λειτουργικο??

Αν πας σε green θα το σκοτώσεις περισσότερο...

edit: Και για να απαντήσω και στο άλλο μια και το ξέχασα. Η 6870 είναι πιο κοντά στις ανάγκες σου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς λίγο να μου απαντήσεις;

δεν ξερω ρε φιλε μου αρεσουν πιο πολυ οι επιλογες μου αυτο ειναι....τι πιστευεις δεν ειναι καλες?

γιατι θα το σκοτωσω ενας τετοιος δεν ειναι καλος?

Εκανα και ένα edit πιο πάνω δες το...

Οι Green είναι στις 5400 στροφές άσχετα αν κάποιοι WD λένε 5400-7200. Είναι αργοί και δεν τους έχουμε για λειτουργικό...

Εκανα και ένα edit Ποιο πάνω δες το...

Οι Green είναι στις 5400 στροφές άσχετα αν κάποιοι WD λένε 5400-7200. Είναι αργοί και δεν τους έχουμε για λειτουργικό...

τι προτεινεις λοιπον για δισκο??απλα αργοτερα θα τον εχω σαν 2ο αφου θα παρω ssd....

δεν ξερω ρε φιλε μου αρεσουν πιο πολυ οι επιλογες μου αυτο ειναι....τι πιστευεις δεν ειναι καλες?

Σορυ που θα φανω κακιά αλλά αφου σου αρεσουν περισσοτερο οι επιλογες σου κ δε λες να τις αλλάξεις τι φαγωνεσαι κ ρωτας.

Εδω κ 4 σελ ολο κατι αλλαζεις κ ολο στα ιδια μενεις.

2 ποστ επρεπε ολο κι ολο να ναι

1.θελω ενα πισι με αυτα κ αυτά

2.απο καρμεν ή οποιον άλλο με τη συνθεση σου ετοιμη....

Σορυ που θα φανω κακιά αλλά αφου σου αρεσουν περισσοτερο οι επιλογες σου κ δε λες να τις αλλάξεις τι φαγωνεσαι κ ρωτας.

Εδω κ 4 σελ ολο κατι αλλαζεις κ ολο στα ιδια μενεις.

2 ποστ επρεπε ολο κι ολο να ναι

1.θελω ενα πισι με αυτα κ αυτά

2.απο καρμεν ή οποιον άλλο με τη συνθεση σου ετοιμη....

νταξει απλα ρωταω αν ειναι να αλλαξω κατι για να ειμαι σιγουρος για τις αγορες μου....

νταξει απλα ρωταω αν ειναι να αλλαξω κατι για να ειμαι σιγουρος για τις αγορες μου....

Μα εκεί είναι το θέμα... Σου προτείνουμε αλλαγές... Και σου λέμε που κάνεις λάθος... Αν πας σε 6870 άλλαξε και τροφοδοτικό...

Μα εκεί είναι το θέμα... Σου προτείνουμε αλλαγές... Και σου λέμε που κάνεις λάθος... Αν πας σε 6870 άλλαξε και τροφοδοτικό...

για δισκο οι samsung τι φαση??καλοι ειναι??οι μονοι διαφορα με τους WD ειναι οτι αυτοι εχουν 32MB Buffer και οτι ειναι sata2...

Και ενω σου προτεινουμε αγορες εσυ τον χαβα σου,πας σε αυτα που θες εσυ..Δεν κοιτας την προτασεις που σου κανουμε.Σου λεμε βαλε ssd.Φτιαχνεις pc με 1900ευρω χωρις ssd? ειναι σαν τα βαζεις επεξεργαστη 1000 ευρω και μητρικη των 100..Λες να βγει κατι καλυτερο αργοτερα,οταν θα βγει κατι σε 3-4 μηνες τοτε εκεινη την περιοδο θα περιμενουμε να βγει κατι ακομα πιο καινουριο..Sata 3 120gb..Τι παραπανω θελεις για ssd?

για δισκο οι samsung τι φαση??καλοι ειναι??οι μονοι διαφορα με τους WD ειναι οτι αυτοι εχουν 32MB Buffer και οτι ειναι sata2...

Δε σε πιάνω για κάνε το λιανά...

Καρμεν καλη ξεμπερδεματα. :D

Απο εκει που εχασες τη ορεξη για ποστινγκ κ την ξαναβρηκες σε βλεπω να σε χανει το ινσομνια για κανα μηνα :lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...