jhatzi Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Έχω dual boot (win98 στον D και winXP στον C),ο bootable σκληρός είναι ο C και τα xp κρασάραν τελείως. Είχα εγκαταστήσει πρώτα τα 98 στον D και μετά τα XP και τώρα θέλω να εγκαταστήσω πάλι τα XP αλλά με format του C. Υπάρχει τρόπος να γίνει bootable o D και να ξεκινήσω τα 98 αφού φορμάρω τον C; (αν βάλω από το BIOS τον D να είναι first boot device δεν ξεκινάει)
steliosdj Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Λογικο οτι δεν ξεκιναει αφου το boot menu βρισκεται στο C. Γιατι δεν ξανακανεις εγκατασταση τα XP χωρις να φορμαρεις ??? Θα βρουν τα 98 παλι και δεν θα εχεις προβλημα.
jhatzi Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Το πρόβλημα είναι ότι όλα τα settings και τα προγράμματα που είχα στα XP δεν τα βρήκε η εγκατάσταση αλλά υπάρχουν στο σκληρό σε διαφορα σημεία (program files, documents and settings κλπ) και θελω να καθαρίσω το σκληρό από τα σκουπίδια. Υπάρχει τρόπος το boot menu να μεταφερθεί στον D;
steliosdj Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Οχι αλλα μπορεις να κανεις κατι αλλο. Φορμαρεις το C. Στη συνεχεια πας και κανεις επανεγκατασταση τα 98 στο D αλλα με ρυθμιση στο bios να μπουταρει απο το D πρωτα. Οποτε και θα εχεις ενα bootmenu στο C και τα 98 στο D Tελος κανε εγκατασταση τα XP παλι και θα εισαι ενταξει. Ειναι λιγο χρονοβορα διαδικασια αλλα ειναι το πιο ευκολο που μου ερχεται αυτη τη στιγμη.
jhatzi Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Thanks, αν δεν βρω κάτι άλλο θα το δοκιμάσω.
md_agis Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Oi diskoi sou einai partitions se enan sklhro h ksexwristoi diskoi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.